Şimdi Ara

Hatay-Antakya dan araba alınırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

geçenlerde bir terör olayı olmuştu ben korkarım açıkçası..

sen evden dısarı cıkma bence teror olayı olacaksa her yerde olma sansı var

ne alakası var abi orda kimin ne oldugunu bilmiyorum ben daha önce gitmedim şimdi yüksekovaya gidip araba almak gibi bişey bence.. ne işim var orda araba almaya yermi yok

madem bilmiyorsunuz kıyaslama yapayın. Antakya Türkiyenin en temiz yerlerindendir küçük bir yer olduğu için çoğu kimse birbirini tanır ayrıca misafirperverdir halkı

• quote:

quote:

quote:

ne alakası var abi orda kimin ne oldugunu bilmiyorum ben daha önce gitmedim şimdi yüksekovaya gidip araba almak gibi bişey bence.. ne işim var orda araba almaya yermi yok

o gozle bakma bence benım akrabam orda ogretmenlik yapıyor ankaradan gitti. Orda saf ve duzgun insanlarla karsılastı. Kimin ne oldugunu bilmeden iyi yada kotu diye damgalayamayız insanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

quote:

madem bilmiyorsunuz kıyaslama yapayın. Antakya Türkiyenin en temiz yerlerindendir küçük bir yer olduğu için çoğu kimse birbirini tanır ayrıca misafirperverdir halkı

valla bilemiyorum insanlarına bişey diyemem dogrudur veya yanlıştır zaten insanları hakkında yorum yapmadım. sadece dediğim son bir terör olayı olmuştu ondan sonra bi nebze daha çekinir oldum. sadece bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

o gozle bakma bence benım akrabam orda ogretmenlik yapıyor ankaradan gitti. Orda saf ve duzgun insanlarla karsılastı. Kimin ne oldugunu bilmeden iyi yada kotu diye damgalayamayız insanları

dediğim gibi damgalama falan yoktu mesajımda sadece dediğim son ordaki terör olaylarından dolayı biraz daha çekinir olduk o taraftan araç almaya. hem şöyle de bişey var teee eskişehirde oraya gitmekte bence mantıksız, çünkü git gel yol parası vs.. benim açımdan bakarsan olaya tam olarak anlayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Hatay`i bilmem hataylidan sakiz bile alinmaz.Kibris`i yedi bitirdi ac gozluler hepsi ayni

Ne alaka ???
  • Hataydan araç alma diye ısrar eden büyüklerimi dinlemedim. Gittim. Aracı gördüm test ettim beğendim ustam onayladı. Devri aldık otobana girdik motor kitledi yatak sardı. Aradım elemanı , devri verdim umrumda olmaz dedi. Çekici çağır bari dedim telefonu kapattı. Oruç oruç haram ettik , memlekete gittik. Rektefiyeci bu hafta Hataydan aynı şekilde gelen üçüncü araç olduğunu söyledi. Hataydan harbidende araba alınmazmış öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Arada istisnalar çıkacaktır ama;

Kadirli'liler Kozan'dan araç almaz.

Kozan'lılar da Kadirli'den araç almaz.

Kız da alıp vermezler.

Hatta diğer ilçeye günahını bile vermeyecekler çıkacaktır. :)

Konuda bahsi geçen Antakya sınırda bulunduğundan dolayı kaçak yakıt endişesi var ise bu diğer tüm sınır illerimiz için geçerlidir.

Yetkili serviste ekspertiz raporu alma karşılığında heryerden araç alınabilir.

Kozanlılardan niye şikayetçisin hocam kozanlı arkadaşım var ondan soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hort

• Araba alındığından beri sürekli antakyadaysa ve eskiyse (90 model falan) alınmaz havası çok aşırı nemli şuan ilçesinden yazıyorum sauna gibi yer klimasız yaşanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Amasya'da yaşayan bir tanıdığım 1,5 yıl önce Hatay'dan bir araç aldı. Aracı almaya gidiyor. Araç sahibi bunu evine davet edip yemeğini yediriyor. Arabayı alıp geliyor. Valla yemeklerden de insanlıktan çok memnun kalmıştı.

Aynen bende 1 yıl önce Antakya'dan araç aldım. Arkadaş yemeğimi, künefemi ısmarladı. Oldukça uygun fiyata aracımı aldım geldim. Konuştuğumuz gibi araç orjinal hiç bir sorun yok. Antakya yemeklerinde de, Antakyalılardan da memnunum.
    Ama her yer gibi oralarda karıştı. Dikkatli olmak lazım, yoksa Antakyalılarla ilgili bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Hatay`i bilmem hataylidan sakiz bile alinmaz.Kibris`i yedi bitirdi ac gozluler hepsi ayni

Hataylıları bu genellemeye sokamazsın kardeşim bu konudaki bütün önyargılarını yıkmak için seni Hataya davet ediyorum Hatay gibi bir hoşgörü kentini onca milletin kardeşçe yaşadığı bir yeri nasıl olur da iki cümlede bukadar alçaltabilirsiniz yazık size umarım bir Hataylıya bu konuda mahçup olursun.

Gelelim araç konusuna kaçak yakıt kullanan çoktur fakat bu konuda araçlarına çok titiz davranan kullanıcılar bunlardan pek fazladır ve araçlarına yattıkları yer gibi bakanlar da fazladır şahsen 2004 model aracım için hayırlı olsun yeni mi aldın ? Gibi sorularla da karşılaştım 2 3 yıllık yeni aracın motor rektefiyesi de olduğunu gördüm tamamen kullanıcıyla alakalı.

Çürüme konusuna gelince korozyon bildiğiniz üzere tuz ve benzeri kimyasallardan olur burada da nemin paslanmaya yol açtığını söyleyemeyiz. Deniz kenarı ve soğuk memeleketlerde buzlu yollara serpilen tuzlar buna yol açar. Yani Hatayın deniz kenarındaki ilçeleri için bunu söyleyemem ama iç kısımlardaki ilçelerde korozyona uğrayan araç pek nadirdir.

Şöförlük için de herkese acemi diyemeyiz söförlükte ellerine su dökemezsiniz, yollar bazı yerlerde bozuk olabiliyor ki Türkiyenin HERYERİNDE olduğu gibi.
    Yani araç alacaksan gelip bakacaksın hoşuna gidecek mutlaka araç bulursun servise gösterirsin expertizini yaptırırsın içine sinerse alırsın. Öyle sağdan soldan duyduklarınızla hareket etmeyin

Sana kardeşim demem de Hataylı olduğumdandır umarım Hatayda misafir edilirsiniz de burdaki hoşgörü misafirperverlik karşısında şaşırırsınız. Başımızın üstünde yeriniz var isteyen herkesi beklerim...

• Eşimin tayini sebebiyle 2 yıl antakyada yaşadım. Antakya halkı gibi yardımsever halk ben görmedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.