Şimdi Ara

Hatay-Antakya dan araba alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanbey123

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Ben Hatay Merkez'de oturuyorum. PM'den ulaşın.

beni bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Neden alınmaz ....Problem şu kacak benzin ve de mazot.....Honda çok iyi tutulur çünkü kaçak benzini yakan en iyi araçtır hatay tarafında...Bu nedenle pek fazla ben yanaşmam o taraflara.....Biraderim orada o yüzden biliyorum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

Neden alınmaz ....Problem şu kacak benzin ve de mazot.....Honda çok iyi tutulur çünkü kaçak benzini yakan en iyi araçtır hatay tarafında...Bu nedenle pek fazla ben yanaşmam o taraflara.....Biraderim orada o yüzden biliyorum.....

Alıntıları Göster
    Kısaca alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Kısaca alınmaz.

Alıntıları Göster
    Bir antakyalı olarak;
    Götürür güzelce bir servise gösterir her şeyine baktırırsan ASLANLAR GİBİ ALINIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Şubat 2012; 14:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bir antakyalı olarak;
    Götürür güzelce bir servise gösterir her şeyine baktırırsan ASLANLAR GİBİ ALINIR.

Alıntıları Göster
    İyi geceler, biz de Hatayda trafiğe çıkışlı 2006 model bir araç almayı düşünüyoruz araç 2011 senesinde Ankara ya gelmiş biz 2. sahibinden alıcaz araçta kaza boya olmadığına dair yetkili servis ekspertiz raporu mevcut ayrıca biz de kendimiz yetkili serviste ekspertiz yaptırmayı düşünüyoruz, bizim kafamıza takılan araç Hatay da neme maruz kaldığından paslanma çürüme veya boyada kabarma meydana gelir mi acaba yani kısacası sıkıntı çeker miyiz çünkü uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonys

İyi geceler, biz de Hatayda trafiğe çıkışlı 2006 model bir araç almayı düşünüyoruz araç 2011 senesinde Ankara ya gelmiş biz 2. sahibinden alıcaz araçta kaza boya olmadığına dair yetkili servis ekspertiz raporu mevcut ayrıca biz de kendimiz yetkili serviste ekspertiz yaptırmayı düşünüyoruz, bizim kafamıza takılan araç Hatay da neme maruz kaldığından paslanma çürüme veya boyada kabarma meydana gelir mi acaba yani kısacası sıkıntı çeker miyiz çünkü uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Hatay`i bilmem hataylidan sakiz bile alinmaz.Kibris`i yedi bitirdi ac gozluler hepsi ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Hatay`i bilmem hataylidan sakiz bile alinmaz.Kibris`i yedi bitirdi ac gozluler hepsi ayni

Alıntıları Göster
    Kullandıkları benzin ne olduğu belirsiz, şöförler çok çok acemi ve güneş çok pis vuruyor araçlara. Ben olsam başka yerden almaya gayret gösterirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Arada istisnalar çıkacaktır ama;

Kadirli'liler Kozan'dan araç almaz.

Kozan'lılar da Kadirli'den araç almaz.

Kız da alıp vermezler.

Hatta diğer ilçeye günahını bile vermeyecekler çıkacaktır. :)

Konuda bahsi geçen Antakya sınırda bulunduğundan dolayı kaçak yakıt endişesi var ise bu diğer tüm sınır illerimiz için geçerlidir.

Yetkili serviste ekspertiz raporu alma karşılığında heryerden araç alınabilir.

bir çekişme gözükür ama onlar hurafe ya. Benim Annem kozanlı babam kadirlili

ayrıca antakyada büyüdüm kaçak mazot değilde kaçak benzin kullanılıyor cidden ltsi 3 liradan alıyor arkadaşımda. yetkili servise baktırın yeter temiz bakarlar antakyada araçlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 1 Ağustos 2012; 3:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Kullandıkları benzin ne olduğu belirsiz, şöförler çok çok acemi ve güneş çok pis vuruyor araçlara. Ben olsam başka yerden almaya gayret gösterirdim.

evet okuduğum kadarıyla bide kaçak akaryakıt yönü varmış bizim aklımıza o hiç gelmemişti
  • quote:

quote:

evet okuduğum kadarıyla bide kaçak akaryakıt yönü varmış bizim aklımıza o hiç gelmemişti

Alıntıları Göster
    Amasya'da yaşayan bir tanıdığım 1,5 yıl önce Hatay'dan bir araç aldı. Aracı almaya gidiyor. Araç sahibi bunu evine davet edip yemeğini yediriyor. Arabayı alıp geliyor. Valla yemeklerden de insanlıktan çok memnun kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Amasya'da yaşayan bir tanıdığım 1,5 yıl önce Hatay'dan bir araç aldı. Aracı almaya gidiyor. Araç sahibi bunu evine davet edip yemeğini yediriyor. Arabayı alıp geliyor. Valla yemeklerden de insanlıktan çok memnun kalmıştı.

Alıntıları Göster
    O insanlık misafirpervelik Hataylıların temel özelliğidir ama araba konusunda bence alınmaz. Yolları delik deşik Hatay ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Plakasının 31 ve aşırı nemli olması dışında bir etken olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hataylidan degil Ankaralidan alicaz ama arac ilk 5yilinda Hataydaymis bunun uzun vadede ne gibi skintilari olabilir

• quote:

quote:

Aynen öyle hocam. Aynı şey Tekirdağ için de geçerli bu arada.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Test,expertiz yapıldıktan sonra neden alınmasın...

Tek endişe kaçak yakıt olabilir,alacak adamın zaten bulamayacağı bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Test,expertiz yapıldıktan sonra neden alınmasın...

Tek endişe kaçak yakıt olabilir,alacak adamın zaten bulamayacağı bir şey değil.

Alıntıları Göster
    geçenlerde bir terör olayı olmuştu ben korkarım açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende hatay dörtyolluyum. babam 2001 model megane kullanıyor. megane da nokta kadar çürüme yok. ayrıca bugune kadar aracımıza asla kaçak veya markası bilinmedik yakıt konulmamıştır. bence hatay dan araç alınmaz diye bir durum söz konusu değil, temizini bulursanız bal gibi alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zotone

Niye alınmasın kardeşim? Bu nasıl bir soru yahu...Gelirsiniz, görürsünüz, test eder, ekspertiz yapar alırsınız. Yada almazsınız. Şuradan buradan araba alınırmı gibi sorular tuhaf..

genelde deniz kıyısı ıllerde araclar nemden dolayı daha cabuk eskirler o nedenle sormus arkadas

• quote:

sen evden dısarı cıkma bence teror olayı olacaksa her yerde olma sansı var

• quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

sen evden dısarı cıkma bence teror olayı olacaksa her yerde olma sansı var

ne alakası var abi orda kimin ne oldugunu bilmiyorum ben daha önce gitmedim şimdi yüksekovaya gidip araba almak gibi bişey bence.. ne işim var orda araba almaya yermi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

+1 hatayda akrabam var ve bu kacak benzin olayından bahsetmişti. Kacak ve kirli yakıt baslı basına bir sorun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.