Şimdi Ara

HATAY TIP 2016 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazır olun dağ sporlarına eylül 19 da başlıyor!

• Sen ne okuyon ki

• BernieTurk B kullanıcısına yanıt
    Sadece Hatay'liyim. Böyle iğrenç bir şehir arasaniz bulamayacaksınız deniz falan hikaye,bir giriyorsunuz 2 metre

• Eğlenmeye gelmiom okula geliom ;)) ege diş yazardım eğlenecek olsam ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: birde2017dedeneyelim

Sadece Hatay'liyim. Böyle iğrenç bir şehir arasaniz bulamayacaksınız deniz falan hikaye,bir giriyorsunuz 2 metre

İskenderun nasıl?

• Persom kullanıcısına yanıt
    Ha öyle uçuk bir yer değil ama diğer ilçelerden 1000 kat daha kaliteli en azından ölçüt ise bir tarafı deniz ,denizden 15 dakika sonrası amanos dağları yani yağmura hazır olun. Sonra avm,parklar vs güzel, kısmen sakin ha sunu soylemeyi unuttum deniz kısmını başka bir ilce yaptılar ancak dedim ya diğer ucu 15 dakika geniş ama dar bir ilce anlayacağın. Ve resmi olmasada il merkezi iskenderun denilebilir. Orman vs bolca yeşil alan var ama sürekli yağmur yağar hazır olun. Yazın ter kokulu günler bolca olacak. En sıcak il diyebiliriz. Ama kisin rahat zaman zaman kısa kolla dahi dolaşabilirsin. Öyle kışlık doldurup gelmene gerek yok. Başka ne diyeyim bilmiyorum,dikkat et iskender â gelip sonra diğer ilçelere falan geceyim deme pişman olursun küçük bir yer tam ortam kurmalik, öyle yani merak ettiğin varsa sorabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamam sen okula giderken dâhi eğleneceksin eğlence aramana gerek yok

Ben bu sene 2. Sınıfa geçtim gercek den zor okul.Galiba bizim dönem 40-50 kisi kaldi onceki sene 90 kisi kalmis.Düzenli calismaya bak bir de sehir olarak kotu degil.Ankara dan geliyorum oyle ahim sahim guzel degil ama kotu de degil.Yukarda ki arkadas Türkiye de ki bütün sehirleri İzmir gibi gordugu icin sehri kotulemis olabilir.

• Hatay FL deyim Tayfur Sökmen Tıp'da iskelet modelinin bile olmadığı söyleniyor. Tabii ki kendi şehrimdeki tek tıp fakültesini kötülemek istemem ama doğruya doğru pek önerilen bir fakülte değil . Yinede helal olsun ilk 10.000 e girmek büyük bir başarı . Umarım okul hakkindaki iddialar da yanlıştır. Başarılar

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Ne İzmir'i kardeş,sen antakyaya ayak bastın mi hiç ya da ne bileyim asi "nehrini" gordun mu? Şehir boyunca uzanan o pislik yuvasını... Ki kötülemedim olanları söyledim. En yakın Adanaya bak buraya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birde2017dedeneyelim -- 9 Eylül 2016; 19:46:57 >
  • birde2017dedeneyelim B kullanıcısına yanıt
    Hatayın neresindensin? Arsuzu es geçme bence :)

• zavallıpikaçu kullanıcısına yanıt
    Antakya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birde2017dedeneyelim -- 10 Eylül 2016; 0:04:32 >
    Ben de İskenderunluyum o kadar da sıkıcı ve kötü bir yer değil ayrıca denizi de gayet güzel 😎😎

asi nehrini kötüleme ayıp
    yazın çok güzel kokuyo bi
    koklayan bidaha kokluyo
    laf yok asi nehrine

• quote:

Orijinalden alıntı: birde2017dedeneyelim

Sictear lan hayatindan cevlige gelmemis meydan koyune gelmemis limana gelmemis. Antakyada asfaltta oturup guzel degil dersen guzel olmaz zaten

• dodgechallenger D kullanıcısına yanıt
    Cevlikten sonrasını okumadım

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    40 kişi az heryerde kalıo o kadar onlar çalışmayanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.