Bildirim
Hatchbackden Sedana Geçiş?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arka park sensörü şart, ona alışmak zaman alıyor -
Sensör taktırılıyor mu sonradan? Fiyat vs. -
HB Cliodan Skoda Octavia alınca çok zorlanıyor insan.
Park sensörü şart.
Gerçi bende şimdi Araba yok ama kesin taktırmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaça takıyorlar beyler? -
sedan araba ile daha işimde gücümdeyim bir havan olacağından diğer şoförler seninle daha az inatlaşacak ve daha bir itibar göreceksin. (denedim çalışıyor.) -
Abartıldığı kadar bir şey yokmuş ya ben de Gemi gibi falan nasıl kullanılır acaba diyordum da . Aynaları kontrol edip park ettikten sonra ha sedan ha Hb .
Zaten kullandıkça HB gibi gelir . -
Birkaç bin km den sonra alışırsın, esas sedan araçtan B sınıfı HB araca geçince bocaliyorsun. -
Eyvallah beyler anladım olayı iyi günler hepinize -
Arkaya hakim olması HB gibi kolay olmuyor. Biraz ezberlemek lazım mesafe tam gözükmediğinden. -
B sınıfı hb sen sonra mondeo ya bindiğimde neye uğradığımı şaşırdım.
Başlarda sedan olduğunu unutunca sorun oluyor park ederken, sonradan alışırsınız. Sensör olursa alışana kadar da zorluk çekmezsiniz. -
2 yıldır hb clio2 kullanıyorum ve ilk arabam daha önce ehliyet sınavı dışında araba kullanmadım
Geçen bir akraba megane 2 sedan almış bi deneyim dedim daha ilk geri manevrada arabayi kaldirima çıkardım yani hb araca alisinca sedan araba gemi gibi geliyor acemi birisi için
Yıllardır direksiyon başında olan insanda fazla fark yaratmaz muhtemelen
hayal gücünde bitiyor iş -
mondeo o kadar uzunki park sensörü kurtarmaz diye geri vites kamerası taktırdım rahatladım -
ilk 2 arabam hatchbackdi.şimdiki aracım sedan ve bir daha hatchback araç almam.iki günde alışırsınız.park sensörüne ya da geri görüş kamerasına gerek kalmaz bence -
Arka park sensörü büyük konformuş yeni aracımda anladım bunu. Kafayı çevirip arkaya bakmaya gerek kalmıyor resmen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X