Şimdi Ara

Hatırlayamadığım Film..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.. Yakın zamanda halen bilgisayarımda muhtemelen mevcut olan bir filmi hatırlamaya çalışıyorum.

Film ufak Fransa-İngiltere taraflarında , ve insanların hastalanınca içine şyt girdi diye öldürükdükleri bir dönemde başlıyor.
    Ufak bir çocuk olan başrol oyuncusunun annesi hastalıktan ölüyor. Duruma elbette çok üzüldüğü için insanları iyileştirebilirmiyim düşüncesiyle şifacı olmaya karar veriyor. O sıralar kendi at arabasıyla gezen berduş bir şifacının yanında takılmaya başlıyor. Abuk subuk tedaviler , yok yere kol bacak kesmelerden sonra olmayacağını anlayıp zorlu bir yolculuğu göze alarak ( muht ) İran - Bağdat - Şam tarafına gitmeye karar veriyor. Orda külliyede kendisini geliştirirken bir veba salgını oluyor. Çok fazla hatırlamıyorum. Bir akşam cesetlerden birini alıp otopsi yapmaya karar veriyor. Sonra bunu tutukluyorlar ölüye işkence diye. Olaylar bitince de köyüne geri dönüyordu sanırım. Böyle bir film izleyen varmı acaba.. teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Physician (2013)
  • Çok teşekkürler..

• Beyler benim de hatırlayamadığım bir film var. Popüler bir filmdi. Şimdi boşuna konu açmiyim diye bu konuya yazmak istiyorum. Adam polisten kaçıyordu. Polisten kaçarken bir otobüs durağında halkın arasına giriyordu. Bir tane siyahi vatandaş kaçan adama şapkasını veriyordu saklansın diye. Sonra gelen otobüse biniyordu adam. Bu sahneyi hatırlıyorum sadece. Kafayı yicem hangi filmdi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Beyler benim de hatırlayamadığım bir film var. Popüler bir filmdi. Şimdi boşuna konu açmiyim diye bu konuya yazmak istiyorum. Adam polisten kaçıyordu. Polisten kaçarken bir otobüs durağında halkın arasına giriyordu. Bir tane siyahi vatandaş kaçan adama şapkasını veriyordu saklansın diye. Sonra gelen otobüse biniyordu adam. Bu sahneyi hatırlıyorum sadece. Kafayı yicem hangi filmdi bu?

Jack Reacher (2012)

dediğin sahne
    https://youtu.be/KuqePNG8IfE?t=1m31s

normalde profili gizli olanlara yardım etmem ama bugün iyi günümdeyim şanslısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Beyler benim de hatırlayamadığım bir film var. Popüler bir filmdi. Şimdi boşuna konu açmiyim diye bu konuya yazmak istiyorum. Adam polisten kaçıyordu. Polisten kaçarken bir otobüs durağında halkın arasına giriyordu. Bir tane siyahi vatandaş kaçan adama şapkasını veriyordu saklansın diye. Sonra gelen otobüse biniyordu adam. Bu sahneyi hatırlıyorum sadece. Kafayı yicem hangi filmdi bu?

Jack Reacher (2012)

dediğin sahne

Sağol be hocam rahatlattın

Profilimle ilgili ne merak ediyosun söyle cevapliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Jack Reacher (2012)

dediğin sahne

Sağol be hocam rahatlattın

Profilimle ilgili ne merak ediyosun söyle cevapliyim

bir şey merak ettiğim yok

ama kime cevap verdiğimi kiminle konuştuğumu her zaman bilmek isterim

kaldı ki profil gizlemenin bir anlamı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir çizgi film vardı...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt

Adam sahnenin linki paylaşmış , pes :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.