Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 TH - Atış Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir havalı tüfekleri takip eder, merak ederdim. 2 hafta önce Hatsan Mod 125 Th'yi 360 TL'ye alma fırsatım oldum. Ancak atış fırsatını ancak dün ve bu gün bulabildim. İlk önce dürbünü takmadan atmayı denedim, biraz isabetsiz gibi geldi, ya da ben beceremedim. Zaten uzağı görmek de çok zor oluyor. Daha sonra dürbünü monte ettim, ancak tam ayarlayamadığımdan hedefin çok altına gidiyordu. Biraz uğraştıktan sonra resimdeki gibi atışlar yaptım.

Daha sonra dürbünü tekrar söküp takınca biraz daha düzeldi. Yine de hedefin hafif sağ altına düşüyor. 50-60 metreden şişe kırmayı başardım. (Jsb Jumbo Express Diabolo pellet kullandım.) Gelecek hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te.k -- 5 Mart 2017; 22:6:4 >

• Atış yaparak dürbünü sağa sola yukarı aşağı ayarlayabilirsiniz. Dürbünün tam ortasındaki kapakları açıp ordan ayarlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarları ordan yaptım ama sona geldi. Dürbünle ayakların birleştiği yerlere tek kat elektrik bandı sarmıştım. Olmazsa haftaya sol tarafa bi kat daha bant yapıştırıp deneyeceğim bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar da bu haftadan. Cam şişe hedef atışlarım.

• bir iki hafta daha atar kenara koyar dahada kullanmazsın sonra burada satış acarsın
  • Gerçekten de bi daha atma fırsatı olmadı daha . Köye gidemeyince olmuyor. Araba da yok :(

• Atışa devam

• tetige basarken titreme olur illaki saga sola sapar.ama destekle kitlersen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.