Şimdi Ara

COSPET TANK T3 ULTRA M3 ULTRA AKIILI SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cospet saati yeni aldım, bu saatle ilgili 5-6 ay önce çekilmiş videolar var fakat herhangi bir forum da değerlendirilmemiş.
    Almak isteyenler için biraz bilgi vereyim dedim.

En önemlisi Cospet tank T3 ile ultra arasında öenmli 1 fark var. Ultrada GPS var Ultra olmayanda GPS yok zaten fiyat farkıda var. alırken dikkat edin.

Öncelikle saat çok şık, Kolunda büyük ve kaba bir saat isteyenler için çok güzel. Şahsen ben çok beğendim.
    Saate metal kordon çok yakışırdı fakat paketten slikon siyah bir kordon çıkıyor, kalitesi güzel fakat ben pek beğenmedim.
    Paketten, saat kordon şarj ve ekran koruyucu çıkıyor.

Saatin uygulaması ve eşlemesi çok basit.. uygulamada akıllı saate istediğiniz herşey var.

Gelelim özelliklere
    Saatten arama yapabiliyorsunuz, sesli görüşme var sesin karşı tarafa gitmesi fena değil.
    Gelen tüm mesajları alıyorsunuz, uygulamadan hangi uygulamadan mesajların geleceğini ayarlanabiliyor
    170 den fazla spor modu var. koşu ve yürüme sonuçları huawei watch gt4 ile karşılaştırdım aşağı yukarı aynı sonuçları veriyor.
    kalp atış hızı - Doğru
    uyku takibi - Doğru
    tansiyon - +-1 fark ediyor çok doğru sayılmaz
    kandaki oksijen - Doğru
    stres takibi - Doğru
    duygu durumun - Doğru
    sesli asistan
    hava durumu
    pusula - Doğru
    barometrik altimetre - Hemen hemen Doğru
    nefes egzersizi
    kronometre
    Zamanlayıcı
    alarm
    hesap makinesi
    fotoğraf deklanşör
    el feneri
    kadın sağlığı
    telefonu bul
    Müzik.. Satten telefon müziğini kontrol ediyorsunuz.
    Şarjı 7-8 gün istisnasız gidiyor. Normal kullanım 10 gün gider.
    Taş gibi saat çok dayanıklı. 2-3 defa sağa sola vurdum banamısın demedi.

Sensörler genelde doğru sonuç veriyor. dediğim gibi huawei watch gt4 ile aşağı yukarı aynı sonuçlar çıkıyor.

Antrenmanı algılama sorunsuz çalışıyor

Yaklaşık 250 den fazla ücretsiz kadran seçeneği var fakat daha güzel seçenekler gelmesi gerek
    Kadranların bir çoğu çizgi film tadında, daha klasik ağır kadranlar sayılı. bu kadranların fotoğrafını paylaşacağım…

sormak istediğiniz birşey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
    Teşekkürler.

KOSPET Tank T3 Ultra
    Son Sınırları Zorlayan Akıllı Saat

Çift Bantlı ve 6 Uydu Konumlandırma Sistemi
    KOSPET Tank T3 Ultra, en zorlu koşullarda bile en doğru konumlama bilgisini sunar. Çift bantlı GPS ve 6 uydu konumlandırma sistemi ile her adımınızda size rehberlik eder.

15 ABD MIL-STD-810H Sertifikası
    5 ABD MIL-STD-810H sertifikası ve 28 güvenilir dahili testten geçen KOSPET Tank T3 Ultra, aşırı sıcaklık, nem, toz ve darbelere karşı dayanıklıdır. En zorlu maceralarınıza bile size eşlik edecek sağlamlığa sahiptir.

Paslanmaz Çelik Yekpare Gövde ve Corning® Gorilla® Cam Ekran
    Paslanmaz çelik yekpare gövdesi ve Corning® Gorilla® Cam ekranı ile KOSPET Tank T3 Ultra, çizilmelere ve darbelere karşı son derece dirençlidir.

Dahili Pusula ve Barometrik Altimetre
    Dahili pusula ve barometrik altimetre ile KOSPET Tank T3 Ultra, her zaman doğru yolu bulmanıza ve yükseklik bilgilerini takip etmenize yardımcı olur.

170+ Spor Modu ve Akıllı Tanıma
    170'den fazla spor moduna ve Akıllı Tanıma özelliğine sahip KOSPET Tank T3 Ultra, tüm spor aktivitelerinizi detaylı bir şekilde takip etmenizi sağlar. Koşu, bisiklet, yüzme ve daha birçok spor için detaylı veriler sunar.

5 ATM ve IP69K (Dalışlara dayanıklı) Suya Dayanıklılık
    5 ATM ve IP69K su geçirmezlik sertifikalarına sahip KOSPET Tank T3 Ultra, 50 metreye kadar dalışlara bile dayanabilir. Toz ve suya karşı da son derece dayanıklıdır.

HIFI Ses Kalitesi ile Bluetooth Aramasına Tek Geçiş
    KOSPET TANK T3 Ultra, çift modlu Bluetooth'a sahiptir. APP'yi bağladığınızda Bluetooth aracılığıyla telefon görüşmeleri yapabilir ve bileğinizde müzik çalabilirsiniz. Yerleşik ses kod çözme çipi, derin, zengin bastan net, temiz orta perdeye kadar ses kalitesini HIFI kadar nefes kesici hale getirir.

470mAh Güçlü Pil
    470 mAh nominal değere sahip, yüksek kapasiteli şarj edilebilir saf kobalt pil ile güçlendirilen KOSPET Tank T3 Ultra, 2 saat içinde tam kapasiteye şarj olur ve günlük kullanımda şaşırtıcı bir şekilde 12 ila 15 gün, bekleme modunda ise 50 günden daha uzun süre dayanır.

İyi Bir Gece Uykusu Sadece Bir Rüya Değildir
    KOSPET TANK T3 Ultra uykunuzu egzersiz durumu ve kalp atış hızı gibi çeşitli boyutlarda izler ve değerlendirir. Ayrıca uyku kalitenizin doğru bir şekilde analiz edilmesini sağlar ve kısa uykularda bile buna göre kapsamlı veriler üretir.

Kospet FIT ile Sınırsız Kişiselleştirme
    Kospet FIT uygulamasıyla indirebileceğiniz 500'den fazla göz kamaştıran saat arayüzü, her tarza uygun seçenekler sunarak kişiselleştirmeyi bir üst seviyeye taşıyor.

Sağlığınıza 7/24 Dikkat Edin
    KOSPET TANK T3 Ultra, kalp atış hızı ve kan oksijen seviyesi takibi gibi biyometrik verileri hassas bir şekilde ölçen son teknoloji BioTracker PPG sensörüyle donatılmıştır.

Kandaki Oksijenin Akıllı Ölçümü
    SpO2 seviyenizi sürekli olarak izleyin ve belirli bir zaman aralığındaki maksimum ve minimum değerleri analiz edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amoresalvatore -- 8 Ekim 2024; 22:38:34 >

• Kadran seçenekleri bunlar. AOD ta kendi içinde çok güzel olmasına rağmen isterseniz ücretsiz hepsini indirebilirsiniz...

• Merhaba, ben de bu saatin düşünüyorum. 2 ay olmuş siz alalı. Ek bir yorumunuz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    Kolda güzel duruyor. Sağlam saat. Memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.