Şimdi Ara

HATSAN MOD 85 SNİPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar.özene bezene sakladığım, bakımını yaptığım tüfeğimi satıyorum. tüfeğim hatsan mod 85 sniper modelidir.4.5 luk modeli olduğundan en yüksek çıkış hızına sahiptir (namlu çıkış hızı 305 metre/saniye)tüfek satıldığında yanında basit bir dürbün ile satılıyor(optima) ancak ben -gamo sporter- 3-9X40 aldım.bu dürbünün 3 ve 9 büyütme aralıkları mevcut.fazla rüzgar olmayan bir havada kaliteli bir dürbün ve düzgün ayarla(benim dürbünüm gayet sağlam bağlanmış ve ayarı optimize edilmiştir.)50-100 mt sağlıklı atışlar ve hatta tüfeğe alışırsanız 100 mt üzeri atışlar yapabilirsiniz.. fotoğraflarda görüldüğü üzre 5 farklı özellikte pelletide (gamo:pro magnum penetration, hunter impact, TS-10 long distance, match diabolo vede diana:high power) yanında hediye edicem.lütfen bu pelletleri yerli üretimlerle kıyaslamayınız.gamo made in spain diana ise made in germany dir. ayrıca 40 tl ye aldığım taşıma çantasınıda beraber vericem.(çantasının dışında eşya koyma gözü olması büyük avantajdır.hem pelletlerinizi hemde faturasını yanınızda taşıyabilirsiniz.faturayı yanınızda bulundurmak zorunludur.) şu anda tüfeğin market fiyatı 330 tl +dürbün 290 tl +çanta 40 +pelletler 40= 700 tl
    benim tüfeğimde fotolarda görüldüğü gibi çizik dahi yoktur.aynı özelliklerdeki ürünleri gidip fazladan para verip almak bana çok antıksız geliyor,tabi herkesin düşüncesi kendine:) linkteki video yu 5 gün önce çektim tüfek tam anlamıyla hazır bir şekilde dolabımda duruyor..
    -kargo alıcıya aittir.
    -elden teslim tercihimdir
    -mümkün değilse para hesaba yatmadan ürünü göndermem
    -lütfen pazarlık yapmayınız tüfeğin 0 ı ile arasında çizik farkı dahi yoktur. bu bir zevk işidir..
    -ürünler set olarak satılacaktır parça parça satılmayacaktır.
    herkese iyi alışverişler..
    sadece dürbün ve tüfek: 620 tl ediyor
    hepsi için fiyatım :450 TL

VİDEO LİNKİ

HATSAN MOD 85 SNİPER HATSAN MOD 85 SNİPER HATSAN MOD 85 SNİPER

• Alana ve satana hayirli olsun

HATSAN MOD 85 SNİPER
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.