Bildirim
Hattan gelen bakır kabloyu Adsl kabloya bağlama?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba hocam, birbirinede bağlayabilirsin ama pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bina girişindeki anakstre kutusuna telekom kablonu çak daha sonra eve gelen iç tesisat kablonuda ankastedeki devreye çak tamamdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam müstakil ev olduğu için bir tane küçük kutudan bakır kablo geliyor bize o kadar. Dediğiniz kutu yok bizde. Benim ihtiyacım bakır kabloyu ve adsl kablosunu birleştirmek. Böyle alet gibi bir şey varsa öyle halledeceğiz. -
Telekom kablosuna rj11 jack çak dairene gelen telefon kablosunada rj11 jack çak splitter ile al sıkıntı yaşamassın
Onuda denedim hocam fakat rj11 çakılmıyor bakır kabloya. Bakır kablo kalın olduğu için delip içine giremiyor. Eğiliyor. -
Birbirine tutturup elektrik bandıyla bantla.
Şuanda bu şekilde fakat bu sağlıklı değil. Daha sağlıklı bir çözüm arıyorum. -
Daha sağlıklısı zor. Bakır kablodan alabileceğin hız belli. Farklı bir bağlantı şekli sana daha yüksek hız zor kazandırır.
Anladım hocam teşekkürler cevap için. -
Scotch lock yada uy2 diye gecen telekomcularin kullandiklari konnektörlerden kullanabilirsiniz. Bir ara sanalpazar'da falan fiyatlar oldukça uygundu. 3m firmasının ürünleri baya pahalı durumda şu anda AliExpress'ten falan daha uygun fiyatlı ürünlere bakabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu dedimlerinizi inceledimde buyuk bakir kabloyu birlestirir fakat kucuk olan adal kablosunu birlestirebilir mi?
Hocam standardi bar bunlarin uy2 kodu telefon kablolari ile ilgili olan kod asagidaki linkten aslinda ufak oldugunu gorebilirsiniz.
http://tr.aliexpress.com/item/K2-connector-UY2-telephone-line-cable-connector-terminals-connecting-200-pcs-free-shipping/32263548487.html?spm=2114.49010508.4.51.zTHQ2H#feedback
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim hocam sag olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X