Bildirim
Hattı kapatabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiber ile 16 alıyorsanız adsl de 16 ya kadar destekliyor. Yeni evde 14-15 e kadar alabiliyorsanız kapatmaya gerek yok bence. Bir deneyin önce. Kapatırsanız Ttnet taahhüt cayma bedeli çıkarabilir üstüne. -
Hocam büyük ihtimal destekliyordur ama taşınma da fırsat diye başka sağlayıcıya geçeyim diyorum fiber ben ping değeri vs iyi olduğu için aldım ne yalan söyleyeyim şimdi geçersek daha uyguna paket buluruz gibi ayda 90 lira veriyorum. -
Arada bağlantı kalitesi açısından farklılık olacaktır ama kullanmaya devam edebilirsiniz yeni adresinizde. -
Hocam peki bunu gerekçe gösterip cezasız kapatabilir miyim? -
Sözleşmenizde sadece "fiber" yazıyorsa evet, "fiber/hiper" yazıyorsa hayır. -
16 MBps ile 8 MBps ve 4 MBps fiber değildir adsl dır aslında fiber görünümlü adsl vermişler hipernet veya fibernet 24 MBps ile 100 MBps dir -
GPON fiber alıyorum hocam tilgin modem 35 mbps idi 2 sene önce sonra süre doldu 35 mpbs'e dediler 150 liraya yakın bende 90 liraya yarısını aldım diyeyim ama 21 20 görüyor hep.quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
16 MBps ile 8 MBps ve 4 MBps fiber değildir adsl dır aslında fiber görünümlü adsl vermişler hipernet veya fibernet 24 MBps ile 100 MBps dir -
Turk Telekom fiber diye satıyor da turkiyeden başka bir ülke de 8 veya 16 MBps fiber diye satan ülke yok dünya da -
Orası öyle hocam fiyatları çok uçurdular sağ olsunlar bizi de buna muhtaç bıraktılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 12 Ocak 2020; 23:53:30 > -
Evet ne yazık ki öyle -
Upload kaç mbit. Hat değerlerinizi atarsanız daha net bilgiler gelecektir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom 100 tl"lik üst sınır ne demek
- türk telekom magnet limitsiz
- türk telekom wan bağlantısı kesildi
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- cep magnet nedir
- zyxel modem kurulumu
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom e-sim ücretli mi
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X