Bildirim
hattım 8 mpsyi desteklermi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bnde arkadaş gibi 8mb sınırsıza geçmeyi düşünüyorum fakat bu ping snuçları çok kötü gözüküyo bence.ttnet mh'ni aradım hattım 8mb yi destekler mi die fakat biz burdan bunu bilemeyiz bi cevap veremeyiz dediler kapattılar.nereden öğrenebilirim hattımın 8b desteklediğini?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ab1907 -- 16 Eylül 2010; 15:26:03 >
-
444 0 375 i ararsan daha sağlıklı ve net bilgi alabilirsin. Çağrı merkezindekiler seni yönlendirecektir elindeki bilgilere göre -
ttnet mh'ni aradım hattım 8mb yi destekler mi die fakat biz burdan bunu bilemeyiz bi cevap veremeyiz dediler kapattılar.nereden öğrenebilirim hattımın 8b desteklediğini? -
quote:
Orijinalden alıntı: asli07
ttnet mh'ni aradım hattım 8mb yi destekler mi die fakat biz burdan bunu bilemeyiz bi cevap veremeyiz dediler kapattılar.nereden öğrenebilirim hattımın 8b desteklediğini?
444 0 375'i arayıp hız yükseltmek istediğini mevcut durumdaki hat değerlerini kontrol etmelerini söylersen bakabilirler.
Mevcut durumdaki hat değerleri hız yükseldiğinde değişiyor yani aslında verdikleri bilgi çok net değil. -
teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X