Merhabalar. Ttnet internetimde yüksek ping oluyordu cmd'den google pingim 100-150 arasında görünüyor. Müşteri temsilcisini aradığımda her zamanki gibi bir şey yapamadıklarını söylediler. Modem ayarlarına baktığımda şu şekilde görünüyor hat değerlerim.
Paketim FİBERNET LİMİTSİZ. Hat standardı Adsl2+ olarak görünüyor ama internette araştırdığımda VDSL2 olması gerektiği söyleniyordu. Müşteri temsilcisi VDSL2 olarak verildiğini söyledi ve topu modem üreticisine attı. Modem ayarlarında DSL konfigürasyonu olarak "ALL"(HEPSİ) seçili. Yani ADSL2, ADSL2+, VDSL2, G.Dmt. Bunlardan sadece VDSL2'yi seçtiğimde internet bağlantısı olmuyor. Hattımın hangi standartla sağlandığını nerden kontrol edebilirim? Eğer VDSL2 yerine ADSL2+ varsa pingi bu kadar etkiler mi?
Adsl2+ veriyor müşteri hizmetleri o işi yapmasın arıza kaydı bırak sinyali vdsl yapsınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: KendalŞAMVERDİ
Adsl2+ veriyor müşteri hizmetleri o işi yapmasın arıza kaydı bırak sinyali vdsl yapsınlar.
Cevap için sağ olun. Müşteri hizmetleri o işi yapmasın demişsiniz de arıza kaydı için başka bi numara mı aranıyor acaba?
arayın arıza kayd bırakın hattı vdsl2 ye çevirsinler. Ayrıca hatta crc var buda problem demek eğer vdsl geçişinden sonra düzelmezse hattınızı kontrol edin
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1
arayın arıza kayd bırakın hattı vdsl2 ye çevirsinler. Ayrıca hatta crc var buda problem demek eğer vdsl geçişinden sonra düzelmezse hattınızı kontrol edin
Arıza kaydı bıraktım. Hem VDSL' olayını hem de sizin söylediğiniz crc değerinin yüksek olduğunu söyledim. Teşekkürler.