Şimdi Ara

Operatör Değişikliğinde bir sınır var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir numara kaç kez operatör değiştirebilir ? Değiştirdiğin operatöre geri dönebilme gibi bir şansın var mı ? Operatör değişikliğinde bir sınırlama var mı ? 3 ay gibi bir sürede değiştiriliyor diye duymuştum. İstediğim kadar operatör değiştirebiliyor muyum ? Bu konuda bilen kişilerin yardımlarını bekliyorum. İyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Arkadaşlar bir numara kaç kez operatör değiştirebilir ? Değiştirdiğin operatöre geri dönebilme gibi bir şansın var mı ? Operatör değişikliğinde bir sınırlama var mı ? 3 ay gibi bir sürede değiştiriliyor diye duymuştum. İstediğim kadar operatör değiştirebiliyor muyum ? Bu konuda bilen kişilerin yardımlarını bekliyorum. İyi geceler..

Numara taşımada sınır yok ama. Yeni müşteri kapsamına girmek için bıraktığın operatörden en az 3ay sonra geri dönerse n yeni müşteri olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bir numara kaç kez operatör değiştirebilir ? Değiştirdiğin operatöre geri dönebilme gibi bir şansın var mı ? Operatör değişikliğinde bir sınırlama var mı ? 3 ay gibi bir sürede değiştiriliyor diye duymuştum. İstediğim kadar operatör değiştirebiliyor muyum ? Bu konuda bilen kişilerin yardımlarını bekliyorum. İyi geceler..

En son okudugum bi haberde toplamda 40 milyon civari numara tasima islemi gerceklestirilmis. bunun icinde yaklasik 2500-3000 kadar insan numarasini 20 seferden fazla tasimis.
    Gelelim sizin sorunuza. istediginiz kadar numara tasima islemi yapabilirsiniz. gecis basvurusu yapip yeni operatorde hattiniz acildiktan sonra (2-6 gun surer tasima islemi) ayni gun icinde bile tekrar tasimaya basvurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82

quote:

En son okudugum bi haberde toplamda 40 milyon civari numara tasima islemi gerceklestirilmis. bunun icinde yaklasik 2500-3000 kadar insan numarasini 20 seferden fazla tasimis.
    Gelelim sizin sorunuza. istediginiz kadar numara tasima islemi yapabilirsiniz. gecis basvurusu yapip yeni operatorde hattiniz acildiktan sonra (2-6 gun surer tasima islemi) ayni gun icinde bile tekrar tasimaya basvurabilirsiniz.

Yorumun için teşekkür ederim. Kafamda takılıp kalmıştı, açıklık getirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Numara taşımada sınır yok ama. Yeni müşteri kapsamına girmek için bıraktığın operatörden en az 3ay sonra geri dönerse n yeni müşteri olursun

Biraz saçma bir sistem ama işimize geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.