Şimdi Ara

Hattım fast path mi interleaved mi?TTnet çalışanı arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki modemimde yazıyodu bozulmadan önce ama yeni modemde yazmıyor,bu süre zarfında tarifeyide değiştridim pinglerde artış var fast path teyken iyiydi ama şuan ttnetten mi hattın interleaved profil olduğundan mı kötüleşti bilemiyorum,bu işler için konuşmaya gittiğimde önceden santralde ki bu işlere bakan arkadaşın no sunu da almıştım aradım artık biz bakmıyoruz üretici firmanın kendi adamları bakıyo gibi bişeyler geveledi,doğru mu başından mı savıyo emin değilim...

Ttnet te benzer pozisyonda çalışan arkadaşlar varsa bu fast path-interleaved olayına hala müdahale şansınız var mı?

Ayriyetten modemde yazmıyosa başka nerden öğrenebiliriz?

• hocam modem airties ise linkten şu konuyu inceleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 4 Ocak 2015; 21:48:05 >
  • 2 defa başvurdum fastpath moduna aldırdım sorunum çözüldü ama her seferinde bir süre sonra kendi kendine interleaved moda dönüyor kesin bir çözümü yok bu işin, santraldaki arkadaşlar modu değiştiriyor talebim üzerine, daha sonra otomatik olarak gene eski interleaved moda dönüyor yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realknight

2 defa başvurdum fastpath moduna aldırdım sorunum çözüldü ama her seferinde bir süre sonra kendi kendine interleaved moda dönüyor kesin bir çözümü yok bu işin, santraldaki arkadaşlar modu değiştiriyor talebim üzerine, daha sonra otomatik olarak gene eski interleaved moda dönüyor yapacak bir şey yok.

Santral müdahale etse bile sistem hat durumuna göre iki modülasyon arasında seçim yapacaktır. İnterleaved moda geçmemesi için hat değelerinin sıkıntısız olması şarttır.
  • fastpath moduna aldırdıktan sonra bağlantı ile ilgili hiç bir problem yaşamadım, tabi sistem benim hat değerlerimi sorunlu olarak görüp değiştiriyorsa bilemem, illa sistemin belirlediği standartları uygulamak zorundayız ne acayip iş.
  • Realknight kullanıcısına yanıt
    Sistem değiştiriyor bağlantın sağlıklı olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Sistem değiştiriyor bağlantın sağlıklı olsun diye.

Hocam peki kalıcı olarak yapma şansı yok mu bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kelli felli kullanıcısına yanıt
    Malesef sistem sürekli değiştirir hattın sağlıklı oldumu düzelir.
  • Acaba Fast path moduna nasıl aldırabiliyoruz? Direk telefonda söylesem karşımdaki kişinin anlayacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.