Bildirim
İnterleave olan Bağlantımı Nasıl Fast Path'e çevirebilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hassin
İnterleave olan bağlantımı nasıl PAST Path e çevirebilirim arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Müşteri hizmetlerini aradığımda hızımla oynuyorlar ama interleave bağlantı kaybolmuyor ?
Twitter TTNET Destek'ten veya DonanımHaber TTNET Desteğe bildirerek değiştirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALoAzraiL
quote:
İnterleave olan bağlantımı nasıl PAST Path e çevirebilirim arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Müşteri hizmetlerini aradığımda hızımla oynuyorlar ama interleave bağlantı kaybolmuyor ?
Twitter TTNET Destek'ten veya DonanımHaber TTNET Desteğe bildirerek değiştirebilirsin.
Twitter TTNET destek e yazdım fakat bir türlü cevap vermediler .. Donanımhaberdaki tam olarak hangi başlık altında acaba Aloazrail teşekkürler . -
Bende de aynı sorun var nasıl yapıcaz bunu bilmiyorum.. -
Hat değerlerini açıkça ve detayıyla atar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Hat değerlerini açıkça ve detayıyla atar mısınız?
Ben bu sorun için ttneti aradım dedim benim modemde görünen İntelaved ti Fast Path olarak değeştirmek istiyorum dedim çünkü önceden Fast Path idi değişmiş.. ama orda çalışanlar hicbirsey bilmiyo interlave fast path nedir bilmiyo dediğimi anlamadı şimdi benim ne yapmam lazım..?
dslam ile alakalı değilmiydi ya o? -
Ben donanım haber ttnet desteğe başvurdum , en yakın zamanda sizle irtibata geçeceğiz dediler . Telefonla arayacakları anlamına mı geliyor bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jrsmurfs
Ben donanım haber ttnet desteğe başvurdum , en yakın zamanda sizle irtibata geçeceğiz dediler . Telefonla arayacakları anlamına mı geliyor bu?
Evet, muhtemelen yarın ararlar. Sonucu merak ediyorum.
quote:
quote:
Ben donanım haber ttnet desteğe başvurdum , en yakın zamanda sizle irtibata geçeceğiz dediler . Telefonla arayacakları anlamına mı geliyor bu?
Yalnız ben fastpath konusunda başvuran arkadaş değilim Onur , benim ping sorunum vardı onun hakkında bilgi almak için başvurdum . Ayrıca benim bağlantımın fastpath olup olmadığını anlayamıyorum ya Cisco nun arayüzünde hiç öyle bişi yazmıyor modemin snr margin değerleri bile yazmıyor. -
quote:
quote:
quote:
Yalnız ben fastpath konusunda başvuran arkadaş değilim Onur , benim ping sorunum vardı onun hakkında bilgi almak için başvurdum . Ayrıca benim bağlantımın fastpath olup olmadığını anlayamıyorum ya Cisco nun arayüzünde hiç öyle bişi yazmıyor modemin snr margin değerleri bile yazmıyor.
Anladım, hangi model Cisco modem sizinki? Mutlaka olması lâzım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
WAG120N valla arayüze giriyorum her menüye her yere baktım yok yani snr margin bağlantı modu felan sadece download ve upload hızı yazıyor. :S -
beyler ben hallettim.. 4440375 i arayın adamlar anlamasa bile ben arıza kaydı aynen cümlelerimle yazıp ilgili birimlere ulaştırır mısınız diye söyleyin İnterleave olan bağlantımı fast path yapılmasını istiyorum diye arıza kaydını oluşturun. Daha sonra Anadolu yakasından sabit bir numara aradı başta anlamadı sonra hea anladım ben seni gardaş dedi .. Sen i profilini (interleave ) f profile (fast path) çevirmek istiyorsun dedi sonra düzeltti . Şu an fast path te benim bağlantım. Yalnız bana yardım eden arkadaş İ profili f profille değiştirmek istiyorum diye arıza kaydı bırakırsanız daha kolay anlarız dedi :) benim başımdan geçen böyle :D -
quote:
beyler ben hallettim.. 4440375 i arayın adamlar anlamasa bile ben arıza kaydı aynen cümlelerimle yazıp ilgili birimlere ulaştırır mısınız diye söyleyin İnterleave olan bağlantımı fast path yapılmasını istiyorum diye arıza kaydını oluşturun. Daha sonra Anadolu yakasından sabit bir numara aradı başta anlamadı sonra hea anladım ben seni gardaş dedi .. Sen i profilini (interleave ) f profile (fast path) çevirmek istiyorsun dedi sonra düzeltti . Şu an fast path te benim bağlantım. Yalnız bana yardım eden arkadaş İ profili f profille değiştirmek istiyorum diye arıza kaydı bırakırsanız daha kolay anlarız dedi :) benim başımdan geçen böyle :D
Valla sağolasın iyi oldu buu peki yine anlamazlarsa ne yapmak gerekir. İ profilimi F olarak değiştirmek istiyorummu diycez..?
İlk açık açık yazdırın interleave i fast path olarak değiştirmek istiyorum deyin anlamazsa i profilimi f yapmak istiyorum deyin yine anlamazsa peki siz benim için arıza kaydı oluşturup interleave i fast path olarak değiştirmek istiyorum diye yazdırın. daha sonra teknik ekipten biri arayınca da i profilimi f yaparmısınız diye rica edince büyük ihtimal anlayacaktır. -
quote:
İlk açık açık yazdırın interleave i fast path olarak değiştirmek istiyorum deyin anlamazsa i profilimi f yapmak istiyorum deyin yine anlamazsa peki siz benim için arıza kaydı oluşturup interleave i fast path olarak değiştirmek istiyorum diye yazdırın. daha sonra teknik ekipten biri arayınca da i profilimi f yaparmısınız diye rica edince büyük ihtimal anlayacaktır.
Ben senin dedigin gibi yazdım bisey anlamadılar nedir bilmiyorlar 1 hafta oldu daha.....arıza kaydı açtılar 2 gün önce baktım sorun giderilmistir yazıyor...
Az önce ttneti aradım hatta 4 dk bekledikten sonra bu sorun bilgisayarınız kaynaklıdır dedi . 11820 yi arayın dedi mal mı bunlar ya kendi sorunlarını benim pc ye attılar? :D -
Arkadaşlar bunu değiştirmeniz her zaman iyi değil. Bence çok fazla oynamayın. Daha stabil olsun derken iyice bozabilirsiniz. (tabiki bu santralistin becerisine bağlı.) -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Arkadaşlar bunu değiştirmeniz her zaman iyi değil. Bence çok fazla oynamayın. Daha stabil olsun derken iyice bozabilirsiniz. (tabiki bu santralistin becerisine bağlı.)
Bu arada hazır konuyla ilgiliyken sorayım dedim :)...G.DMT modundayken line state : Interleave gözüküyor.ADSL2+ yapınca ise :
Line Mode ADSL2+ Line State Show Time
Line Power State L0 Line Up Time 00:04:47:30
Line Coding Trellis On Line Up Count 1
olarak gözüküyor.Şimdi benim ADSL'deki hat modum fast mı,yoksa interleaving mi?
G.DMT'de iken power state olan yerde başka bir şey yazıyor ve karşısında interleaving -
quote:
Orijinalden alıntı: ferevon
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Arkadaşlar bunu değiştirmeniz her zaman iyi değil. Bence çok fazla oynamayın. Daha stabil olsun derken iyice bozabilirsiniz. (tabiki bu santralistin becerisine bağlı.)
Bu arada hazır konuyla ilgiliyken sorayım dedim :)...G.DMT modundayken line state : Interleave gözüküyor.ADSL2+ yapınca ise :
Line Mode ADSL2+ Line State Show Time
Line Power State L0 Line Up Time 00:04:47:30
Line Coding Trellis On Line Up Count 1
olarak gözüküyor.Şimdi benim ADSL'deki hat modum fast mı,yoksa interleaving mi?
G.DMT'de iken power state olan yerde başka bir şey yazıyor ve karşısında interleaving
Bende de hat durumu showtime gözüküyor. adsl2+ da.
Hocam adsl2+da dursun mod seçimi.
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe örneği
- tivibu başka internette çalışırmı
- hgw modem nedir
- türk telekom hipernet nedir
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- statik ip öğrenme
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X