Şimdi Ara

Hattımdaki TL Bir Anda -14.99'a Düştü Nasıl Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün baktığımda hattımdaki tl nin -14.99 (eksi ondört) a düşmüş olduğunu fark ettim. İşin ilginç yanı bildiğm kadarıyla en fazla -8.99 tl ye kadar avans tl alınabiliyor. Bu kadar harcama yapmış olamam.
    Tek şüphelendiğim yer bir ara telefonu yedekleme için hücresel ağı kullanmak zorunda kaldığımda sorun çıkmış ve uzun bir süre birşeyler indirdikten sonra internet bağlantım kesilerek bağlantı bilmem nesi yüzünden yedekleme yapılamadığı şeklinde uyarı almış olmam. O sırada internet paketimin bittiğini düşündüm ama şimdi siteden baktığmda 13 mb kullanılabilir veri kaldığını söylüyor ve ekteki dosyada da göreceğiniz gibi şu ana kadarki kullanımların yanında 0 tl ücret alındı şekilnde yazıyor. Yani hepsi pakete dahilmiş.
    Turkcell e sorduğumda sadece internet ve 1200 saniyelik (5 küsur tl ediyor) konuşma dışındaki diğer işlemleri henüz ekranda göremediğini ve bilgiler güncellenince tekrar iletişime geçmem gerektirğini söyledi.
    İçinizde benzer durumla karşılaşan var mı siber saldırı vb. bir ihtimal söz konusu olabilir mi ve en önemlisi ne yapabilirim???
    HAT GEÇMİŞİ DÖKÜMAN LİNKİ:
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/ndVs1/turkcell-dokuman.pdf.html

EKLEME:
    Dün akşam 17:29 ile 17:40 arası internet üzerinden her biri ortalama 3000 KB lık parçalar halinde toplamda 54 sefer veri indirilmiş ve buna ortalama her biri için 0,66 tl harcanmış gözüküyor. Bu ücret doğru hesapladıysam (0,22 kuruş/100KB diye biliyorum(?)) durumu açıklıyor ama 5dk sonra yapılan indirmelerden ücret alınmamış ve şu an paketimde 13 MB kalmış gözüküyor paket bitmeden hattımdaki tl'yi mi aldı adamlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 8 Şubat 2016; 17:11:35 >

• Benim başıma da böyle birşey gelmişti
    22 tl vardı,sonra 4 tl ye indi,halbuki netim,smsim,dakkam daha bitmemiş,
    Aradım müşteri hizmetlerini,dediklerine göre internet kullanımım paketi aşmış,o yüzden TL yemiş..ama netim henüz bitmedi dediğimde "O KADAR NETİ DE,SONRAKİ BAĞLANTILARINIZ İÇİN SİSTEM KULLANIYOR" diye bir açıklama yaptı kadın,kadın olmasaydı güzel bir laf edecektim ama yapacak bişe yoktu,ders oldu bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Benim başıma da böyle birşey gelmişti
    22 tl vardı,sonra 4 tl ye indi,halbuki netim,smsim,dakkam daha bitmemiş,
    Aradım müşteri hizmetlerini,dediklerine göre internet kullanımım paketi aşmış,o yüzden TL yemiş..ama netim henüz bitmedi dediğimde "O KADAR NETİ DE,SONRAKİ BAĞLANTILARINIZ İÇİN SİSTEM KULLANIYOR" diye bir açıklama yaptı kadın,kadın olmasaydı güzel bir laf edecektim ama yapacak bişe yoktu,ders oldu bana..

Az önce turkcell ile görüştüm. Benzer birşey söylediler. Örneğin facebook için önceden 7 mb kota ayrılıyormuş ve bunun 2 mb'ını kullandığımda kalan 5mb kotayı facebook dışında başka bir şey için kullanamıyormuşum bu yüzden paketim bittiği taktirde hattımdan para çekiyorlarmış.
    Ama anlamadığım birşey var adam bana girişlerinizin adedine ve kullanım miktarınıza baktığımız zaman bu durum yaşanmamış olsa dahi TL düşebileceğini belirtmek isterim dedi. Bu ne demek onu anlamadım.

• bu gsm şirketlerinin müşterilerini zor duruma sokmaktan başka yaptıkları bişey yok.
  • Tüm mobil operatörlerin klasik haksız kazancı
  • Vodafone önce hediye paket tanımladı, daha sonra yanlışlıkla olmuş diye tüm liralarımı aldı..Btk falan da fayda etmedi.
    Soygun hepsinde var, muz cumhuriyetindeyiz malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarda okudugum 2 yazının sahibi duruma itiraz edin yok ayrılıyormuş yok başka bişi yapıyormuş. öyle bir dünya yok arkadaş.

Aynı teraneyi bana okumaya calıstılar 40 dk ugrastım ama hakkımı gerı aldım.

Haa öylemi derseniz öyle derler.. Hakkınızı yedirtmeyin adalet çok önemlidir. Ne hak yiyin ne yedirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

yukarda okudugum 2 yazının sahibi duruma itiraz edin yok ayrılıyormuş yok başka bişi yapıyormuş. öyle bir dünya yok arkadaş.

Aynı teraneyi bana okumaya calıstılar 40 dk ugrastım ama hakkımı gerı aldım.

Haa öylemi derseniz öyle derler.. Hakkınızı yedirtmeyin adalet çok önemlidir. Ne hak yiyin ne yedirin.

Merhaba
    İzlediğin yolları anlatabilir misin ben de bir şeyler yapmak istiyorum.
  • X-BODY X kullanıcısına yanıt
    kabul etmedıgımı belirttim, ve takım liderine baglandım. uzun surdu ve ıkna ettm. HaklıysAnız ıkna edınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.