Şimdi Ara

Hattımı Turkcell'e taşıyacağım uygun ve memnun olduğunuz paket tavsiyesi var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    daha önce avea ve turkcell kullandım bu evdeyken ama hiç birine geçerken acaba çeker mi diye düşünmedim.
    Ankaranın içinde bir sürü sitenin ortasında.
    daha doğrusu çekmeyeceği aklımın ucundan bile geçmedi.
    yani vodafone için değil hiçbir operatörün o mevkide çekmeyeceğini hiç düşünmedim.
    haa gördüm. bir daha kesinlikle bulaşmam vodafona.
    vodafona anca reklam yapıyor gerisi boş. ayrıca vodafondayken kızılay necatibey caddesinde bile (konuşmada sorun yoktu ama) internet çekiminde sorun vardı.
    müşteri hizmetleri berbat, insanla dalga geçiyorlar gibi.
    hattımı değiştirdim. vodafone arıyor , hattınızdan memnun musunuz? diye :)
    daha hattımın onlarda olup olmadığından haberi bile yok.
    çok lakayt bir operatör.
    evde çekmemesi konusunda kendi yardım forum sitesinden bildirdim koordinatla, inceledik gelecek yatırım planında göz önünde bulundurabiliriz gibi bişey yazdılar.
    o zaman dedim madem evde çekmeğini kabul ediyorsun, taahhütümü iptal et. yok illa paranı alırız.
    ödedim 70 tl .yi kurtuldum. bir daha da asla vodafona a bulaşmam. başka yere de taşınsam ya turkcell ya da turktelekom ikisinden biri çekiyordur. ona geçerim

• nocnoc kullanıcısına yanıt
    Türkcell genel anlamda iyidir ve verdiğim paranın hakkını veriyor.
    Sizin yaşadığınız sorunu ben Türk Telekom'da yaşadım gayet normal her şirket politikası aynı olacak diye bir durum kesinlikle yok.
    Bakıyorsunuz merkezi bir nokta ve nüfus yoğunluğu yüksek ama çekmiyor.
    Şirketin politikaları yüzünden müşterileri arz talep yerine kendi politikalarını uygulayarak sizin bölgeniz pek önemsenmiyor.
    Türkcell'de genel anlamda pek sorun yaşamadım.Evimde 4.5G sorunu var ve kısa sürede çözeceklerini ve 3.yatırım planlarına eklediklerini söylediler.
    Türkcell yetkili bir arkadaşla 40 dakika telefonda konuştum 1.inci , 2.inci 3.üncü ve 4.üncü yatırım planları varmış ve Btk'dan onay alarak yatırım yaptıklarını söylediler.
    Sizin bölgenize hangi operatör değer veriyor ve yatırım yapıyorsa ona geçiniz.
    Vodafone müşteri hizmetleri ve sistemleri aşırı derece berbat ama internete girebiliyorum ve konuşabiliyorum ve bölgemde çekmediği yer bulamadım.(Nadir çekmediği yerler var.)
    Türkcell'e gelirsek müşteri hizmetleri ve sistemleri aşırı derece güzel işliyor.Müşteri odaklı çalışıyorlar.4.5G'de yetersiz olduğunu düşünüyorum ama Bölgemde 3G'de çekmeme gibi bir durum yaşamadım.
    Türk Telekom Eskiden çekmeyen bölgede gene çekmiyor.900 Mhz frekansını aldı , İsmini değiştirdi ve 4.5G iyi frekansları aldı herkes sevinmişti.Görünen o ki pek Kocaeli'de işe yaramış gibi durmuyor halen bir çok çekmeyen yer bulunmakta ne zaman düzeltirler bilmiyorum.

• 23 liraya 500 dk 2 gb 1000sms paketi kullanıyorum
    bana yetiyor.ama turkcell bu paketi bana 12 defa yapabileceğim şekilde pazarlıyor.

13.kez yapmaya kalktıgında minimum 50-60 lira para isteyecek.

iyi çekiyor gerçekten
    kaliteli...

sırada vodafone var .. bakalım birde onu deneyeceğiz
  • Turkcelden vodafona geçtim.Hiç memnun değilim açıkçası çekim gücünü bir tarafa bırakalım.Çok ufak nüanslarla insanları keriz yerine koyuyorlar.
    Mesela tl yüklediniz ve mobilden tarifenizi aktif etmek istiyorsunuz.Hemen aktif olmuyor.Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz.
    Başka yeri değil kendi müşteri hizmetlerini verdiği dk kullanamıyorsunuz onları aramanız ücrete tabi.Yani bin dknız var ama hesabınızda tl yok ulaşamazsınız onlara.
    Ulaştınız diyelim biz zaman veremiyoruz derler.Şikayet kaydı oluşturmak istiyorum dersiniz.''Bu konuyla alakalı şikayet kaydı oluşturulamaz derler''Bir üst yöneticinize bağlayın dersiniz telefonu kapatırlar.
    Sms haklarınızı bazen bankaların kampanyaları için kullanmak isterseniz kabul etmez .1000 sms ne yapacaksam başka. Daha bir çok saçmalık. Neyse 2 ay bitti son 1 ay bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.