Şimdi Ara

Hattımı Turkcell'e taşıyacağım uygun ve memnun olduğunuz paket tavsiyesi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şu an kullandığım Türk Telekom hattımı Turkcelle taşımayı düşünüyorum. Türk Telekomda yeni yıl 8GB tarifesini kullanıyordum. 8GB 1000 dk ve sms 49 tl gayet uygun ve kullanışlı idi. Ancak Avea Türk Telekom olduğundan beri Şebeke sorunu çok yaşadım. İl dışınada gidicem. Bu sebeple Turkcell'e geçicem ama gerek internet sitesinde gerek TİM'lerde doğru düzgün bi paket önerisi bulamadım. Sizin kullandığınız GB fazla dakikası iyi bi paket var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar gereksiz yildiz 6gb al. 38 tl 500 dk 1000 sms olmali. Bende gecicem yarin. Bende pro 600 kullaniyordum Avea da.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Bunlar gereksiz yildiz 6gb al. 38 tl 500 dk 1000 sms olmali. Bende gecicem yarin. Bende pro 600 kullaniyordum Avea da.

Sana katılıyorum,YILDIZ 6 GB paketi çok mantıklı..
    bir de 500 değil 750 dk usta..

• turkcell için yıldız 6g paketi alınabilir.
  • daha yeni yldız 4 gb paketine geçtim, bana yetiyor.
    size 6 gb uygun sanırım.
  • Vodafone den Turkcell e numaramı taşıyıp bu paketi yapmak istiyorum değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 12 Temmuz 2016; 10:44:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Vodafone den Turkcell e numaramı taşıyıp bu paketi yapmak istiyorum değer mi sizce ?

Bu tarife 30 Eylül 2016'a ya kadar geçerliymiş. Ondan sonra benzer bir tarife daha olabilir dedi Turkcell İletişim Merkezi.. Turkcell pahalı ama şebeke açısından en iyisi..

• denizderinn D kullanıcısına yanıt
    Şebeke konusunda bi sıkıntısı yok şükür yarın hafta tatilim bi bayiye gidip hallederiz . Teşekkür ederim hocam

• Yıldız paketleri faturalıda da var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Yıldız paketleri faturalıda da var mı?

Turkcellde faturalı hat kullanmanızı tavsiye etmem. Söyledikleri fiyattan hep fazla ödüyorsunuz. Eskiden de Turkcell kullanıyordum ve faturalıydı. Sırf bu fazla fatura ödeme sebebiyle ki fatura durdurma,kota haberdar etme,akıllı fatura sistemi kullanmama rağmen hep fazla ödedim. Dünde arkadaşın hattını faturalıdan ön ödemeliye geçirdik. Sözde 35 tl imiş ama 54 tl fatura ödedik artı cayma bedeli 20 tl.. Yıldız paketleri yeni Turkcell hat alan ve ya geçiş yapanlara özel bir paket. Onun dışında 6 gb 1000 dk 1000 sms 12 ay taahhütle 59 tl lik paket var.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizderinn

quote:

Turkcellde faturalı hat kullanmanızı tavsiye etmem. Söyledikleri fiyattan hep fazla ödüyorsunuz. Eskiden de Turkcell kullanıyordum ve faturalıydı. Sırf bu fazla fatura ödeme sebebiyle ki fatura durdurma,kota haberdar etme,akıllı fatura sistemi kullanmama rağmen hep fazla ödedim. Dünde arkadaşın hattını faturalıdan ön ödemeliye geçirdik. Sözde 35 tl imiş ama 54 tl fatura ödedik artı cayma bedeli 20 tl.. Yıldız paketleri yeni Turkcell hat alan ve ya geçiş yapanlara özel bir paket. Onun dışında 6 gb 1000 dk 1000 sms 12 ay taahhütle 59 tl lik paket var.

hazırkart sistemi nasıl oluyor acaba ?

• vodafondan kurtularak
    3gb 750dk 1000sm 35 tl ye geçtim.
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı Vodafone'de 4 gb + 750 dakika + 1000 sms 22 TL kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Çok pahalı Vodafone'de 4 gb + 750 dakika + 1000 sms 22 TL kullanıyorum.

hangi paket link pls ty
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

quote:

Yıldız 2gb, 4gb, 6gb hattını yeni Turkcell e geçirenler hazırkartlılar için zaten. Eğer eskiden de Turkcell hazırkart kullanıyosanız onda iyi olan bi paketi de 4gb 500 dk 1000sms 40 tl bir de aynı paketin 1000 dk olanı var o da 50 tl..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

quote:

Yıldız 2gb, 4gb, 6gb hattını yeni Turkcell e geçirenler hazırkartlılar için zaten. Eğer eskiden de Turkcell hazırkart kullanıyosanız onda iyi olan bi paketi de 4gb 500 dk 1000sms 40 tl bir de aynı paketin 1000 dk olanı var o da 50 tl..

yok daha önce hiç turkcell kullanmadım. hazırkartta dakikalar daha çabuk bitiyormuş diye duydum. vodafonda 500 dk bitmiyor bende. Süper Yıldız Paketi 19 tl baya uygun gibi geldi bana.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    pahalı ama evde ne internet çekiyordu ne de telefon.
    Edge bile arada sırada çekiyordu. telefonla ile konuşmak mümkün değildi.
    ankara içi ana caddede hemde.

cezamı ödedim kurtuldum vodafondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 14 Temmuz 2016; 13:53:54 >
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Bir operatöre geçmeden önce kullanan kişilere sormanızı önerirdim ve evinizde hangi operatör çekiyorsa ona geçmelisiniz.
    Evimde sadece Vodafone 4G çekiyor ondan dolayı pek sorun yaşamadım.
    Türkcell balkonda 3 diş LTE çekiyor en kısa sürede yeni baz istasyonu kuracaklarmış diğer hattım Türkcell 200 TL fatura ödüyorum İphone 5s cihazı aldım.
    Türk Telekom hattım kenarda durur hiç kullanmam 3G bile çekmiyor Köy yada Kasaba'da değilim.Şehir merkezi konumundayım.
    Hangi operatör iyi çekiyorsa ona geçin artık fiyat farkı pek kalmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.