Şimdi Ara

Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.699
Cevap
63
Favori
542.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sitelerde max 76 diyor hıza. Paket 40 lık vdsl vodafone
     Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35Mbitlik paketten 100 Mbitlik pakete geçtim hız testi sonucunda 82 mbit hız aldım fakat modem arayüzünden baktığımda 88 mbite sabitlemişler değeri hat değerlerime göre 88 e yakın bir değer almam gerekmezmi sizce? Yoksa 88'e sabitledikleri içinmi böyle değer alıyorum , 100e sabitleseler daha yükske hıza çıkabilirmiyim?

•  Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?

Arkadaşlar bu değerlere göre en fazla kaç hız alabilirim?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Google

Arkadaşlar bu değerlere göre en fazla kaç hız alabilirim?
    Teşekkürler.
    100 rahat alirsin

• Benzer bir durum bende de var. Milleni sitesinde maks 82 alırsınız diyordu ve speedtest'te 82 civarı çıkıyor hep ama hattım daha fazlasını kaldırabilir gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Benzer bir durum bende de var. Milleni sitesinde maks 82 alırsınız diyordu ve speedtest'te 82 civarı çıkıyor hep ama hattım daha fazlasını kaldırabilir gibi.

Bende anlamadım olayı ama MMShız profili diye birşey var, Dslam cihazından belli bir hıza sabitliyormuş Telekom , Telekoma mail attım dönüş bekliyorum

• Selam arkadaşlar. Eski türk telekom kullanıcısıyım. Bulunduğum binada 2 yıl aynı hat üzerinden 50 mbps aldım. Geçen yıl 35 e düşürdüler bu yıl ekrandaki gibi yaptılar.

bende tt den vazgeçip süpere geçtim kurulum yeni sayılır bu değerlere göre max kaç hız alabiliriz.

süperonline dsl verileri

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Benzer bir durum bende de var. Milleni sitesinde maks 82 alırsınız diyordu ve speedtest'te 82 civarı çıkıyor hep ama hattım daha fazlasını kaldırabilir gibi.

millenicom aynı durum bendede var, virüsden sonra 100 e setleyemiyor müşteri hizmetleri. dslam kilitlenmiş 88 e .. alt yapınız 79 diye çıkmıyor bahanesi üretiyorlar ama bundan 1 ay önce 100 e setlediklerinde 92 mbit almıştım. virüsden sonra kilitlediler.

• Hattımın alacağı max hız 18 mi , doğru mu anlamışım ?

Altyapı sorguladığımda VDSL mevcut hız max 51 diyor. VDSL bağlatsam 18 in üstüne çıkabilir mi ?

• c3b1r kullanıcısına yanıt
    Adsl portundan aldığınız için böyle. Vdsl geçerseniz port değişikliği olacağı için alabileceğiz hız güncellenir. Hat durumuna bakılırsa 80 mbps görür gibi

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam gayet açıklayıcı oldu , vdsl modem araştırmaya başlayayım ben
  • 8 idi aradılar altyapınız 16 ya kadar destekliyor değiştirelim dediler ben de o hızı alamıyorum dedim 12 Mbps e yükselttim ama burada bir yanlışlık var gibi
  •  Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?

Nedir bu hattın alabileceği maksimum hız tahminen ? Upload da önemli benim için.

Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler!

• max_cady M kullanıcısına yanıt
    Resimler çok küçük :)
    bunu neyle çektin kardeş mikroskopla mı görmeye imkan yok
    O 50 hız alır palavrasına inanma bende bakınca öyle çıkıyor ama bulunduğum sitede biri vdsl e geçti en fazla 16 hız alıyor download hızı benimle aynı benim adsl 13 hız bu arada alt yapını iyice araştır öyle geç derim

modem için şu konuyu incele derim
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860#141117860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mayıs 2020; 20:44:20 >

• @mito1172
    @TheBCD

Resim sitesine uploa etmiştim , bende sıkıntısız açılıyor

Foruma da ekledim şimdi.

Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de güvenemedim boşuna fazla fatura ödemeyeyim diye şimdilik duruyor

Modem olarak bu iyiymiş hakkaten torrent adguard özelliği vs

Kn2011 üzmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 8 Mayıs 2020; 20:46:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    şimdi olmuş bilen bilgi verir
    valla ben 15 gün oluyor airties 5760 modemden extra adsl vdsl modeline geçtim aşırı memnunum kopma kalmadı hatta hız 12 çıkardı 13 oldu. he ev büyükse wifi biraz zayıf ama stabil onunda kolayı var 216tl ye city router modelini alıp mesh ile ekleyip mutfağa koydum 5g 2.4 g full evde her bölgede ev 125 m2 ama modem baya arka odada. şuda var çekim gücü azlığı avrupa standartlarına göre mecbur kısılmış çünkü radyasyon muhabbetinden dolayı böyle üretiliyor artık modemler. Ama koyduğun yer merkez gibi bir yerse sorun olmaz. birde ben kablolu takınca wifiy pek sallamasam da yine de router ekledim tam olsun diye kısaca tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.