Bildirim
Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? (631. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
35Mbitlik paketten 100 Mbitlik pakete geçtim hız testi sonucunda 82 mbit hız aldım fakat modem arayüzünden baktığımda 88 mbite sabitlemişler değeri hat değerlerime göre 88 e yakın bir değer almam gerekmezmi sizce? Yoksa 88'e sabitledikleri içinmi böyle değer alıyorum , 100e sabitleseler daha yükske hıza çıkabilirmiyim?
-
-
-
Benzer bir durum bende de var. Milleni sitesinde maks 82 alırsınız diyordu ve speedtest'te 82 civarı çıkıyor hep ama hattım daha fazlasını kaldırabilir gibi.
-
Bende anlamadım olayı ama MMShız profili diye birşey var, Dslam cihazından belli bir hıza sabitliyormuş Telekom , Telekoma mail attım dönüş bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
Benzer bir durum bende de var. Milleni sitesinde maks 82 alırsınız diyordu ve speedtest'te 82 civarı çıkıyor hep ama hattım daha fazlasını kaldırabilir gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
millenicom aynı durum bendede var, virüsden sonra 100 e setleyemiyor müşteri hizmetleri. dslam kilitlenmiş 88 e .. alt yapınız 79 diye çıkmıyor bahanesi üretiyorlar ama bundan 1 ay önce 100 e setlediklerinde 92 mbit almıştım. virüsden sonra kilitlediler.quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
-
-
Adsl portundan aldığınız için böyle. Vdsl geçerseniz port değişikliği olacağı için alabileceğiz hız güncellenir. Hat durumuna bakılırsa 80 mbps görür gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam gayet açıklayıcı oldu , vdsl modem araştırmaya başlayayım ben -
-
-
Resimler çok küçük :) -
bunu neyle çektin kardeş mikroskopla mı görmeye imkan yok -
O 50 hız alır palavrasına inanma bende bakınca öyle çıkıyor ama bulunduğum sitede biri vdsl e geçti en fazla 16 hız alıyor download hızı benimle aynı benim adsl 13 hız bu arada alt yapını iyice araştır öyle geç derim
modem için şu konuyu incele derim
https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860#141117860
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mayıs 2020; 20:44:20 >
-
-
Aynen hocam ben de güvenemedim boşuna fazla fatura ödemeyeyim diye şimdilik duruyor
Modem olarak bu iyiymiş hakkaten torrent adguard özelliği vs
Kn2011 üzmez sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 8 Mayıs 2020; 20:46:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şimdi olmuş bilen bilgi verir -
valla ben 15 gün oluyor airties 5760 modemden extra adsl vdsl modeline geçtim aşırı memnunum kopma kalmadı hatta hız 12 çıkardı 13 oldu. he ev büyükse wifi biraz zayıf ama stabil onunda kolayı var 216tl ye city router modelini alıp mesh ile ekleyip mutfağa koydum 5g 2.4 g full evde her bölgede ev 125 m2 ama modem baya arka odada. şuda var çekim gücü azlığı avrupa standartlarına göre mecbur kısılmış çünkü radyasyon muhabbetinden dolayı böyle üretiliyor artık modemler. Ama koyduğun yer merkez gibi bir yerse sorun olmaz. birde ben kablolu takınca wifiy pek sallamasam da yine de router ekledim tam olsun diye kısaca tavsiye ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X