Şimdi Ara

Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.698
Cevap
63
Favori
542.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 1 Şubat 2021; 5:17:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • illuminated İ kullanıcısına yanıt
    mesaj silindi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 1 Şubat 2021; 5:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo_33

measaj silindi edit.
    35 mbps paket için gayet güzel değerler iyi günlerde kullan hat zayıflaman hala yüksek ama 35mbps için sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 31 Mart 2020; 16:15:6 >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    mesaj silindi..edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 1 Şubat 2021; 5:19:8 >
  • Şu an mevcut bir internetim yok ama daha önceden 24mbps
    VDSL internetim vardı sıkıntısız kullanıyordum. Yeniden internet bağlattırmak istiyorum, altyapı sorgulama yaptığım zaman turknet maksimum 75 diğer siteler 85mbps diyor. Mevcut modemim ve dairede kablo var ama modeme bağlı değil. İnternet olmadan modemden hat değerlerini görebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Maksimum ne kadar alabilirim. Yardımcı olabilirsenşz sevinirim.

Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?
  • redsock R kullanıcısına yanıt
    Şu an zaten alabileceğiniz maksimum hızı alabiliyorsunuz gözüküyor. Yalnız hat değerleriniz pek iç açıcı değil snr margin, hat zayıflaması olsun.
  •  Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim?

Merhabalar şu an 35 mbps hız kullanmaktayım ve genelde 33 mbpsden aşağı hızım düşmüyor
    Gelecek ay taahhütüm bitiyor ben de hızı artırmak istiyorum
    Sizce 50 mbps ve üzeri hız alabilirmiyim

• Koray Acar K kullanıcısına yanıt
    60
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ttnet e ne gibinsikayette bulanabilirim.

Can sıkıcı bir durum oldu bu yorum ondan.o kadar para vermeme ragmen içimi dokmem gerekli 🙂

• Merhaba, VDSLe yeni geçiş yapıldı, 35 mbitlik paketi kullanıyorum, hattım kaç mbiti destekler yorumlarsanız sevinirim.

• Hocam bu değerlere göre 100 mbit rahat alırsınız hatta üstünü bile alırsınız ama Türkiyede 100 drb fazla verilmiyor diye biliyorum. Değerlerin en altında 131 mb li bir rakam yazıyor ulaşılabilir hız yani 131 mb kadar destekliyor güle güle kullan hayırlı olsun bizimde alt yapı değişti 35 mb kadar destekliyor şanslısın bu arada bende ankaragüçlüyğm.

• Benim hat değerlerim de bunlar 35 mb alıyorum fazlasını alamam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Hocam bu değerlere göre 100 mbit rahat alırsınız hatta üstünü bile alırsınız ama Türkiyede 100 drb fazla verilmiyor diye biliyorum. Değerlerin en altında 131 mb li bir rakam yazıyor ulaşılabilir hız yani 131 mb kadar destekliyor güle güle kullan hayırlı olsun bizimde alt yapı değişti 35 mb kadar destekliyor şanslısın bu arada bende ankaragüçlüyğm.
    Teşekkür ederim hocam , uzun yıllar adsl de süründük ama sonunda çakma da olsa fiber geldi , bunada şükür. Gururluyuz güçlüyüz biz Ankaragüçlüyüz :)

• Aynen hocam iyi gününde kötü gününde hep beraberiz çünkü biz ankaragüçlüyüz. Bende aynı 10 senedir adsl de önce 8 sonra 16 mb a kadar paketler de süründüm yeni tip 7 saha dolabı konuldu vdsl geçtik santral yakınlaştı hat iyileşti hız arttı ama benimki 35 kadar alıyor ama sizin değerler baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Nisan 2020; 23:56:47 >
  • redsock R kullanıcısına yanıt
    Bir çare bulursan banada haber et benimde snr margin değerim çok düşük

• quote:

Aynen hocam iyi gününde kötü gününde hep beraberiz çünkü biz ankaragüçlüyüz. Bende aynı 10 senedir adsl de önce 8 sonra 16 mb a kadar paketler de süründüm yeni tip 7 saha dolabı konuldu vdsl geçtik santral yakınlaştı hat iyileşti hız arttı ama benimki 35 kadar alıyor ama sizin değerler baya iyi.
    Kabinden evinize olan mesafe mi uzak veya ankastreden eve gelen kabloda mı sorun var ?

• 800 metre hocam santrale uzaklık ama muhtemelen bina içi ankastre eski 20 yıllık bina bu tahmini hız bina içi tesisat hesap edilerek söylenen mi acaba yani bina içi Tesisat ankastre iyi olsa hız artarmı onu bilmiyorum

• quote:

800 metre hocam santrale uzaklık ama muhtemelen bina içi ankastre eski 20 yıllık bina bu tahmini hız bina içi tesisat hesap edilerek söylenen mi acaba yani bina içi Tesisat ankastre iyi olsa hız artarmı onu bilmiyorum
    Modemde ki tahmini hız bina içi tesisatın durumuna göre değişir ama millenicom tarzı firmaların sitelerinde yapılan sorgulama da bina içi tesisat önemli değil , millenicom altyapı sorgulama uygulamasında örnek veriyorum 80 mbit görünüyor fakat siz 35 in üstüne çıkamıyorsanız sorun ankastreden eve gelen kabloda %90 , fakat 800 metre uzak bir mesafe , sokakta ki kabinden evinize olan ortalama uzaklık 800 değil mi , ana santralden evinize olan uzaklık değil ? Kesin sonuç için bir Telekom personeli tanıdığınız olacak veya sokakta çevireceksiniz :) ankastrenin oraya ne kadar hız geliyor onlar ölçebiliyor

• Sürekli kopma var ne yapmalı?
    Sitelerde max 76 diyor hıza. Paket 40 lık vdsl vodafone

• 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.