Bildirim
Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? (632. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
18 Haziran 2020 de ttnet ile yaptığım taahhüt bitiyor.Daha önce kullandığım paket ULTRANET Full Limitsiz(16 Mbps'ye Kadar)(ADSL)_Zirve) paketiydi türknet,millenicom,netspeed sitelerine girip sorgulama yaptığımda alabileceğim maksimum hız 66 çıkıyor forumdan bir arkadaş 1 sene önce bana çok detaylı anlatım yapmıştı onun sayesinde öğrenmiştim bu hat değeri sorgulamayı falan ama o mesajları bulamadım o yüzden tekrar soruyorum bu hat değerleri ile kaç mbit hız alırım gene ttnet ile devam edeceğim kat kat paketine geçiş yapacağım 50 mbit macera aramak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 10 Mayıs 2020; 19:46:54 >
-
hattın adsl vdsl çevirince görürsün kaç alacağını maksimum şuanda adsl maks 21 veriyor. -
-
Estağfurullah, ne tür bir problem olduğundan bahsetmemişsiniz. -
Merhabalar şuan dsmart 24 megabit bı internet kullanıyorum ofis telekoma hız sorgulama yaptığımda ise 35 megabitlik bı hıza sahip olabileceğim yazıyor bunun üzerine bilgi aldım sözleşmeyi epostama gönderdiler ondan sonra kendim altyapimi 192. Den bakiyim dedim eskiden 37lerde olan Max 29 a inmis ve değerler değişmişti şimdi ben bu paketi alırsam 29 megabit alabilirmiyim bu arada sabit telefon üzerinden aldığım için 69tl ye geliyor aylığı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Üstad, özellikle görüntülü görüşmede kopmalar yaşıyoruz. Ses kesik kesik ve görüntü donuk geliyor/gidiyor. Hattımın değerlerinde sorun gözüküyor mu bilgim yok açıkcası.quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Estağfurullah, ne tür bir problem olduğundan bahsetmemişsiniz. -
Sorgulama sayfalarındaki çıkan hızlar teorik bilgi vermektedir. Pratikte gerçeği yansıtmayabiliyor çoğu kez.
Hat değerlerinizi inceledim ama biraz sınırda gözüküyor. Bina içindeki kablolamanız nasıl? -
Merhaba.
Hocam bahsettiğiniz problemleri şöyle yorumlayabilirim diye düşünüyorum.
1.Modeminizin arayüzüne giriş yapın.
2.Kablosuz ayarlarına girin ve kablosuz gücünü yüzde yüz yapın.
3.Zaten yüzde 100 ayarında ise, kablosuz kanalı denilen kısıma geçin.
4.Kablosuz kanalları içerisinde 11 ila 13 kanal çıkar.
5.Bu kanal ayarı otomatik olabilir. Bunu manuel olarak ayarlayabilirsiniz.
6.Kablosuz kanallarını sırasıyla deneyin manuel ayarlayarak. Her kanalı sırasıyla test edin.
7. En iyi sonucu aldığınız kanalda modem ayarını sabitleyin.
8.Bu yöntemler işe yaramazsa yeniden yazın başka şeyler deneyelim.
9.Kablosuz ayarı 20mhz ile 40mhz gösteriyorsa, ikisini de deneyebilirsiniz. -
Deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. -
Rica ederim hocam. -
Hocam TT ekibi gelip direk telefon direğinden gelen kabloyu modeme takılı biçimde bırakmıştı eskiden zaten değerlerim daha iyiydi 39 falan görünüyordu snr de 17 20 arasındaydı hata da pek yoktu yeni yeni olmaya başladı böyle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Dilerseniz bir arıza kaydı açın bu konuyla ilgili. İncelensin isterseniz. -
-
Attainable Rate(Up/Down) 47793/70083 kbps bazen 48 oluyor bazen 49 oluyor hergün değişiyor bu deyer ama speedtest de 20 mbps çıkıyor hep neden böyle? bunu bilen yokmu ya? -
Max 50 MBpsquote:
Orijinalden alıntı: lord_kharon
Arkadaşlar merhaba,
Şu an hız testlerinde 31-32 mbit alabiliyorum (iyi bir kaynaktan saniyede 4mb'a kadar çıktığını gördüm indirme hızının). Maksimum ne alabileceğim hususunda bilgi sahibi biri beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. Buna göre 75mbitlik bağlantıya geçip, geçmemeye karar vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hat değerlerini paylaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşımın bağlantı değerlerini yorumlarsaniz çok sevinirim. Eskiden 8 olan hızını 16 yaptı ancak 12 olarak tanımlanmış gibi. Bu değerlerde 16 olarak yükseltme talebi oluştursa hat değerleri bunu kaldırır mı yardımlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinvurgun -- 17 Mayıs 2020; 10:45:46 >
-
16 MBps alir yoğunlukta kopma olabilirquote:
Orijinalden alıntı: metinvurgun
Arkadaşımın bağlantı değerlerini yorumlarsaniz çok sevinirim. Eskiden 8 olan hızını 16 yaptı ancak 12 olarak tanımlanmış gibi. Bu değerlerde 16 olarak yükseltme talebi oluştursa hat değerleri bunu kaldırır mı yardımlarınızı bekliyorum.
Vdsl de 24 MBps alir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X