|
Hattımın Alabildiği Max. Hızı Nasıl Öğrenebilirim? (634. sayfa)
-
-
-
-
max kaç alabilirim beyler ?
-
Merhabalar, şuan Türk Telekom kullanıyorum ve internetim speed testte 12-0,6 şeklinde.
Netspeed 35-6 veya 75-8 tarifesine geçmek istiyorum. Netspeed altapı sorgulamada 79mbpsye kadar desteklediği, Türknet 79mbps, Türk Telekomda Hipernet desteklediği gözüküyor. 75lik paketi alsam kullanabilir miyim? Bu SNR değeri felan nedir ?
-
Arkadaşlar şuanda superonline 8 mbps yalın adsl kullanıyorum.
Turk Telekom sitesinde adresimde HİPERNET
TurkNET'te 50 mbps
Netspeed ve Millenicomda 70 mbps
ComNET'te 70 mbps
ExtraNet'te 13 mbps
Superonline sitesinde ise adsl hizmet mevcut şekilde görünüyor.
Aslında bugüne kadar bütün sitelerde 10 mbps hız gösteriyordu maximum. Ne olduysa bu sabah oldu ve değerlerde böyle farklılıklar çıktı ortaya. Sanırım 4-5 ayrı mecraya internet altyapısı ile ilgili yazdığım şikayetler değerlendirildi anlamadım
Ayriyeten hat değerlerim de şöyle görünüyor;
Alabileceğim hızın ne olduğuna dair kafam karmakarışık durumda. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
Merhaba . Köy de yaşıyorum. Bu hat adam olur mu? İlk geçen sene kurarlarken 2 mbps den fazla alamazsınız ama demişlerdi yine de bağlattım.
,
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+ Annex A
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 13 hours: 32 minutes
============================================================================
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 2.080 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 2.048 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 12.7 dB 18.1 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.6 dBm 0.0 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 29.4 dB 46.0 dB
Attainable Net Data Rate: 1.024 Mbps 5.392 Mbps
-
4 mbps alabilirsiniz fazlasında kopmalar yaşanabilir
-
paket 16mbps. sizce 35'e falan geçebilir miyim? Değerler nasıl? Şimdiden teşekkürler.
-
24 üstüne çıkmayın. 24mbps kullanıcıları 29 mbps'ye
35 mbps kullanicilari 41mbps'ye çıkarıldı. Ek hız tanımlanarak.
24 üstüne geçmeyin dediğim gibi yoksa crc ve kopmalar yaşanabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Port varsa geçebilirsiniz bu değerler adsl portundan alabileceğiniz maximum değerler. 50mbps üstü rahat alabilirsiniz gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35'in üzerini bolca crc ve kopma ile alırsınız.
24mbps kullanıyorsunuz ancak 18mbps tanımlanmış. 24mbps'yi hattınız kaldirabilir.
Müşteri hizmetlerini arayıp sorun modem değerlerim paketimin aşağısında diye.
Halbuki 35'i bile kaldırır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hattım bakır kablolu ve santral 200 mt uzaktaç Millenicomdan geçen sene 8 mbps alırken şu an 2-3 mbps hız veriyorlar. Müşteri hizmetleri 8 mbps olarak arttırdı ancak şu an çok fazla kopma yaşıyorum. Hattımın alabileceği maksimum değer nedir? @tnrvrd1996 @iriven
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 11 Mayıs 2021; 18:47:53 > -
merhaba. bu hat degerlerini yorumlayabilir misiniz. bina ici tesisattan supheliyim. bir de hattin alabilecegi maksimumu hiz konusunda yorum yapabilir misiniz. saha dolabimiz degisti. 35mb tarifeye gectik. daha fazla alabilirsem basvurmak istiyorum.
-
Daha fazla alamazsınız kopma yaşamanız çok normal. 200 metre olmasına rağmen hat bayağı kötü. Saha dolabı bayağı eski anlaşılan
Resim tam net değil hocam
Bir kez daha bakabilir misiniz
70 i zorlar gibi ama ne kadar sağlıklı olur bilemem ilerde kablonuza eklemeler oldukça hızınız geriler . 35 e geçtik demişsiniz ama hattınızda hala 24mbps hız tanımlı bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 11 Mayıs 2021; 23:41:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X