Şimdi Ara

hattın açık kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hazır kartlı hattıma uzun süre paket tl yüklemediğim için kapanacakmış bugün en az 10 tl lik paket veya tl yüklemesi yapman gerek diyor

paketler kısmında şöyle 15 12 tl'lik paketler gördüm acaba bunlardan birini yapsam işe yarar mı yoksa sms arama İnternet dahil olan paketlerden mi yapmak lazım
    hattın açık kalması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İse yarar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun cevaplar icin ama telsiz kullanim borcu 80 tl oldugu icin paket yaptirmadi mecbur 40 tl yukledim.

borçtan da düşmedi anlamadım ama hattın iptal edileceği tarih 2 kasım 2022 diyor yani şimdilik işe yaradı sanırım

• ProJelly kullanıcısına yanıt

borçtan düşer biraz bekle düşmezse ara sor. düşmesi lazım

• Bilmeyen vardır diye yazayım
    Tcell ve Vd da Telsiz vergisi birikirse, direk BİMCELL e taşıyın, telsiz borcunuz sıfırlansın.

• Diyelim Turkcell'de TKV birikti ve Bimcell'e taşındı hat. Bu durumda Bimcell'de borç olmaz. (Çünkü Turkcell yıl sonuna kadar peşin ödemiştir.

Sonra gün gelip, yine Turkcell'e geri dönülürse, T.cell o borcu bir kenara not edip, tekrar hatta yansıtmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 22 Kasım 2021; 1:31:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Numara taşıyınca telsiz vergisi borcu sıfırlanmıyor artık geçiş yapılan operatöre devrediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt

Bunu yazmaya gelmiştim. Devrediliyor ve zamanı geldiğinde tahsil ediliyor.

• asabi kullanıcısına yanıt
    1 sene kadar önce Bimcell e taşıdığım hat için sorgulama yapıyorum
    “telsiz vergisi borcu yok” diyor ve hat hesabında aylardır 17 lira duruyor, her ay 3.5 lira civarı olan telsiz vergisi de hiç çekilmiyor, acaba borç birikiyor, sonra Vodafone veya Turkcell e taşıyınca mı tahsil ediliyor
    bilemedim valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

Maceraya gerek yok, sonradan katmerli şekilde kapına gelebilir, sonuçta bu adamlar kimsede parasını bırakmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.