Şimdi Ara

Hava Astsubaylığımı Deniz Astsubaylığımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hava Astsubaylığımı Deniz Astsubaylığımı ?

(En Son Oy Tarihi: 11.6.2021)
Giriş
  • Evet arkadaşlar anket basit..Siz hangisini tercih edersiniz ?..

• Hava isterdimde nasıl olucaz? Lisesinide okumadım. Askerliği yaparken olma şansım varmı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Hava isterdimde nasıl olucaz? Lisesinide okumadım. Askerliği yaparken olma şansım varmı acaba.

Lise önemli değil myo var hava teknik okulları komutanliğinda 2 yıl ön lisans okuyorsun yaş sınırı var tabiki..Öteki türlü şansa göre denizde çıkabilir karada şansınıza.
  • 2 senelik unv mezunlari olabiliyor galiba

• kara astsubayı ya da jandarma astsubay
  • Emekli asker çocuğuyum tavsiyem astsubay olma subay olucaksan ol ki subay olupta istifa eden tanıdıklarım bile var.En iyisi denizcidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

Emekli asker çocuğuyum tavsiyem astsubay olma subay olucaksan ol ki subay olupta istifa eden tanıdıklarım bile var.En iyisi denizcidir.

Bende asker çocuğuyum emekli astsubay babam jandarmadan..Bende askerler içinde büyüdüğüm için cocukluğumdan beri asker olmak istiyorum,ya havacı yada denizcilik istiyorum;ama havacılık daha iyi gibi şuanda kuzenim denizci astsubayı,sahil güvenlikte git gel yapıyorlar başka şehirlere...Benim okuduğum okul Atl Makina bu yüzden harp'a gidemiyorum astsubay olup açıktan 2 sene okuyup subaylık sınavına gireceğim ama önce denizmi havamı karar vermem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Aralık 2015; 15:40:01 >

• Hocam en rahatı deniz diye biliyorum. Teröristlerle çatışmaya girmek istiyorsan jandarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam en rahatı deniz diye biliyorum. Teröristlerle çatışmaya girmek istiyorsan jandarma.

Denizcilik rahat değil ki,seyir görevi zart zurt havacılıkta üssde duracaksın.İçimde jandarma sevgiside yok değil hani babam anılarını anlatıyor ya,hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

quote:

Hocam en rahatı deniz diye biliyorum. Teröristlerle çatışmaya girmek istiyorsan jandarma.

Denizcilik rahat değil ki,seyir görevi zart zurt havacılıkta üssde duracaksın.İçimde jandarma sevgiside yok değil hani babam anılarını anlatıyor ya,hayırlısı bakalım.

Güvenlik açısından hocam.
  • quote:

quote:

Emekli asker çocuğuyum tavsiyem astsubay olma subay olucaksan ol ki subay olupta istifa eden tanıdıklarım bile var.En iyisi denizcidir.

Bende asker çocuğuyum emekli astsubay babam jandarmadan..Bende askerler içinde büyüdüğüm için cocukluğumdan beri asker olmak istiyorum,ya havacı yada denizcilik istiyorum;ama havacılık daha iyi gibi şuanda kuzenim denizci astsubayı,sahil güvenlikte git gel yapıyorlar başka şehirlere...Benim okuduğum okul Atl Makina bu yüzden harp'a gidemiyorum astsubay olup açıktan 2 sene okuyup subaylık sınavına gireceğim ama önce denizmi havamı karar vermem gerek.

Babam havacıydı,abim karacı,eniştem denizci en rahatı gördüğüm kadarıyla denizcilik lozman falan bakımındanda daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

Güvenlik açısından hocam.

Yani şuan Hava %50 deniz %50 yani mülakatlarının hangisini kazanırsam ama ikisinde kazanırsam işte hava derdim galiba.
  • Askeri liseyi kazanamamıştım Üniv için bakıcaz artık

• Hava havalı geliyor ama kesinlikle deniz. Subay değil astsubay olacaksın. Uçak kullanmayı falan unut. Deniz iyidir

• quote:

quote:

quote:

Babam havacıydı,abim karacı,eniştem denizci en rahatı gördüğüm kadarıyla denizcilik lozman falan bakımındanda daha iyidir.

Lojman bakımından pek sorun olacağını sanmıyorum zaten hava çok fazla personel almıyor deniz de de sorun yoktur.Hocam çok kafam karışık işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Hava havalı geliyor ama kesinlikle deniz. Subay değil astsubay olacaksın. Uçak kullanmayı falan unut. Deniz iyidir

Pilotluk istemiyorum zaten hocam.Deniz ne yönden daha iyi ? Ayrıca astsubaylıktan subaylığa geçişi deniyeceğim.
  • hava net.
    babam hava astsubayıydı istifa etti

diyeceğim o ki askerlikte rahatlık yoktur.komutanına göre rahat olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.