Şimdi Ara

Hava Durumu Soğuk Sıcak ve YÜZ FELCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once birkac baslik vardi bu konuyla ilgili. Aslında dogru mu yanlis mi actim bilmiyorum ancak suanda yüz felci geciriyorum. 1 hafta oncesine kadar yuzumun sag tarafini kipirdatmam mumkun degili ancak sureki olarak felcli tarafa sicak havlu ve agzimdan dusmeyen sakiz ve en onemlisi (bu konuda biraz sansliyim galiba) Doktor'um(Prof. olur kendileri Yengemin annesi)

3 gun boyunca gectigimiz haftaki istanbul firtinasında sokaklardaydım okuldan eve gezmeye icmeye arabayla vs vs derken bir sabah kalktigimda ne oldugumu sasirdim tokat yemis gibi oldum.... Lutfen soguklara sıcaklara ruzgarlara dikkat edin. Hayatımda toplasaniz 2-3 defa grip olmusumdur. Agir bir hastalık birsey gecimedim. 10 yasimdan beri karlı havalarda sortla postalla dolasirim:) idim aslında cunku buraya kadarmis:)

Hızla iyilesiyorm ancak bu durum gorundugunden de ciddi.

Sizlere tek tavsiyem vucudunuzun herhangi bir yerine daimi olarak ruzgar yemeyin. Kol bacak govde surat farketmiyor... neler oldugunu anlaadan sinirlerinizi yipratiyorsunuz ve bir anda hareketsiz....

• benim kardeşime olmuştu küçükken. soğuktan dolayı oluyor.. soğuk havalarda muhakkak atkı kullanmak gerek... bir de sakız çiğnemek sürekli hareket ettirmek çene bölgesini... şimdi düzeldi...
  • çok buyuk gecmisler olsun diyelim.... benimki hafif geciyor ama insanin basina gelmeden anlayamiyor karsisindakini...
    quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

benim kardeşime olmuştu küçükken. soğuktan dolayı oluyor.. soğuk havalarda muhakkak atkı kullanmak gerek... bir de sakız çiğnemek sürekli hareket ettirmek çene bölgesini... şimdi düzeldi...
  • Geçmiş OLsun DikkatLi oLaLım.
  • Soğuk yememek çok önemli. Ben de geçenlerde banyodan çıkmıştım, sırtımı tam kurutmadım. Birkaç adım yürüdüğümde o havanın ıslaklıkla birlikle sırtıma nasıl serinlettiğini hissettim, ertesi gün yataktan zor kalktım. 1 hafta böyle dolandım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deftones1981

çok buyuk gecmisler olsun diyelim.... benimki hafif geciyor ama insanin basina gelmeden anlayamiyor karsisindakini...
    quote:

benim kardeşime olmuştu küçükken. soğuktan dolayı oluyor.. soğuk havalarda muhakkak atkı kullanmak gerek... bir de sakız çiğnemek sürekli hareket ettirmek çene bölgesini... şimdi düzeldi...

ee alma mazlumun ahını çıkar böle sen milleti kandırmaya devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

quote:

çok buyuk gecmisler olsun diyelim.... benimki hafif geciyor ama insanin basina gelmeden anlayamiyor karsisindakini...
    quote:

kime bu mesaj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz problemli bir alisveris sonucu yasanmis carpik bir iliskiden oturu atilmis bir mesaj.... ben beddua etmem edersem tutar buna emin olabilir :)
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

quote:

quote:

kime bu mesaj

• Soğuk sevmeyen birisiyim ve suratım bu durumlarda tutuluyor zaten çene ekleminde sorunum var suratım heykel oluyor bazen. Aman aman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.