Şimdi Ara

Hava Harp Okulu Giriş Şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava Harp Okuluna gitmek niyetim yalnız kafamda ufak bir yara izi var saçımı kestirdiğimde belli oluyor. Dizimde 2 . dereceden menüsküs yırtığı var spora gidiyorum toparlanma ihtimalim var yürüme koşuya engel olmuyor ön dişim kırık arka diş çürük yalnız ağızda ses bozulması yok eminim göz iyi. Önceden hho mülakatlarına giren abiler bi baksanız bi yerde okumuştum umulmadık kişiler elenip ummadığın kişiler kabul edilyor. Ben deniyecem ama tecrübeninde konuşmasını isterim kullandığım aygıt bana ait değil cevap vermem uzun sürebilir.Bu da başvuru şartları:http://www.ikdm.hho.edu.tr/HHO/SecimAsamalari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakitçi -- 18 Mayıs 2016; 18:04:58 >

• Demek bu kadar nadirmiş elenen/elenmeyen olsun ben yine buradayım sadece tecrübelerinizi bilmek isterim HHO' nun sitesi pek açık vermiyor.
  • Ben kazandım sınavını, aslardan mülakata çağırdılar. Ozamanlar bir yerimde bir çizik bile yoktu. Bırak daha önce bir yerimi kırmayı kas lifi yırtmayı çürük bile yoktu dişimde. Sağ gözüm sıfır nokta sıfır, mükemmel yani. Sol gözüm sıfır nokta 25 (0.25) çıktı, almadılar. Kulelide girdim mülakatlara, o doktordan bu doktora götürüyorlar tabii devamlı, hemen kaynaşıyorsun seninle beraber bekliyen çocuklar ile. Orada bir arkadaş vardı, çürüğe ayırılmışların orada oturuyorum, baktım buda geldi. Yüzünden düşen bin parça tabii. Hepimizin öyle gerçi benim dünyam başıma yıkılmıştı deliler gibi istiyordum, noldu seni neden almadılar dedim, boşver ya falan dedi zorladım biraz nedir oğlum olay diye. Çocuğu sünnetçi biraz kötü kesmiş, şeklini beğenmemişler almadılar. Zira gidince görürsün boyunu bile ölçüyorlar orada. Haa oraya aslardan 2000 adam çağırdılar 300 kişilik kontenjan vardı. Bir şekilde elemek durumunda. Şuanda askeriye elden ayaktan düşmüş olabilir fakat ben sınava 2008'de girdim. Oraya gelen 2000 kişide zehir gibiydi, benim orada tanıştığım arkadaş İzmir Fen Lisesi falan okudu. Şimdi kafalarda herkesin açık olunca görünüşe kaymaya başlıyorlar bu seferde.

Giremezsende üzülme, dene sen tabii yinede fakat olmazsada her işte bir hayır olduğunu unutma. Benim sonradan apadisitimde patladı, mide fıtığıda oldum. Yani askeriyede olsam pilot olma şansımı çoktan kaybetmiş olurdum zaten. Zira bıçak değer değmez pilotluktan alıyorlar adamı. Özellikle benimki gibi mide fıtığı isen çünkü tam olarak onarılamıyor ve miden ağzına geliyor devamlı falan filan. Tüplü dalışta bile dünyanın havasını yutuyorum ciğerime çekeceğime basınçtan orada kokpiti sıvardım herhalde. Sonra yer kontrolde radar izlerdim herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 19 Mayıs 2016; 0:50:16 >

• Çok sağolun benimde kırık yok ama dişim çürük ve kaşımda belli olmayan iz var bide kafamda ama olsun bu yazıyı yazdığınız için çok teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakitçi -- 19 Mayıs 2016; 8:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca şimdi hatırladım onalarıda yazayım, aile fotoğrafı istemişlerdi bizden. Babamda hacı sakalı var mı annemde de baş örtüsü var mı diye bakmak için. Bizimkilerde ikiside yok, rahattım o yüzden. Tabii bunlar malum olaylar olmadan önceydi. Şuanda durum çok daha farklı olabilir. Birde yedi sülalene kadar bakarlar, bıdı bıdının bir şeyi özellikle devlet, asker karşıtı oluşumlarda yer almış mı diye. Tam hatırlayamıyorum nereden almıştık fakat annemin kızlık soyadının ne olduğunu belirten resmi bir belge dahi istemişlerdi. Yani "nedeni belli olamayan" elenmelerin bir çoğu buralardan gelir.

Çok şerefli meslek herşeye rağmen, umarım kazanırsın ve şerefinle, namusunla hizmet verirsin bu memlekete. İyi şanslar.
  • Ben sanırım o yönden rahatım çünkü babam polis memuru paylaşımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

Ayrıca şimdi hatırladım onalarıda yazayım, aile fotoğrafı istemişlerdi bizden. Babamda hacı sakalı var mı annemde de baş örtüsü var mı diye bakmak için. Bizimkilerde ikiside yok, rahattım o yüzden. Tabii bunlar malum olaylar olmadan önceydi. Şuanda durum çok daha farklı olabilir. Birde yedi sülalene kadar bakarlar, bıdı bıdının bir şeyi özellikle devlet, asker karşıtı oluşumlarda yer almış mı diye. Tam hatırlayamıyorum nereden almıştık fakat annemin kızlık soyadının ne olduğunu belirten resmi bir belge dahi istemişlerdi. Yani "nedeni belli olamayan" elenmelerin bir çoğu buralardan gelir.

Çok şerefli meslek herşeye rağmen, umarım kazanırsın ve şerefinle, namusunla hizmet verirsin bu memlekete. İyi şanslar.

hocam pm atamıyorum nasıl iletişime geçebiliriz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava Harp Okulu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sana attım pm, onu görüp cevap atabiliyor musun ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.