Şimdi Ara

Hava Harp Okulu vs Kara Harp Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cuma tercihler son. Kesinlikle kariyer istiyorum. Yüksek rütbelerde olmak. Aklımda KHO vardı ama puan bekledigimden iyi geldi 10k sıralama yaptım. Bunla HHO da girerim. Derdim maaşimı alirım keyfime bakarım değil kesinlikle. Çok idealistim, planlarım var ancak herkes ama herkes HHO yazmamı söylüyor. Ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şöyle diyeyim 1 incisi HHO okuluna girmek okadar kolay değil vucudunda hiçbir sorun olmaması gerek gibi bir şey ama çok güzel mi evet KHO güzel mi evet sana hangisi daha yakın mutlu hissedeceksen onu dene hangi alanda idealistsin onu bilmiyorum hangi meslekte ama sınavda orayı kazanamama ihtimalin var maalesef onuda düşünerek mantıklı bir karar ver ama tekrar söyleyeyim KHO kazanmak HHO okulu kazanmaktan daha kolaydır
  • 10k HHO için yeter mi emin değilim.

"Yüksek rütbe" istiyorsan karaya git ama %90 keşke havaya gitseydim dersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudum iyi doktor falan gördüm uygun yani sadece seçim mesele.

• AdiGe.. kullanıcısına yanıt
    HHO yazsam ikinci siraya Kho yazar giderim ama yazip yazmamak mesele.

• Senin için neyin daha önemli olduğuna karar verirsen pişman olmazsın.
    Karaya gidip yow abe uçuyor adamlar keşke.. diyeceksen havayı öne yaz

• yüksek rütbe falan diyor onu bi geçiceksin aslanım biz de defalarca kazandık bu okulları 6. sınıfta bile kazanmıştım ama sağlıkta eliyolar yada kurmay değilsen sana rütbe falan vermiyorlar albaydan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava harp okulu!
    7 yıl önce açıldı
    HAVA HARP OKULU
    8 yıl önce açıldı
    Hava harp okulu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurmaylik sınavlarına calisirim gecerim. Saglik oldu diyelim. Gerisi icin ne diyebilirsin?

• Kurmaylik sınavlarına calisirim gecerim. Saglik oldu diyelim. Gerisi icin ne diyebilirsin?

• Ben de senin gibi ikilemdeyim ama KHO kendimi daha iyi hissediceğimi biliyorum ondan ilk tercihe yazdim

• 10k yaptın diye.Kesin alacaklar diye bir şey yok.Safra kesende 2 mm kum çıkar.Dişin önde olur.Çok şeyden eliyorlar.Mülakattan da elenebilirsin.HHO kazandın diyelim 20-30 günlük seçim uçuşu var ondan da elenebilirsin.Önünde çok iş var.HHO'yu herkes ister.Çünkü herkesin pilot olduğu zannedilir ve bu güzel bir reklamdır.Falancanın oğlu/kızı hava harp okulundaymış.Kara çile yeri görülür.Havayı öncelikli yaz.
  • Dostum pilot olmak istiyorsan normal üniversitelerin pilotaj bölümleri de oluyor ha ben savaş uçağı kullanacağım diyorsan o başka ayrıca o okullara giren herkes general olamıyor çoğu albaylıkta tıkanıyordur onu da düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Lawliet

yüksek rütbe falan diyor onu bi geçiceksin aslanım biz de defalarca kazandık bu okulları 6. sınıfta bile kazanmıştım ama sağlıkta eliyolar yada kurmay değilsen sana rütbe falan vermiyorlar albaydan sonra

6. Sınıfta neyi kazandığınıçok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe..

quote:

yüksek rütbe falan diyor onu bi geçiceksin aslanım biz de defalarca kazandık bu okulları 6. sınıfta bile kazanmıştım ama sağlıkta eliyolar yada kurmay değilsen sana rütbe falan vermiyorlar albaydan sonra

6. Sınıfta neyi kazandığınıçok merak ettim

Alıntıları Göster
    Genelkurmay başkanlığını kazandım ne kazanabilirim sence kardeşim eskiden ortaokulda sınavlar oluyodu 8. Sınıfa kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: frame10

Kurmaylik sınavlarına calisirim gecerim. Saglik oldu diyelim. Gerisi icin ne diyebilirsin?
    Torpilin yoksa güle güle derim

• Karacılıkta pestilin çıkar gitme karaya

• quote:

Genelkurmay başkanlığını kazandım ne kazanabilirim sence kardeşim eskiden ortaokulda sınavlar oluyodu 8. Sınıfa kadar

Dinazor falansan bilmiyorum da 6. Sınıfta askeriyenin sınavı falan yoktu bu 10 yıl içinde. Liseye geçişte başlardı onu da kapattılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.