Şimdi Ara

HAVA KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ERLİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
34.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Meslek lisesi mezunlarına farklı birşey yok devrelerim arasında Almanca öğretmenliği bırakıp gelenler var viziteci yaptılar adamı :) size tavsiyem normal askerlik bitiminde uzmanlık başvurusu yapmanız diğerleri için söylüyorum uzamnliga olun en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma 3 yıl sonra konuyu hortlatıyorum. Sen 3 yıllık görev süreni tamamlamışsındır diye tahmin ediyorum, bende hava kuvvetleri sözleşmeli erliğı yeni kazandım eğitime çağrılmayı bekliyorum 3 yıl görev yapan biri olarak sence gidilir mi görüşlerin nedir?

• berat33 B kullanıcısına yanıt
    Hayır önermem 1 üst rütbe gitmek varken gidilmez şuanki şartlar olsaydı hava kuv. En az uzm çvş luğu seçerdim en az diyorum önlisans mezunuysa bide astsubay öneririm

Çok önemli :hiç askeri ortamda bulunamamış biri için ilk başta zorlayıcı olabiliyor evlilik vs. Düşünüyorsan zaten söz er e kesinlikle gitme kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

Hayır önermem 1 üst rütbe gitmek varken gidilmez şuanki şartlar olsaydı hava kuv. En az uzm çvş luğu seçerdim en az diyorum önlisans mezunuysa bide astsubay öneririm

Çok önemli :hiç askeri ortamda bulunamamış biri için ilk başta zorlayıcı olabiliyor evlilik vs. Düşünüyorsan zaten söz er e kesinlikle gitme kardeş

Hocam selamın aleyküm. Bende askerliğimi denizci olarak yapıyorum şuan, 1. Tercihime denizi yazarak başvurdum ama gitsemmi gitmesem mi kararsızım. Eksisi artıları nelerdir? Çok ezmeye çalışıyorlarmı, çekilmez bi iş mi ne diyorsun hocam

• Uzman çavş dene söz er çok zor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.