Şimdi Ara

HAVA KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ERLİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
34.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar evlenmene izin vermiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere astsubaylık 1 kerede kara sözleşmeliye girdim.
    astsubaylıkları kafanızdan silin; elemek için binbir çeşit bahane arıyorlar çünkü katılım çok fazla duyan giriyor.
    Ben hep kendi ilimde girdim sıkıntım yok, ama elin adamları bitlisden,vandan, urfadan günü birlik geliyorlar o mülakat için,
    3. saatte elenip gidiyorlar.

Ama sözleşmeli er'lik hiçde öyle değil, başvuru sayısı çok az, millet normal(kıdemsiz-rütbesiz) askerlik yapmam ben deyip, başvuru yapsada mülakatına katılmıyor.
    (şahsen şubeye kadar gidip vazgeçdim, aptallık ettik birkere)
    nemi oldu lise şartını kaldırdılar başvuru alabilmek için ve elenenlere veya girmeyenlere tekrar girme şansını tadtırdılar.
    2. mülakat için mesajlar aldım tsk'dan, giriş belgesi sorgulama sayfasından sorguladım 10 haziran ankara cebeci diyor, bu sefer şansımı denicem.
    Hem askerliği kafadan silersiniz; hemde dolgun maaş ve tsk'nın sunduğu "çoğu" imkana sahip olursunuz
    Düşününce çok ama çok mantıklı, nedenmi piyasada 1000 liraya köle arayan yer çok ama 3k maaşla uzmanla aynı ücreti almak,
    rütbesiz sıradan asker olmak daha bi heyecan verici..
    Zorluk derecesini bilemem, tecil ettirip duruyorum.

• iç hastalıkları doktor demişti 3 yıl sözleşmeden sonra astsubay olabiliyorsunuz böyle devam edin sigara içmeyin dedi geçersiniz direk mülkatı vs vardır tabikide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 6 Haziran 2015; 8:55:47 >
  • benim işim bitmek üzere zaten
    tsk personeli olduğumda da forumdan takip edebilirsiniz sağlık raporumdan sadece kardiyoloji kaldı ondanda ok aldık mı nasip olursa kütahya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

benim işim bitmek üzere zaten
    tsk personeli olduğumda da forumdan takip edebilirsiniz sağlık raporumdan sadece kardiyoloji kaldı ondanda ok aldık mı nasip olursa kütahya :D

Hayirli olsun bende bi ara uzmanlil dusundum vaz gectim

• hava için güncel başvuru tarihleri ne zaman bilen varmı ?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    maaş 3 bin tl mi ? 1600 gorunuyor doguya gıdersen belkı 2500 felandır ya gıtmezsen eğer normal heryerde 3000tl maas varsa goster sene bı kaynak bende basvuruym ? 1600 e batıda essek gıbı calısıcaksın hıc bı ımkandan yararlanamıyıcaksın neden çünki sen normal bi askersin sadece sözleşmeyle girmişsin kışlada yatıp kalkıcaksın normal askerlerın yaptıgını yapıcaksın kara ıcın 1600 tl maas alıcaksın tek farkın o karacıda tsk nın bı ımkanı yokkı nasıl yararlanıcaksın

ama astsubay olursan öyle değil ordu evlerine girebilirsin o imkanlarından faydalanabılırsın oralarda konaklayabılırsın ımkanlar o zaman olunuyor

subaylık ıcın 2 yıllık mezunıyet mı ıstenıyor
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    kara uzmanlık mı vazgeçtiğiniz
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    maaşın çizelgesi yukarda başlangıç 2 bin ikramiyelerde belirtildi yukarda
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    ben askerde kara ulaştırma idim konuşuyorduk arada uzmanlarla hepsi bunalmıştı yapılmaz diyordu zaten kararsız idim caydım eğer denizci veya havacı yapsa idim askerliğimi ciddi olarak düşünürdüm
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    yaş kaç ? uygun mu ?

http://www.tekok.edu.tr/ başvurular burdan
  • 2015 Yılı 2'nci Dönem Sözleşmeli Er Temini

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2015 yılı 2'nci dönem sözleşmeli er başvuruları başlamıştır.

Başvuru yapmak için

http://ik.tekok.edu.tr/SozEr/basvuru.aspx
    Ben karaya ve havaya basvurdum ama mulakata cagrilip cagrilmayacagim yada mulakat yaribi bilgisi karada yok ne zamana aciklaniyor basvurduktan sonra hava ekim demis ama kara yok

faaliyet takvimi
    karada başvuru klavuzunu bulamadım kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 13 Temmuz 2015; 10:24:28 >
  • www.kkk.tsk.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Sozer.aspx
    burada var ama tarihler mütakiben demiş şöyle düşün şuan havada kasım da mülakatları var öyle düşün takip et açıklanır alımlar çok bariz sağlık - sabıka ailede herhangi bir sorun yoksa kesinlikle alınıyorsunuz
    sağlıkla ilgili sadece gözlük kullanıyorum ya onu yazmadım daha dogrusu nereye yazılıyor bulamadım güncelle diyorum kaydı ama saglıkla ılgılı bılgıler gorunmuyor karada

sanıyorum havacılıgınkı kasım ekım gıbı acıklanıyorsa karada ekım kasım gıbı acıklanır o zaman sıksık bakmaya gerek yok gözlük problem olurmu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

devlet size uygun olarak boş olan kadrolara yerleştiriyor sınavsız bir şekilde memuriyet başlıyor

Tabi tabi bende öyle diyordum zaten, o iş sadece lafta arkadaşlar. Biraz sözleşmeli askerlik yapmış insnalardan tecrübelerini dinleyin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.