Şimdi Ara

HAVA KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ERLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
35.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hacı çeşitli göz testleri var mülkatta ve sağlık raporu çıkartırken göz bakıyorlar çok bariz göremessen gönderiyolar ne derece nasıl biliyorum ama renkli kağıtlar var mesela onların içinde sayılar var ilk test o sonra sağlık raporunda doktor bir kaç göze makinalar var ordan bakıyorsun karşıdaki soruyor öyle
  • 34Kurşun kullanıcısına yanıt
    arkadaşım hangi iş kolay hangi iş oturtuğun yerden para akıyor alnının teriyle biraz düzgün konuşalım burada insanlar bilgi alıyor olumsuz yanlarını bilen varsa yazsın ben ondan bunu duydumda bilmem ne kim yatarak kazanıyor emek varsa sen merak etme kurtuluş yakındır benim için hepsi bir hava ya başvurdum mülakatım sağlık raporum ok ağustos eylül asıl ve yedek erler belirlenecek hakkımızda hayırlısı ALLAH utandırmasın
  • 2. Temel Askerlik Eğitimi ile görev yapacağınız sınıf eğitimine başlamak amacıyla, 03 Eylül 2015 Perşembe günü Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında, saat 08.00'dan itibaren hazır olmanız gerekmektedir.

İNŞALLAH eylülün 3 ünde kütahyadayım arkadaşlar gelecekler haber etsin
    HAVA KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ERLİK

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

2. Temel Askerlik Eğitimi ile görev yapacağınız sınıf eğitimine başlamak amacıyla, 03 Eylül 2015 Perşembe günü Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında, saat 08.00'dan itibaren hazır olmanız gerekmektedir.

İNŞALLAH eylülün 3 ünde kütahyadayım arkadaşlar gelecekler haber etsin
    HAVA KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ERLİK
    selam

eylülün 3 ünde başladığım eğitim kasım 13 te bitmiştir çok yorucu bir eğitim olduğu söylenemez eğitimlere astsubaylar teğmenler katılıyor

askerlik yapmış ve lise mezunları için kesinlikle uzmanlık öneriyorum

maaş olarak ilk ay eylülde 1800 tl aldık

sonraki aylara 1300 er tl yatırıldı

ayın 27 sinde inşallah çıkış yapacağız dağıtım nereye çıkacak onun haberini bekliyoruz şuan herşey yolunda

NOT : dün itibariyle istediğimiz istemediğimiz yemekleri bir kağıda yazıp vermemizi istediler bakacağız gider ayak yemeklerden hoşnutluk kazanmak istiyorlar

NOT : bimer şikaylerini çok ciddiye alınıyor

ortam iyi sadece nerde çokluk orda b...luk sözünü sürekli söylersiniz çavuşlar komutan oluyor burda emirler yerine getirildiğinde bölükce hiçbir sıkıntı çekmezsiniz

çök kalk çok burda herhangi bir uğultu vs. bir şey olduğunda cezanız bu oluyor yat kalk sürün vs . bunlarda gelecekte bu işi düşünenler birer asker olacaklarını unutmasınlar

maaşlar ocak ta 2888 olacak bilginize evliler için ayrıyeten haklar gelecek perşembeden sanırım çıkış yapıyor pazar yada pazartsi sabahı geliyorlar(hergün imazaya geliyor aynı şehir içinde olmak şartıyla)

eş bildirimi de yapılabiliyor dağıtım yerinizde bir dilekçeyle eşinizi birde memursa sizi takip ediyor türkiyenin neresinde olursa olsun

herkeze selamlar görüşmek üzere konu baya bekledi geciken cevap için üzgünüm ama elimden geldiği kadar yazdım

şunun unutmamasını istiyorum bir dipnot olarak hava kuvvetleri bambaşka arkadaşlar daha hafif inanın hele birde uzman çavuş olunduğunda astsbayla aynı değerdesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 15 Kasım 2015; 12:42:08 >

• quote:

selam

eylülün 3 ünde başladığım eğitim kasım 13 te bitmiştir çok yorucu bir eğitim olduğu söylenemez eğitimlere astsubaylar teğmenler katılıyor

askerlik yapmış ve lise mezunları için kesinlikle uzmanlık öneriyorum

maaş olarak ilk ay eylülde 1800 tl aldık

sonraki aylara 1300 er tl yatırıldı

ayın 27 sinde inşallah çıkış yapacağız dağıtım nereye çıkacak onun haberini bekliyoruz şuan herşey yolunda

NOT : dün itibariyle istediğimiz istemediğimiz yemekleri bir kağıda yazıp vermemizi istediler bakacağız gider ayak yemeklerden hoşnutluk kazanmak istiyorlar

NOT : bimer şikaylerini çok ciddiye alınıyor

ortam iyi sadece nerde çokluk orda b...luk sözünü sürekli söylersiniz çavuşlar komutan oluyor burda emirler yerine getirildiğinde bölükce hiçbir sıkıntı çekmezsiniz

çök kalk çok burda herhangi bir uğultu vs. bir şey olduğunda cezanız bu oluyor yat kalk sürün vs . bunlarda gelecekte bu işi düşünenler birer asker olacaklarını unutmasınlar

maaşlar ocak ta 2888 olacak bilginize evliler için ayrıyeten haklar gelecek perşembeden sanırım çıkış yapıyor pazar yada pazartsi sabahı geliyorlar(hergün imazaya geliyor aynı şehir içinde olmak şartıyla)

eş bildirimi de yapılabiliyor dağıtım yerinizde bir dilekçeyle eşinizi birde memursa sizi takip ediyor türkiyenin neresinde olursa olsun

herkeze selamlar görüşmek üzere konu baya bekledi geciken cevap için üzgünüm ama elimden geldiği kadar yazdım

şunun unutmamasını istiyorum bir dipnot olarak hava kuvvetleri bambaşka arkadaşlar daha hafif inanın hele birde uzman çavuş olunduğunda astsbayla aynı değerdesiniz.

Alıntıları Göster
    atamalar 27 sinde gerçekleşti bu arada unutmuşum yazmayı sayıyı vermiyim ama çok kalabalığız çoğunluk bursa istanbul

10 günlük izin sürem salı günü bitiyor göreve başlayacağız pendikten

bu adrese nasıl giderim Yeşilköy,Eski Havalimanı Cad.,34149 Bakırköy/İstanbul - Avrupa

marmaray - metrobüs - metro 500t seçenek çok ortlama 2.5 - 3 saat arası :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 6 Aralık 2015; 21:10:48 >

• quote:

atamalar 27 sinde gerçekleşti bu arada unutmuşum yazmayı sayıyı vermiyim ama çok kalabalığız çoğunluk bursa istanbul

10 günlük izin sürem salı günü bitiyor göreve başlayacağız pendikten

bu adrese nasıl giderim Yeşilköy,Eski Havalimanı Cad.,34149 Bakırköy/İstanbul - Avrupa

marmaray - metrobüs - metro 500t seçenek çok ortlama 2.5 - 3 saat arası :(:(

Alıntıları Göster
    fotoda at bari arada etiketleyip
  • Merhaba arkadaşlar bende Kasımda İzmir/Gaziemir sınava girdim olumlu sonuç aldım, 21 Kasım'da sağlık raporunu aldım ve İzmir/Gaziemir Ast.Tek. Okuluna Ptt ups ile yolladım burada konuşabiliriz ve bilgiyi güncel tutarız diye düşünüyorum. Kusura bakmayın konuyu hortlattıysam bu benim için çok önemliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: readers

Merhaba arkadaşlar bende Kasımda İzmir/Gaziemir sınava girdim olumlu sonuç aldım, 21 Kasım'da sağlık raporunu aldım ve İzmir/Gaziemir Ast.Tek. Okuluna Ptt ups ile yolladım burada konuşabiliriz ve bilgiyi güncel tutarız diye düşünüyorum. Kusura bakmayın konuyu hortlattıysam bu benim için çok önemliydi.
    iyice düşündün mü

ben altı ay yaptım bayağı sıkıntılıydı

gerçi sözleşmeli erlik bambaşka bir şey

bizim orada sözleşmeli erler vardı çok rahattılar pek bir şey yapmıyorlardı

ama askerlik ne olursan ol zor ya

herkes astına atarlanıyor

en kıdemli yüzbaşı vardı bizim bölükte. Herkese atarlanırdı

Bir gün bölge komutanı geldi. Omuzda tüm galaksi olan bir adam

geldi bizim yüzbaşının yanağını okşadı. Senin adın neydi ya süleyman falan mıydı dedi.

adamın adı ahmet mi mehmet mi ne hatırlamıyorum şimdi.

dedim Allah'ım nasıl bir yer burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

iyice düşündün mü

ben altı ay yaptım bayağı sıkıntılıydı

gerçi sözleşmeli erlik bambaşka bir şey

bizim orada sözleşmeli erler vardı çok rahattılar pek bir şey yapmıyorlardı

ama askerlik ne olursan ol zor ya

herkes astına atarlanıyor

en kıdemli yüzbaşı vardı bizim bölükte. Herkese atarlanırdı

Bir gün bölge komutanı geldi. Omuzda tüm galaksi olan bir adam

geldi bizim yüzbaşının yanağını okşadı. Senin adın neydi ya süleyman falan mıydı dedi.

adamın adı ahmet mi mehmet mi ne hatırlamıyorum şimdi.

dedim Allah'ım nasıl bir yer burası.

Alıntıları Göster
    bir buçuk yıldan fazla bir süre Hakkari/Şemdinli/Derecik bölgesinde bir karakolda görev yaptım,Hava kuvvetleri Karaya göre nispeten daha kolay olur,Sözleşmeli personel olmak isteyenler öncelikle Hava,Deniz tercih etsin sonra KTM'lerde pisliğin içinde uyursunuz ama kara kuvvetlerinin Maaşı diğer sınıflara göre bir hayli fazla 7 yıl sonunda direk kamu personeli olmayı aklınızdan geçirmeyin,katılmak istediğiniz kurumun şartlarını taşımanız lazım öyle ha diye yerleştirme yok bilginize,sorusu olana yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ! Want to play a game

bir buçuk yıldan fazla bir süre Hakkari/Şemdinli/Derecik bölgesinde bir karakolda görev yaptım,Hava kuvvetleri Karaya göre nispeten daha kolay olur,Sözleşmeli personel olmak isteyenler öncelikle Hava,Deniz tercih etsin sonra KTM'lerde pisliğin içinde uyursunuz ama kara kuvvetlerinin Maaşı diğer sınıflara göre bir hayli fazla 7 yıl sonunda direk kamu personeli olmayı aklınızdan geçirmeyin,katılmak istediğiniz kurumun şartlarını taşımanız lazım öyle ha diye yerleştirme yok bilginize,sorusu olana yardımcı olurum

Alıntıları Göster
    Çok iyi düşündüm arkadaşlar. Her şeyi göze alarak gidiyorum şuanda eğitim zamanının gelmesini bekliyorum. Hatay, Osmaniye, Adana bu taraflardan giden arkadaşlar var mı? Eğitime kadar ne yapmak gerek. Kısa bilgiler verirseniz iyi olurdu. tuncayç20 arkadaşa ulaşamadım. Geç cevap için k.bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: readers

Çok iyi düşündüm arkadaşlar. Her şeyi göze alarak gidiyorum şuanda eğitim zamanının gelmesini bekliyorum. Hatay, Osmaniye, Adana bu taraflardan giden arkadaşlar var mı? Eğitime kadar ne yapmak gerek. Kısa bilgiler verirseniz iyi olurdu. tuncayç20 arkadaşa ulaşamadım. Geç cevap için k.bakmayın.

Alıntıları Göster
    Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. hava kuvvetleri gerçekten özel ve güzel. helede benim gibi uçaklara merakınız varsa..
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Merhaba arkadaşlar, ben de 2015/1 Güvenlik soruşturması tamamlanmayanlardanım. Kısa zamanda 2015/2 dönemiyle beraber bizim de alınacağımız söyleniyor. Hayırlısı bakalım. Çok düşündüm taşındım, 2 Üniversite mezunuyum biri 4 yıllık. Askerliğimi yapmadım ve o halde HKK'na başvurdum. 3 yıl zorluk çekeceğime eminim ama sonrasında Astsubaylığa ve Uzmanlığa geçebileceğim için, devlet garantisinde olacağım için, tazminatımın yüklü olması ve memurluğa geçiş hakkım olduğu için ve bunları başarabilecek potansiyelde olduğum gideceğim. Hani demişler ya fazladan 1000 TL için gençliğinizden vazgeçmeyin diye, biz bu işe başvurduysak kendi geleceğimizden ziyade çocuklarımızın ailemizin geleceğini düşündüğümüzden. Geleceği göremeyen özgürlük düşkünleri, özel sektörlerde aldıkları 1300 lira ile çocuklarının özgürlüğü ile oynadıklarının farkında değiller. 3000 TL'ye bile çalışıyor olsan özel sektör sana bunun hayat garantisini veriyor mu?

İnsanlara akıl fikir vermeden önce kendinizi sorgulayın. Ki devletine ve milletine bir TSK mensubu olarak hizmet etmenin gururu hangi özel sektörde var? Konuşuyorsunuz da boş konuşuyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

ben tecilimi bozdurdum 11 mayıs'ta uzun dönem er olarak askere gidiyorum, 25 yaşındayım başvuru yapabiliyor muyuz ? henüz askere gitmeden

Arkadaşım askerde şuan başvurmuş o. Ama nedir ne değildir detaylı bilgim yok inzibat olarak yapıyordu askerliğini.
  • Arkadaşlar eğitime 23.Mart.2016 Kütahya katılış yapacağım. Pazartesi yola çıkıyorum 2015-2 kısmetse. Uzmanlık veya Astsubay olmaya çalışacağım.
  • readers kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyorum. HKK sözleşmeli Er olmak nasıl? Tavsiye eder misin ? zorlukları falan nasıl ?
  • Merhaba kardeş iş iyi getirisi şuan 2400 lerde fena değil 1 yılı doldurduk uzman olmak daha iyidir gerçi emeklilik 52 oldu ben de kararsızım askerlik yaptıysan lise mezunuysan git uzman ol Kütahya da 4 ay eğitim alırsın ama zamanında da emeğinin karşılığını alırsın
  • readers kullanıcısına yanıt
    En çok ta o taraflardan var merka etme yanlız kalmazsin
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    Sa kardeş.ben 2016/4 sözleşmeli er başvuruda bulundum ocak sonunda mülakatlara gittim kazandım şimdi sağlık raporu için uğraşıyorum bir problem çıkmazsa inşallah Kütahya'ya gidicem.Ben meslek lisesi mezunuyum bunun bana ek bir faydası olur mu? Er olarak değilde Uzman olarak göreve başlamama imkanım var mı? Görev yapabileceğimiz hangi sınıflar var?
  • Arkadaşlar konuyla fazla alakalı değil ama benimde buna benzer sorularım olacaktı. Bu konuda konuya hakim kişiler olduğuna eminim yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi ben üniversite okuyorum ve bitirdiğimde elimde 4 yıllık diplomam olmuş olacak ben bu durumda subay olmak istiyorsam hava veya kara kuvvetlerinde nasıl bir yol takip etmeliyim? Karayı az çok tahmin edebiliyorum özellikle hava kuvvetleri komutanlığında nereye varabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  • omryzc53 O kullanıcısına yanıt
    As Kütahya'da 3 ay acemi eğitimi var sıkı baya sınıflar istikam hizmet muhafız ulaştırma şeklinde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.