Allah kolaylık versin kardeş sabahtan akşama kadar deli gibi eğitim yapacaksın. Yalnız şanslı olduğun bir nokta var denetlemeden yeni çıktılar ondan yırttın.
quote:
Orijinalden alıntı: erain
Allah kolaylık versin kardeş sabahtan akşama kadar deli gibi eğitim yapacaksın. Yalnız şanslı olduğun bir nokta var denetlemeden yeni çıktılar ondan yırttın.
siz acemiliği oradamı yaptınız ? sonucta jandarma komando olmıyacam okadar zor olcagını düşünmüyorum ama senin böyle söylemen yinede morelimi bozdu :D
LaNeTiML
kullanıcısına yanıt
Bozma moralini:D Onun için söylemedim. Ben askerliğimi aynı kışla içerisindeki KBRN'de yaptım. Biz araziyken hava savunmanın sürekli eğitim yaptığını görürdüm ondan öyle diyorum. Acemilik çok sıkı geçecek yani.
quote:
Orijinalden alıntı: erain
Bozma moralini:D Onun için söylemedim. Ben askerliğimi aynı kışla içerisindeki KBRN'de yaptım. Biz araziyken hava savunmanın sürekli eğitim yaptığını görürdüm ondan öyle diyorum. Acemilik çok sıkı geçecek yani.
sıkma canını, acemilik sıkı gecicek güzelmiş :D moral verdiğin için tesekkürler :D sıkıntı yok herkez nasıl yapıyorsa bizde yapıcaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme