Şimdi Ara

Hava Sogutma Konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elımde amd işlemci var ve fan gürültüsü+ sesi ßenı deLi ediyo sitede uzun uzun gezdim ve sıvı soğutma sistemleri dikkatimi cekti ama pcyi cok fazla yer değiştiriyoruz maLum öğrenciyiz o yuzden hava soğutma benım daha iyi işime geLio

internette gezerken 3 sogutucu arasında kaldım

Cooler Master Hyper 212 Plus İşlemci Soğutucusu
    Thermaltake Contac 29 İşlemci Soğutucusu
    OCZ VENDETTA 2 İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ( elden alabıleceqım magaza bulamadım eskişehir'de )

hanqisi daha iyi bir soğutma ve sessizlik sağlıyor yardımcı olurmusunuz ?

• çok sessiz olsun ve süper performansı olsun diyorsan noctua öneririm...

benim kullandığım ve çok memnun olduğum (ayrıca her fırsatta yazdığım [thermaltake ten reklam parası isticem]) thermaltake ısc 3000 i de öneririm...fan kontrolcusu de var ayrıca, en kısıkta benim hep, performansı çok iyi ve sesi yok...
  • noctua'ya ßaktım a$ırı ßüyük :) kasaya sığmaz o :) genede Saol yardımın ıcın
  • xigmatek in ürünlerine de bakabilirsin...burada bir yerde bir arkadaş red scorpion u incelemişti, gayet güzel bir soğutucudur...

kasa alanın kısıtlı sanırım...o zaman alırken kesinlikle direct touchlu bir şey al, büyüklük avantajın olmayacaksa, direct touch tan faydalan ki, iyi bir soğutma elde edebilesin...

tüm olayın yalnızca işlemci soğutucusunda bitmediğini, kasa içi hava dolaşımının da büyük rol oynadığını tekrar hatırlatayım bu arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.