< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hava temizleme cihazları (109. sayfa)

-
-
Dyson gereksiz pahalı değmez, shark levoit winix baba markalar. Shark henüz yedek filtresi gelmedi geldi gelecek diyorlar yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazlarda benim gördüğüm sıkıntı cihaz içine çektiğin kokuyu üflüyor sankim ilk günkü gibi temiz hava uflemiyor, toz kokusu üflüyor gibi geldi bana. Böyle hisseden var mi? Birisi sigara kokusunu çekti şimdi yayıyor demiş:)
Bu cihazların hiçbiri sigara için özel üretilmediği için oda içerisinde sigara kokusunu çektikten sonra illa o kokuyu geri yayıyor. Çok fazla sigara içiyorsanız almanızı tavsiye etmem.
-
hocam kusura bakmayın yeni gördüm.
hayır almadım, arada bir niyetleniyorum ciddi almaya ama araştırırken bu ürünlerin gerekliliği konusunda şüpheye düşüyorum. birde baktığım modelin eski olduğunu fark ettim o yüzden vazgeçtim.
air purifier first
Levoit Core 300 Vs Core 300S – What's the Difference?https://www.airpurifierfirst.com/comparison/levoit-core-300-vs-core-300s/ -
Bu cihaz sigara icin alinmamali sigara kokusu filtreye sinebilir ve temizleyene kadarda koku yayabilir ben cihazi ilk aldigimda sensoru denemek icin bol bol oda kokusu sıkıp test ettim duzgun calisiyormu diye calisiyormus aninda farkedip guclenip kokuyu emiyor ama yaklasik 12 13 saat o kokuyu cok hafif hissediyorsunuz daha sonra kendi haline dönüyor. Haliyle surekli yaninda sigara icerseniz surekli sigara kokusu yayacaktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 29 Mart 2025; 23:45:33 >
1.Ay güncellemesi: Levoit 200s, Alalı bir ayı geçti. Evde hala bir koku yok. Sadece salonda sigara içiyorum acaba hissetmiyor muyum diye arada yatak odasına götürüp açıyorum. Havanın temizlendiğini hissediyorum.
en büyük artısı sesi. 30cm yanıma koydum direk dumanı çeksin diye. Otomatik modda fan hızı sessiz olarak ayarladım hiç rahatsızlık vermiyor. Hele ortam havası iyiyse ve en düşükte çalışırsa duyma ihtimaliniz yok sesi. (Dyson ve Daikin den sırf yüksek sesi için vazgeçmiştim)
akşam 6:30 çalış sabah 6:30 kapan şeklinde zamanlayıcı ayrıca hava çok iyiyse kapan kötüyse açıl diye senaryo ekledim. Çok nadir (bir ayda iki defa) sigara içtiğim halde açılmadı kendim telefondan açtım. Lazer sensör olmadığı halde balkonda sigara içerken bile algılayıp açılıyor. Çok verimli çalışıyor bana göre. Filtre %94 kaldı diyor. (1 yıl gitmez dedim ama gidebilir belki)
Hala aldığıma pişman değilim. Hatta memnunum. Şu an klimamda olduğu gibi (Daikin ururu sarara) bir süre sonra içeri sigara kokusu ve alerjen vermeye başlar korkusu var. Onu anlamam da çok kolay açar açmaz hapşırmaya başlarım. İlerleyen zamanlarda gene güncelleme eklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 30 Mart 2025; 3:4:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Polen ve toz alerjisi için almayı düşünüyorum yatak odama koymaya, ne önerirsiniz?
Xiaomi Compact 4'ü aldım bakalım yorumlarında da herkes iyi geldiğini yazmış, umarım placebo değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 31 Mart 2025; 16:16:22 > -
Bosch air 4000 kullanıyorum. İlk başta tertemiz kokusuz hava veriyordu. Filtre yüzde 95 e geldiğinde fandan tarif edemediğim hafif rutıbetimsi bir koku geliyor artık. Gece çocuğun odasına koyuyorum kapısı tam kapalı değil. Bir süre sonra o koku odayı sarıyor. Acaba hava temizleyici kullananlar dikkat etti mi? Fandan saf kokusuz hava mı geliyor her zaman yoksa hafif değişik metalimsi ya da rutubete benzer bir koku geliyor mu? Bosch kullanıcıları özellikle dikkat etti mi bu duruma acaba. Diğer açıdan alerjik rinit hastasıyım ve ben faydasını gördüm. Dışarıda burnum akarken evde kesiliyor cidden. Alet çok hassas yemek yaparken deliriyor. Parfüm sıkıp yanından geçince deliriyor. Tek canımı sıkan şey hafif verdiği koku. Bilenler cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X