|
Bildirim
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 10 Eylül 2023; 22:33:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_1903 -- 11 Eylül 2023; 01:00:43 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 11 Eylül 2023; 18:57:35 > |
sakin buldugun sey acisal momentum olmasin. birbirlerine dik spatial vektorel degerleri birinden digerine cevirmenin zamani tersine cevirmek gibi bir sey oldugunu anlayacak kadar matematik ve fizik bilgin olsaydi ne sacmaladiginin farkinda olurdun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 11 Eylül 2023; 18:58:11 > |
hidrojenin patlama riski yok mu acaba ben geçmişte bu füzelerde kullanıldığında patladığını hatırlıyorum. |
Evet, patlama riski muhakak vardır. Günümüzdeki uçaklar da düşünce büyük bir yakıt patlaması yapabiliyor. O konuda insanlık maalesef çaresiz. Gelecekte çok gelişmiş teknolojiler uçak düşmesini kesinlikle önleyecek ve patlama riski tamamen ortadan kalkacaktır. Tek çare teknolojiyi geliştirmektir. |
Ne bilmedigini bimmemenin ozguveni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 12 Eylül 2023; 12:24:08 > |