Şimdi Ara

Havai fişekden dolayi kör olmus güvercin buldum ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başliktada belirttigim gibi apartmanimda kör bir guvercin buldum ne yapacagimi bilmiyorum deneyimli olanlar ne yedirmem nasil bakmam gerektigini anlatabilirlermi ss birazdan gelecek

http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=fotoraf0185n.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=fotoraf0186o.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=fotoraf0184k.jpg&res=landing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil kullanim kotasi -- 16 Eylül 2012; 17:30:22 >

• geldi ss bilgili birileri yokmu?
  • Tahılcılrda güvercın yemlerı satılıyor ama anlık olarak çekırdek ıcı yedırebılırsın sıvrı ucunu al tabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ss koyacaksanız
  • bilgim yok yararimiz dokunsun up

• up beyler elimden geldigince yuva yaptim su koydum cekirdek yedirecem simdi
  • bakamayacaksan sokağa bırakma acısına son ver açlıktan falan ölmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 16 Eylül 2012; 18:02:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence acı çekmesin kafasını tek hamlede kopar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

bakamayacaksan sokağa bırakma acısına son ver açlıktan falan ölmesin

Aynen kafasini kopar ciddiyim. zaten ilerde hastalanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

bakamayacaksan sokağa bırakma acısına son ver açlıktan falan ölmesin

Aynen kafasini kopar ciddiyim. zaten ilerde hastalanir.

Söylediğin mantıklı olabilir ama bu seferde adamın psikolojisi bozulur.
  • kafasini koparamam ben yapamam yani bunu biraz internetten arastirdim iltihapdanda olabiliyormus yarin işlerim var ertesi gün ilk isim veterinere göturmek olacak eger gözlerinin açılma sansi varsa elimden geleni yapacagim yoksa veteriner gergini yapar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil kullanim kotasi

kafasini koparamam ben yapamam yani bunu biraz internetten arastirdim iltihapdanda olabiliyormus yarin işlerim var ertesi gün ilk isim veterinere göturmek olacak eger gözlerinin açılma sansi varsa elimden geleni yapacagim yoksa veteriner gergini yapar herhalde

En iyisini yapmış olursun

Belki ufak bir müdahaleyle düzelme şansı vardır konudaki yorumlar gibi kafasını falan koparma
  • Fotoları hesap makinasıylamı çektin kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Fotoları hesap makinasıylamı çektin kardeş ?

telefonla çektim kardeş daha iyisi varsa banada yolla

bu arada up
  • Kafasını kopar, ciddiyim.Acı çekmesin hayvan.Eğer yapamam diyorsan veterinere götür, ilaçla uyuturlar.
  • quote:

kafasini koparamam ben yapamam yani bunu biraz internetten arastirdim iltihapdanda olabiliyormus yarin işlerim var ertesi gün ilk isim veterinere göturmek olacak eger gözlerinin açılma sansi varsa elimden geleni yapacagim yoksa veteriner gergini yapar herhalde

dostum veteriner öldürmezsen öldür.torpil iyi gibi bi kutu al üstüne bantla bikaçtane anında ölsün bitaneyle yapma ölmez falan çok acı çeker
  • durun arkadaşlar internette arastirdigim kadariyla hastaligi ORNİTHOSİS olabilir tedaviside varmis iyilesecek insallah
  • Bekle abi sakın kafasını falan koparma.Belki düzelme şansı vardır.Git veterine göster.Düzelme şansı yoksa zaten o sana teklif eder,uyutalım falan diye ? İğne ile öldürür gerekirse,acı çekmesin diye.
  • quote:

durun arkadaşlar internette arastirdigim kadariyla hastaligi ORNİTHOSİS olabilir tedaviside varmis iyilesecek insallah

Yardım Kampanyası Başlatalım
  • Direk kafa mı koparılır caniler sizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.