Şimdi Ara

Havalandırma ızgara klipsi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım 2009 model x3 aracımın öndeki havalandırma ızgara klipslerinin hic birinin olmadıgını farkettim. Meger BMWlerde kronik sorun bu klipslerin çabuk kirilmasiymis. Bu klipsleri bulabileceğim bir yer var mi? Ne yapmam lazım? Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

• Ayni problem bende de var 2011 model 3.16 aldım sadece bir tanesi var. Fakat o klipsler ayrıca satılmıyor ,hyundai marka aracımda 1 tane si kırılmıstı sol ust havalandırma ızgarasınınki gezmediğim servis kalmamıstı ve klıpsın ayrı satılmadığı komple satıldığı acı gercegını anlamıstım .ve sadece sol ust ızgaraya 125 tl vermistim. Bmw nin ki komple 1000 tl tutar herhalde. Klıps ıcınde deymez

• quote:

Orijinalden alıntı: rise of fall

Ayni problem bende de var 2011 model 3.16 aldım sadece bir tanesi var. Fakat o klipsler ayrıca satılmıyor ,hyundai marka aracımda 1 tane si kırılmıstı sol ust havalandırma ızgarasınınki gezmediğim servis kalmamıstı ve klıpsın ayrı satılmadığı komple satıldığı acı gercegını anlamıstım .ve sadece sol ust ızgaraya 125 tl vermistim. Bmw nin ki komple 1000 tl tutar herhalde. Klıps ıcınde deymez

Aynen öyle. Tüm takım için 900 tl istedi çıkmacı bir de üstelik...

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.