Şimdi Ara

HAVALAR SOĞUDU İŞLEMCİDE SOĞUDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu uzatmayın sıcaklıklarınızı yazın bende bir değişme olmadı
  • omega nın daha önce de böyle yersiz ve tabiri yerindeyse "densiz" açıklamaları olmuştu

su soğutma yada phase change kullananlarla ne gibi bi alıp veremediğin var acaba...

ayrıca 7/24 klimanla işlemciyi 25 derece tut bakalım... o odada yatıp kalk ta aynı zamanda... fan gürültüsü, tozlanma, üşütüp geberme, 3X elektik faturası...

tabii durmadan no su soğutma diyen bi insan olduğu için arkadaş oturup düşünecek vakit bulamamıştır bunları.. yada tersinden bakarsak belki de bizim , dünya rekorlarına aday arkadaşlarımızın kafası basmıyodur belkide odaya klima takarak soğutma yapmaya...

verilebilecek en iyi tepki "heeeee heeee öyleee.. klima..." diyip çıkmak
  • Intel 930
    Thermaltake Typhoon + Coolermaster 12 cm sessiz fan baya sessiz
    7900gt nv silencer 5
    cpu 35 C
    vga 39 C
    havaların soğuması işe yaradı baya
    şuan imkanım olsa sorar mısınız su soğutma kullanır mısın ?
    geçen yıl kullandım su gibisi yok download pc'si olarakda kullanıyordum 7/24 açıktı. pompaya bazen pislikler kaçıyodu o da bizim kedinin tüyleriydikışın buz atarak 6-7 derece görmüştüm.Seneye rahatlıyım direk su soğutmaya geçcem bu yıl sakin geçsin
  •  HAVALAR SOĞUDU İŞLEMCİDE SOĞUDU
  • hocam delirtme beni bak -0 lere düşürürüm işlemciyi dahada inmedi 17derece
     HAVALAR SOĞUDU İŞLEMCİDE SOĞUDU
    yanliz işlemci ve kasa fanı ters gosterıyor dıkkat
  • işlemci =48
    mobo =29
    hard disk =36

Athlon xp için hiç de fena değil bu yaz sıcaklarından sonra
  • TİTAN VANESSA L TYPE (Fansız)

• ALın bu daha ıyı

• quote:

Orjinalden alıntı: omega03

ayrıca forumda bazı arkadaşlar diyorlardı 300 yada 280 YTL lik kasa dışına koyulan hazır su soğutmaları öneriyorlardı

akıllı bir insan onu almak yerine 280 YTL veriyorsa 300 versin yada 350 odasına klima taktırsın hem kendi serinler hem kasayı serinletir

birisi sana deneyimine dayanarak birşey tavsiye ediyor ve sen ban çekiyorsun yazıktır ayıptır.ne çabuk usta oldunuz da tecrübe sahiplerine ban çekiyorsunuz.adam paylaşmış alır yada almazsın ki herkes her tavsiye edilenle aynı performansı yakalayamaz her şeyde geçerli bu...
    böyle devam edersen sana fikir verecek birisini bulamazsın..
    ayrıca 350 ytl ile waterbox yaptırır ve gerekli olan her parçayı soğutabilirsin 15 derecelerde yada neyse...sen yaz kış 15-20 derecede tut oda ve makinanı da sağlığından olma..
    daha kibar olamadım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 2 Eylül 2006; 16:42:18 >

• yazmayayım dedim her neyse

Ne çabuk usta oldunuzda millete çekiyorsunuz ayıptır ayıp Benim odamda daha doğrusu bütün odalarda klima var pc de su soğutmada bağlı ne yapacaz şimdi? Yazarken biraz dikkatli yazın
  • Titan vanessa S-type fansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savage -- 2 Eylül 2006; 23:48:03 >
  • imzamdaki değerlerde
  • CPU : -1C
    SYS : 32C
    PWM : 39C
    HDD : 37C

Alırım havanı...

[Bunu yapan beğenmediğin su soğutma+Antifriz]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 3 Eylül 2006; 15:24:33 >
  • Cpu : Amd 64 3500+ Clawhammer

Fan : Thermaltake Big Typhoon

Derece : boşta 29C load da 37C

Not : Yazın en sıcak havada idle 37 load da 43C oldu.43c'nin üstüne hiç çıkmadı big typhoon sayesinde
  • 3.00 presscot işlemciyi stok fanla 26 derecede görmüş adamım ben
    alırım anahtarınızıı
  • ehhe bende benim venice 3000+ ile stok fanla 13 derece görmüştüm

arkadaşlar ben bu şeylerden pek fazla anlamam yardımlarınızı bekliyorum benim pc de havalar soğuk olduğu aman oyunları sorunsuz oynuyorum ama havalar az bi ısındığı zaman oyun oynarken pc donuyo görüntü ekranda kalıyo ses yok hiç bi işlem yapmıyo pc yi resetlemek zorunda kalıyorum neden olabilir yoksa soğutmada mı soun var sizce :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordo05 -- 4 Eylül 2006; 13:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bordo05

arkadaşlar ben bu şeylerden pek fazla anlamam yardımlarınızı bekliyorum benim pc de havalar soğuk olduğu aman oyunları sorunsuz oynuyorum ama havalar az bi ısındığı zaman oyun oynarken pc donuyo görüntü ekranda kalıyo ses yok hiç bi işlem yapmıyo pc yi resetlemek zorunda kalıyorum neden olabilir yoksa soğutmada mı soun var sizce :(

ekran kartının ısınma problemı vardır muhtemel işlemci zannetmıyorum 2. ıhtımal

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

@omega3

söylediğin laflara dikkat et.Overclock bir hobidir.Ama senin gibi sınır zeka seviyesindeki biri bunu anlamayabilir.

ben overclock yapanlara bişey mi dedim mi konuşuyosun

sınır zekalı biri varsa oda lafı tersinden anlayanlardır... !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.