Şimdi Ara

HAVALAR SOĞUDU İŞLEMCİDE SOĞUDU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

CPU : -1C
    SYS : 32C
    PWM : 39C
    HDD : 37C

Alırım havanı...

[Bunu yapan beğenmediğin su soğutma+Antifriz]

resmini koysana dostum -1 nasıl bişey hiç görmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

Orjinalden alıntı: bordo05

HAVALAR SOĞUDU İŞLEMCİDE SOĞUDU

arkadaşlar ben bu şeylerden pek fazla anlamam yardımlarınızı bekliyorum benim pc de havalar soğuk olduğu aman oyunları sorunsuz oynuyorum ama havalar az bi ısındığı zaman oyun oynarken pc donuyo görüntü ekranda kalıyo ses yok hiç bi işlem yapmıyo pc yi resetlemek zorunda kalıyorum neden olabilir yoksa soğutmada mı soun var sizce :(

ekran kartının ısınma problemı vardır muhtemel işlemci zannetmıyorum 2. ıhtımal

sağol kardeş servisi çağırıyorum pc nde bişey yok diyor daha pc yi alalı 3 ay olmadı adamlar başlarından savmaya çalışıyolar hemen

• quote:

inanmayanlar olabilir sadece hava sogutma ve işlemci 18 derece!! bikaç dakıka once yaptım ölçümü saat goruluyor bence siz acayip yanıyorsunuz ve boşuna][/ ugrasıyorsunuz

LÜTFEN BİRİSİ BU SÜPER ZEKAYA,ODA SICAKLIĞI 18 DERECENİN ALTINDA OLMADIĞI SÜRECE HAVA SOĞUTMA İLE 18 DERECELİK İŞLEMCİ SICAKLIĞI ELDE EDEMEYECEĞİNİ,YÜKSEK İHTİMAL BİOSUN VE ELİNDEKİ PROGRAMLARIN SICAKLIĞI HATALI ÖLÇTÜĞÜNÜ SÖYLESİN.GÖRDÜĞÜM KADARIYLA İŞLEMCİ NORMALDE 3 GHZ VE %9'A YAKIN BİR OVERCLOCK DA SÖZ KONUSU.BU ADAMIN FORUMLARDA SAÇTIĞI İNCİLERDEN GINA GELDİ ARTIK.CEHENNEM SICAKLIKLARINDA DA 30 DERECELİK ODA SICAKLIĞINDA,İŞLEMCİSİNİN 26 DERECEDE ÇALIŞTIĞINI FOTOĞRAFLA İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYORDU.ELİNDE BİR TERMOMETRE DERECE 30'U GÖSTERİRKEN BİR FOTOGRAF ÇEKMİŞ,ALTADA BİR SCREENSHOT KOYMUŞ İŞLEMCİSİ DE 26 DERECEDE.HERKES BUNA BİLİMSEL OLARAK DURUMU AÇIKLAMAYA ÇALIŞIYOR AMA KENDİLERİ BİRAZ BETON KAFALI KAVRAYAMIYOR.BİRKAÇ ELEMAN BAYAĞI UĞRAŞTI ŞEKİL VERMEK İÇİN AMA DEDİĞİM GİBİ KAFA BETON HATTA GRANİT ŞEKİL VERMEK DE ZORLANILIYOR.

• quote:

Orjinalden alıntı: omega03

konuyu saptırmayalım beyler sıcaklıklarımıza bakıyoruz

neden bazıları bazı kelimeleri üstüne alıp duruyor ?

ben sadece fikrimi söylüyorum 300 ytl lik su soğutma yerine klima almak daha iyidir diyorum. hem kendin serinle hem kasa serinlesin diyorum kötü bişey mi diyoruz ???

hepsi bu

çoğu kişide aynı fikirdedir eminim...!

tartışmaya gerek yokki bence isteyen mavi ledli fan taksın isteyen kasa dışı su soğutma isteyen hazır soğutma yapsın, isteyen kendi yapsın su soğutmasını ben karışmam sadece fikrimi söyledim çünkü maliyeti hemen hemen bir klima parasına geliyor belkide geçiyor klimalarda çok ucuzladı zaten

en küçüğünden bir klima iş görür bence dostum hem çalışma sıklığını vs de sen ayarlıyorsun yani full devir çalıştırmazsın ki

arkadaş git su soğutma al bir de egzos fan al onu dışarıya kendine doğru gelecek şekilde koy al sana vantilatör. haksızsam söyleyin yani ben böyle yapıyorum. 15 ytl ye canavar gibi vantilatörüm var

AYRICA! KLIMALAR DIŞARIYA ATTIKLARI KARBON GAZI YÜZÜNDEN KÜRESEL ISINMAYA SEBEP OLAN EN BÜYÜK ETMENLERDEN BİRİDİR VE KULLANILMAMALIDIR GÜZEL DÜNYAMIZIN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN LÜTFEN DUYARLI OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 5 Eylül 2006; 9:22:15 >

• @ kavdikiprit
    quote:

HERKES BUNA BİLİMSEL OLARAK DURUMU AÇIKLAMAYA ÇALIŞIYOR AMA KENDİLERİ BİRAZ BETON KAFALI KAVRAYAMIYOR.BİRKAÇ ELEMAN BAYAĞI UĞRAŞTI ŞEKİL VERMEK İÇİN AMA DEDİĞİM GİBİ KAFA BETON HATTA GRANİT ŞEKİL VERMEK DE ZORLANILIYOR.

bir kuyruk acısının nelere kadir oldugunu gormek isteyen arkadaşlar bu adamın mesajlarını takıp etsin!!! işte insanların asıllarında ne oldugu bu gıbı durumlarda anlaşılır..sadece acıyorum sana.. kullandıgın kelimeler senin ne denli terbiyesiz ve gayri ahlaki bir kişilik oldugunu bariz belli ediyor arkadaş.. herşey bır tarafa burası ınsanların paylaşım yeri kımse senın kişilik karizma vb.. şeylerini kurtarmanı izlemek ıstedıgını yada kale aldıgını sanmıyorum en azından ben ..
    sen önce 'insan' olmayı ögren sonra biz senden bişiler ogrenırız.. yazdıklarının tumuyle yalan dolan oldugunu kanıtladıgım da bırılerının cevabı sadece küfür etmek olmuştu..ve formdan uzaklastırılmıştı..
    şimdi sen çıktın sende o kişinin kardeşiymissın sanırım 'oyle yazmıssın ki o gunde arkadasım demıştın onunda bır yalan oldugu ortaya cıktı kendı agzınla'' bari sen bıraz akıllı davran..

ayrıca benımle ılgılı bır sorunun varsa gel yuzyuze halledelım dedım oralı olmadı-nız!! burası yerı degıl kımse senın boş sadece çamur atıyımcı mesajlarını okumak zorunda degıl..
    senden rica edıyorum gelişimini zedeleyen bu garıp tavırlarına bır son ver sonunda sen zararlı çıkarsın keza ben hiç sallamıyorum ne dedıgını hatta ınan guluyorum yıne ne sacmalamış bakıyım dıye merak bıle edıyorum.. yoktun bayadır yenı gelmişsin hemen saldırıya geçmişsin
    burası senın gerçek hayatın degıl.. sen o hayatına onem ver ben bugun varım yarın yokum..
    ve ALLAH ne verırse hayırlısını versın dıyorum..

dıger form kullanıcılarındanda ozur dılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bordo05
    sağol kardeş servisi çağırıyorum pc nde bişey yok diyor daha pc yi alalı 3 ay olmadı adamlar başlarından savmaya çalışıyolar hemen

Burası Türkiye sesini çıkarmassan işini yaptıramassın. Biraz sesini yükseltmeni öneririm. Ayrıca Psu'dan Gpu'ya yeterli güç gitmiyorda olabilir eski sistemde böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım.

Benim ısı soğukların gelmesiyle değil, Artic Freezer Por nun gelmesiyle indi. Eskiden CPU da 74 dereceyi görmüş birisi olarak. 39 derece hayal gibi. Bu fanı oneren herkese özellikle bu soğutucu ilk öneren seventyseven 'a teşekkürler. Gözünüz kapalı alın inanın pişman olmayacaksınız.

• CPU:35

Anakart:30

GPU:44

HDD:29derece

şu an için odanın camı açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

CPU:35

Anakart:30

GPU:44

HDD:29derece

şu an için odanın camı açık

kapıyı da aç ceryan yapsın
    belki biraz faydası dokunur
  • Nerede sistem sıcaklıkları, orada cümbüş. Umarım ringe dönüşmeden son bulur bu konu.
  • quote:

dıger form kullanıcılarındanda ozur dılıyorum

EVET BÖYLE HERKESDEN ÖZÜR DİLEMELİSİN.AMA NEDENİ,FORUM KULLANICILARINA YAZDIĞIN PALAVRALAR VE SENİ UYARIP BUNUN OLAMAYACAĞINI BİLİMSEL BİR DİLLE ANLATAN ARKADAŞLARA VERDİĞİN BAYAĞI,İĞRENÇ CEVAPLAR İÇİN OLMALI.HATTA BİR BAŞLIK AÇIP ORADA ÖZÜR DİLEMELİSİN.SEN NASIL BİR İNSANSIN ANLAMADIM?SANA HAVA SOĞUTMA İLE ODA SICAKLIĞININ ALTINDA İŞLEMCİ SICAKLIĞI OLAMAZ DİYEN HERKESE,SANKİ AİLE EFRADINA KÜFREDİLMİŞCESİNE SALDIRIYORSUN.BUNUN BİLİMSEL OLARAK MÜMKÜN OLAMAYACAĞI İSPATLANMIŞ OLMASINA RAĞMEN "İŞLEMCİM,HAVA SOĞUTMA İLE ODA SICAKLIĞININ ALTINDA ÇALIŞIYOR" DİYORSUN.NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.SOĞUTUCUNDA KULLANILAN BAKIR YA DA ALÜMİNYUM MADENİ,ÜZERİNE HAVA ÜFLENEREK,ODA(ORTAM) SICAKLIĞININ ALTINA İNEMEZ.ELİNDEKİ SOĞUTUCU,BİLGİSAYARIN KAPALIYKEN (YANİ HİÇBİR ISI ÜRETEN BİLEŞEN ÇALIŞMIYORKEN),SOĞUTUCU FANINI(HATTA KASANIN İÇİNDEKİ BÜTÜN FANLARI) DIŞARIDAN BESLEYEREK ÇALIŞTIRSAN BİLE ODA SICAKLIĞINININ ALTINA İNEMEZ.ÇÜNKÜ VERDİĞİN HAVA ODANIN İÇİNDEKİ HAVADIR.AMA SEN "hava akımını hızlandırdıgı ve sıkıştırdıgı için yanı fanın kanatlarına carpan hava hem ısı kaybedıyor hemde sıkıstıgı için akımı artıyor akımı artan hava sogur yanı" DİYE BİR ÖNERME DE BULUNDUN.SANA BUNUN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİKLERİ ZAMAN DA "bıkaç fızık hocasına sordum kesın bişey dıyemedıler fanlardan çıkan havada bikaç derecelık düşüş olacagını soyledıler" DİYE CEVAP VERDİN.BÜTÜN ÖNERMELERİN(Kİ ÖNERME BİLE SAYILMAZ) YANLIŞ.BİLİMSEL OLARAK KESİNLİKLE KARŞILIĞI VE DE İSPATI YOK.HA BİRGÜN GAZ DESTEKLİ BİR SIVI SOĞUTMA YA DA BENZER BİR SİSTEM EDİNİRSEN YAZDIĞIN BÜTÜN DEĞERLERE İNANACAĞIZ.O ZAMANA KADAR LÜTFEN DAHA FAZLA ISRARCI OLMA.HERŞEYE RAĞMEN ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM;GERÇEKTEN BU DEĞERLERİ GÖRÜYORSAN TEK AÇIKLAMASI ŞUDUR.BİOS'UN,SOFTWARE'İN KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE İŞLEMCİ SICAKLIĞINI YANLIŞ ÖLÇÜYOR.
    EMİNİM BU YAZDIKLARIMDA SENİ TATMİN ETMEYECEK VE ABUK SUBUK CEVAPLAR VERECEKSİN.AMA İSTERSEN "NEDEN HAVA SOĞUTMA İLE ODA SICAKLIĞININ ALTINA İNİLEMEZ" BAŞLIĞI ALTINDA, FORUMUN ÖNDE GELEN,(SIVI VE GAZ SOĞUTMASINDA) TECRÜBELİ İSİMLERİNE SORABİLİRİZ.BELKİ ONLARIN VERDİĞİ CEVAP SENİ TATMİN EDER VE İNANIRSIN ARTIK.NEYSE BEN YİNE DE BU BAŞLIĞI İLK BOŞ ZAMANIMDA AÇAYIM VE ŞİMDİYE KADAR YAZDIĞIN İNCİLERİ DE SAYFANIN BAŞINA KOYAYIM DA İDDİALARIN BOŞA GİTMESİN.NASILSA BUNLARIN SONUNA KADAR ARKASINDASIN.HADİ BAKALIM.SAĞLAM BİR BAŞLIK OLACAK.ÇOK ÖZENEREK HAZIRLAYACAĞIM.SANIRIM 1-2 SAATİMİ ALIR.ORADA DEVAM EDERSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kav The Kibrit -- 6 Eylül 2006; 16:07:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.