Şimdi Ara

Havalı Tabanca Alan,Kullananlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Havalı tabancalarla ilgili 3-5 sorum olacaktı kukullananlar cevap bekliyorum
    #havali tabancalar pellet (saçma) ve -bilya atanlar olarak 2 ye ayrılıyor..
    -bilya atanlar namlu düz yivsiz net atış yapmıyor ama kapasitesi çok oluyor (boncuklu tabanca nın gazlı sı) saçma pellet atanlar genelde 4.5mm atıyor 8 li bazıları çift taraf şarjör ile 16 kapasite oluyor..
    1-etkili mesafe ne kadar?
    2-ses gürültü oranı ne? (Sehir merkezinde yım)
    3-toplu havalı tabanca alınabilir mi? (Crossman vengance gibi)
    4-tavsiye marka model öneriniz
    Not; bütçe 200-800tl arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabanca etkisi genelde hepsi aynıdır
    15 metreden kutu kola deler ince sise kırar.ama kalın bira sisesinde sekme yapıyor
    ben genelde atısları 10 metredeki coplere yaparım

5.5 sacmanın gitti mesafe 80 adım.metreyi bilmem
    zaten uzaktaki hedefin illa yanına gelir.genis hedef koyman lazım..kutu kolayı zor vurur.tetige basarken saga sola kaymasından dolayı oyle
    uzaktaki seye deyer devirir ama delmez

tufekte bunların iki katı ozellikte

• Sağolun...
    Hevesle Hatsan Supercharger 5.5mm aldım 185tl ama saklamak taşımak sorun oldu ayrıca mantar tabancası gibi patladığında ses çıkıyor ust alt komşu duyuyor bende taşıması saklaması kolay Tabanca tipi havalı alayim dedim pellet (saçma) atan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Eylül 2016; 8:56:45 >
  • Merhaba. Havalı tabancalarda bilye atanlar daha tahripkar pellet atanlar daha isabetlidir. Mesafe ortalama 20 metre civarıdır. Zaten daha uzak mesafelerde arpacıktan hedefi göremessiniz. Bende ilk zamanlar bb mi pellet mi ikileminde kalmıştım. Eğer grupman çalışacağım ve isabet öncelikli derseniz pelletli bir model, ama yok eğlencesindeyim şişe kırayım derseniz bb atan bir model alın. Ses konusunda sizdeki tabancayı bilmiyorum ama bendeki cybergun blackwater r2 rahatsız edici bir sese sahip değil. Tavsiye isterseniz de bb için kwc tanfoglio witness, saçma atan için gamo pt85.

• ikisini atanlarda var ama çelik bilye hem daha isabetsiz hem sekme yaralanmaya sebep olma ihtimali var. bendeki model ile ev içinde atış yapıyorum gürültüsü rahatsızlık verecek kadar değil çoğu da o kadar rahatsızlık vermez. toplu modeller isabet anlmamında biraz daha zayıftır. bende gamo pt 85 var oldukça memnunum ancak crosman yapmak için satmaya karar verdim ilgilenirsen bakabilirsin istanbul içihttps://forum.donanimhaber.com/gamo-pt-85-bol-hediyeli--122713100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.