Şimdi Ara

havalı tabanca p 25 savunma amaclı alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bozkurtav.com/gamo-p-25-blowback-havali-tabanca-pmu571

sarjorde ıkı uc kısımdada 8+8 takılabılıyor

4,5 pellet

mesela bıcaklı saldırganlara karsı kullanılamazmı

• Sana da havalı bir tabancayı savunma amaçlı kullanmak yakışır zaten... 3 kuruş bilginle millete bilgiçlik taslayacağına az okuyup araştırsaydın hiçbir havalı silahın savunma amacı ile kullanılmayacağını bilirdin. Hadi sen havalı tabancanı çektin karşındakindede gerçek tabanca çıktı; ne yapacaksın anlat bakalım. 9mm nin bile durduruculuğu tartışılırken, 4.5mm bb veya pellet sana saldırana sinek ısırığı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 25 Aralık 2016; 16:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Sana da havalı bir tabancayı savunma amaçlı kullanmak yakışır zaten... 3 kuruş bilginle millete bilgiçlik taslayacağına az okuyup araştırsaydın hiçbir havalı silahın savunma amacı ile kullanılmayacağını bilirdin. Hadi sen havalı tabancanı çektin karşındakindede gerçek tabanca çıktı; ne yapacaksın anlat bakalım. 9mm nin bile durduruculuğu tartışılırken, 4.5mm bb veya pellet sana saldırana sinek ısırığı gelir.

karşındaki herkestede tabanca var dimi

hem neden ilk ben çekeyimki,sen öyle yapıp millete saldırıyorsan bilemem

karşıdaki bıçakla gelir sokarsa dedik,gözlüğünü takıp yazılanları yeniden oku,forumda nedense hep boş adam dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 25 Aralık 2016; 17:51:31 >

• Katılıyorum güzel kardeşim, şu avcılık başlığında senden boşunu görmedim. Neyi kanıtlama derdindesin bilmiyorum. İnsanları sürekli yanlış bilgilendirip yönlendiriyorsun. Ben diyeceğimi dedim, havalı silahla savunma olmaz. Her seferinde seni blokluyorum ama havalı veya ateşli silahlar hakkında soru soran bir arkadaşa cevap yazdığını görünce o arkadaşı doğru bilgilendirmek için yazdığın saçmalıklara bakmak zorunda kalıyorum. Yazdıklarını yaşına vererek sanada bu şekilde bir büyük tavsiyesinde bulunuyorum son olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 25 Aralık 2016; 18:04:50 >
  • quote:

Katılıyorum güzel kardeşim, şu avcılık başlığında senden boşunu görmedim. Neyi kanıtlama derdindesin bilmiyorum. İnsanları sürekli yanlış bilgilendirip yönlendiriyorsun. Ben diyeceğimi dedim, havalı silahla savunma olmaz. Her seferinde seni blokluyorum ama havalı veya ateşli silahlar hakkında soru soran bir arkadaşa cevap yazdığını görünce o arkadaşı doğru bilgilendirmek için yazdığın saçmalıklara bakmak zorunda kalıyorum. Yazdıklarını yaşına vererek sanada bu şekilde bir büyük tavsiyesinde bulunuyorum son olarak.

boşver bunu hocam. bi ara gitmişti geri geldi yine saçma sapan konuşuyor blockla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

Katılıyorum güzel kardeşim, şu avcılık başlığında senden boşunu görmedim. Neyi kanıtlama derdindesin bilmiyorum. İnsanları sürekli yanlış bilgilendirip yönlendiriyorsun. Ben diyeceğimi dedim, havalı silahla savunma olmaz. Her seferinde seni blokluyorum ama havalı veya ateşli silahlar hakkında soru soran bir arkadaşa cevap yazdığını görünce o arkadaşı doğru bilgilendirmek için yazdığın saçmalıklara bakmak zorunda kalıyorum. Yazdıklarını yaşına vererek sanada bu şekilde bir büyük tavsiyesinde bulunuyorum son olarak.

boşver bunu hocam. bi ara gitmişti geri geldi yine saçma sapan konuşuyor blockla gitsin

Bende bağımlılık yaptı konularını okumayınca rahat edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

Bende bağımlılık yaptı konularını okumayınca rahat edemiyorum

Hakikatten hocam, bu sefer ne yazmış diye habire blok kaldırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum iyice bitti

pireyi deve yapar cevap yazmazsınız
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Başkalarının havalı tabanca ile alakalı konularına saçma saçma cevaplar yazıyorsun, yok hala oyuncak kullanan var mı, yok komşumun 8 yaşındaki çocuğu kullanıyor vs. Gelmiş burdada savunma amaçlı kullanılırmı diyosun. Sende farklı bir metabolizma var bunu anladım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 8 Ocak 2017; 14:5:53 >
  • Havalı tabanca ile savunma yapılmaz. Yüksek güçlü havalı tabancalar sadece vücutta bir kaç noktaya isabet ederse durdurucu olabilir. Yani havalı tabanca ile bıçaklı saldırgana karşı bir şansınız olmaz. 800 fps üzeri havalı tüfekler durdurucu olabilir fakat onu da yanınızda taşıma gibi bir imkan yok. Sokakta kendinizi korumak istiyorsanız öncelikle serserilere bulaşmayacaksınız, oldu da bir olayın içinde kendinizi bulursanız biber gazı sıkıp kaçmayı deneyebilirsiniz. Buna ek olarak bir savunma sporunu da öğrenmeyi tavsiye ediyorum. En ekstrem durumlar içinse, eğer ciddi ciddi tehdit alıyorsanız can güvenliğiniz gerçekten tehlikedeyse devletten silah talebinde bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

Havalı tabanca ile savunma yapılmaz. Yüksek güçlü havalı tabancalar sadece vücutta bir kaç noktaya isabet ederse durdurucu olabilir. Yani havalı tabanca ile bıçaklı saldırgana karşı bir şansınız olmaz. 800 fps üzeri havalı tüfekler durdurucu olabilir fakat onu da yanınızda taşıma gibi bir imkan yok. Sokakta kendinizi korumak istiyorsanız öncelikle serserilere bulaşmayacaksınız, oldu da bir olayın içinde kendinizi bulursanız biber gazı sıkıp kaçmayı deneyebilirsiniz. Buna ek olarak bir savunma sporunu da öğrenmeyi tavsiye ediyorum. En ekstrem durumlar içinse, eğer ciddi ciddi tehdit alıyorsanız can güvenliğiniz gerçekten tehlikedeyse devletten silah talebinde bulunabilirsiniz.

kalbine dayanıp atılırsa işe yaramaz dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.