Şimdi Ara

Havalı Tüfek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazları boş vaktim olduğu için bir tüfek almayı düşünüyorum, ama dürbünüyle birlikte. Hatsan Mod 85'i gördüm, hoşuma gitti. Önerileriniz nedir arkadaşlar?

http://gungorav.com.tr/urun/hatsan-mod-85-sniper-havali-tufek_370.aspx?CatId=186
    Buradan buldum, nasıl bir şekilde alacağımı bilmiyorum. Eğer İstanbul/Anadolu yakasında eğer bir av dükkanı varsa ve bu tüfekten(dürbünü, hediyeleriyle birlikte) satılan bir yer varsa söyleyebilirseniz çok memnun olurum. İnternetten nasıl alacağımı bilmiyorum.

Ayrıca önerileriniz, düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. 5.5 mm/22cal. düşünüyorum. Yukarıda verdiğim siteden nasıl alışveriş yapacağımı, mermilerini, temizlemesini vs. belirtirseniz çok mutlu
    olurum.

www.gercekav.com/urun/hatsan-mod-85-sniper_428.aspx?CatId=181
    Ayrıca böyle bir site daha var, nereden alacağıma kararsız kaldım. Fiyat olarak daha pahalı. Site veya mümkünse bayii olursa iyi olur. Bayii benim için daha rahat olur, denemiş olurum hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahrym -- 24 Mayıs 2014; 14:36:45 >

• hocam o site ile ilgili olumlu yorumlar okumuştum ama hiç alışveriş yapmadım. 5.5 mm yerinde bir tercih. bu tüfekler kurşundan üretilen saçmalar atar. tüfeğinizde gamo, jsb gibi markaların pelletlerini kullanmanızı tavsiye ederim hem isabetli hemde tahribatı yüksektir. temizlik için namluya 250 atışda bir harbi çekmenizi tavsiye edebilirim. aldığınız pellet kutusuna 4-5 damla yağ damlatıp kullanırsanız hem çıkış hızı yükselir hemde namlu temizlenmiş olur. havalı tüfekle ilgili sorularınız için yardımcı olabilirim
  • Hocam Biz size yardimci olabiliriz pesin fiyatina 9 taksitle sanalpazar uzerinden size satabiliriz. Hocam dediginiz Mod 85 245 tl dir o sitede Mod 85 sniper ise 328tl dir o sitede. Siz ilk once hangisini alacaginiza karar verin PM atin size yardimci oluruz.
     Havalı Tüfek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Airsoft tabanca seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.