Havalı tüfek almak istiyorum. Uzun süre dayanacak aksama ve sorunlar çıkarmasın istiyorum bütçem 200-300 tl arası Dürbün takıp kullanıcam. birde hatsan mod 33 ü buldum ve hatsan 90 ı buldum bu tüfekler nasıldır özellikler 33 hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
mod 33 eski model hatsanda olay mod modellerin sonundaki sayı ne kadar büyükse o kadar yeni oluyor öncelikle mod 33 le 90 çok farklı tabiki 90 ama ben sana onun yerine bazı siterlerde dürbünsüz bazı sitelerdeyse 3x9x32 dürbünle beraber 300 e var bi de tek parça ayak alırsın extradan fazlasıyla işini görür ve memnun kalır pişman olmazsın ben gittim ilk başta 125 sniper aldım ama bırak 450 yi şu an 50 lira deseler almam çünkü hiç bi işe yaramıyo o kadar ağırki ayakta bu silahla peş peşe 10 atış yapacak ve vuracak birini tanımıyorm kesinlikle bi yerlere dayaman gerek onun için ya dürbünüyle bulursan 85 sniper al yada 85 dende hafif olan striker modellere bak 2.9 kg 85 3.3 kg striker edge çıkmış fiyat bilmiyorum uygunsa kesinlikle al yoksa 85
Web sayfalarında 85 daha çok öneriliyor.90ın özellikleri şöyle bişeyler... Hatsan silah sanayi, 1976 yılından beri Türkiye ve dünya çapında, kalitesi ve tutarlığıyla ses getiren silah yapımına öncülük etmiştir. Türkiyedeki tüm av severlerin ününü bildiği Hatsan silahları, kullanıcı memnuiyeti ve kalite belgeleriyle gün geçtikçe daha çok av severe ulaşmakta ve kullanıcılarının gerçek atıcılık deneyimlerine deneyim katmaktadır.
Kalibre: 5.5 mm Yaklaşık 3200 gr. ağırlık 1135 mm. toplam uzunluk, 450 mm. namlu uzunluğu 245 metre/saniye - 800 feet/saniye atış hızı 0.9 mm. yeşil arpacık 1.5 mm. kırmızı arpacık Kırma namlu tek kurma tek atış Hassas yiv set çekilmiş hassas namlu Manuel emniyet ve otomatik kurma emniyeti Ayı kapan emniyeti Ergonomik tasarım, Montecarlo stili yanaklı plastik kundak Plastik dipçik tabanı Daha iyi kontrol için kabzada boğaz alası Dürbün takmak için dürbün kanallı hazne ve monte edilmiş dürbün stopu Sağ - sol ve yükseklik için ayarlanabilen gez Kapalı arpacık Kontrast renklerde fiber optikli gez ve arpacık (Opsiyonel)
Çok saolun mod 85 sniper almayı düşünüyorum. Peki 4.5 ve 5.5 arasındaki farklar neler 4.5 daha hızlı olmasına rağmen niçin 5.5 tercih ediliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: astalavistas
Çok saolun mod 85 sniper almayı düşünüyorum. Peki 4.5 ve 5.5 arasındaki farklar neler 4.5 daha hızlı olmasına rağmen niçin 5.5 tercih ediliyor?
4.5 mm boyut olarak küçük olduğu için rüzgarda yönünü çok sapar ve hafif olduğu için tahribatı en az yapan kalibredir daha uzağa gider ama hedefe atarsın sağına gider bi atarsın soluna gider bi tutar bi tutmaz uzak mesafede sonrada silahı ayarlıyamıyorum der durursun ve şişe fln kıracaksan kırmayabilir hafif olduğundan çarpıp düşürebilir ama 5.5 o kadar etkilenmez rüzgardan ve şişeyi de kırar atacağın yerede 4.5 dan daha düzgün gider
Saolun Allah izin verirse alıcam 1-2 aya.
quote:
Orijinalden alıntı: djkabus46
quote:
Orijinalden alıntı: astalavistas
4.5 mm boyut olarak küçük olduğu için rüzgarda yönünü çok sapar ve hafif olduğu için tahribatı en az yapan kalibredir daha uzağa gider ama hedefe atarsın sağına gider bi atarsın soluna gider bi tutar bi tutmaz uzak mesafede sonrada silahı ayarlıyamıyorum der durursun ve şişe fln kıracaksan kırmayabilir hafif olduğundan çarpıp düşürebilir ama 5.5 o kadar etkilenmez rüzgardan ve şişeyi de kırar atacağın yerede 4.5 dan daha düzgün gider
Peki kardeş ben de sana nacizane bir soru sorayım. sence alttan kurmalı havalı tüfek mi yoksa namlu kırmalı havalı tüfek mi daha iyi...
Peki kardeş ben de sana nacizane bir soru sorayım. sence alttan kurmalı havalı tüfek mi yoksa namlu kırmalı havalı tüfek mi daha iyi...
valla kardeşim şöyle izah edeyim hiç kullanmadım ama 100 yorum okuduysam 90 ı alttan kurmalı almayın diyor namludan kurmayı öneriyorlar ha gamonun var mesala alınırmı bence alınır bizim yerli malı tüfeklerde şunu gördüm alttan kurmalılarda 3.8 kilodan aşağısını görmedim torpedolar ynlış hatırlamıyosam 4 kg dı. bi tüfekte güç ne kadar önemliyse hafiflikte o kadar önemlidir ha hafif diyede kötü mallarada kaçılmazda bende güç bi yana hafiflik bi yana sadece tüfek ağırlığı 3.3 yada 3.5 kg dan fazlasını almayın derim desteksiz bi yere yaslamadan atıp vurmanız şans işi gibi bişeydir yada normalden güçlü yapıya sahip olmak gerek ben mod 125 sniperi sattım mod 85 sniper aldım gayet memnunum ha son zamanlardada striker edge dikkatimi çekiyo ben alırken o olsaydı mod 85 yerinede striker edge yi alırdım. 2.9 kg .22 kalibresi 245 m/s
Hocam her iki modelde saglamdir. Ayrica sanalpazar uzerinden bizim de TORUN ve ASIL marka havali tufek satislarimiz mevcutdur. Kredi kartina 12 taksit yapilir vade farksiz. TORUN 1 yil ve ASIL ise 2 yil garantilidir.
Hocam her iki modelde saglamdir. Ayrica sanalpazar uzerinden bizim de TORUN ve ASIL marka havali tufek satislarimiz mevcutdur. Kredi kartina 12 taksit yapilir vade farksiz. TORUN 1 yil ve ASIL ise 2 yil garantilidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme