Şimdi Ara

havayı temizleyen klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştığım işyerine günde 100 kişi girip çıkıyor, haliyle bir sürü toz, mikrop ve virüse maruz kalıyorum. kışın da odada hapşuran öksüren eksik olmuyor.

klimaların hava temizleme özelliği var mıdır? ortama iyon salan klimalar zararlı olabilir diye okudum. neo plasma ya da aktif karbon filtreli klimalar yeterli midir/ etkili midir?

yazın soğutmak amaçlı, kışın da havayı temizlemek amaçlı kullanabileceğim bir klima var mıdır??

işyerim ufak 15 m2 var yok. bu durumda bana klima tavsiye edebilir misiniz ekonomik olmak ve A sınıfı olmak şartıyla... teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_anjinsan -- 13 Temmuz 2012; 20:19:34 >

• Belki de SHARP AY-AP12FHR/KR 12.000btu/h Duvar Tipi Split Klima size göre olabilir.

edit: gereksiz kalabalık silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 14 Temmuz 2012; 12:38:42 >
  • Havayı temizleyen split klima yok.
  • aynen mat 35 in dediği gibi. hava temizleme olaylarına inanmayınız. bizde sharp var. plasma cluster özelliğini ancak oda boşken kullanıyoruz binde bir. cengizumur yazın aratın. hava temizleme cihazları vb konularda güzel yazıları var. aratın plasma sistemlerinin zararlarını göreceksiniz.

allerjiniz varsa odayı havalandırmak ve hepa filtreler içeren basit cihazlar kullnmak en mantıklısı. ayrıca hepaonline sitesine bakınız.

eğer param çok diyorsanız. daikin ururu sarara alabilirsiniz 26m2 odaya kadar odanın havasını tazeleme özelliği mevcut. ayrıca birçok klimada olmayan harika özellikleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

aynen mat 35 in dediği gibi. hava temizleme olaylarına inanmayınız. bizde sharp var. plasma cluster özelliğini ancak oda boşken kullanıyoruz binde bir. cengizumur yazın aratın. hava temizleme cihazları vb konularda güzel yazıları var. aratın plasma sistemlerinin zararlarını göreceksiniz.

allerjiniz varsa odayı havalandırmak ve hepa filtreler içeren basit cihazlar kullnmak en mantıklısı. ayrıca hepaonline sitesine bakınız.

eğer param çok diyorsanız. daikin ururu sarara alabilirsiniz 26m2 odaya kadar odanın havasını tazeleme özelliği mevcut. ayrıca birçok klimada olmayan harika özellikleri mevcut.

daıkın hangi modeli bu bahsettiginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

aynen mat 35 in dediği gibi. hava temizleme olaylarına inanmayınız. bizde sharp var. plasma cluster özelliğini ancak oda boşken kullanıyoruz binde bir. cengizumur yazın aratın. hava temizleme cihazları vb konularda güzel yazıları var. aratın plasma sistemlerinin zararlarını göreceksiniz.

daıkın hangi modeli bu bahsettiginiz

Hocam 9 köy abimizin dediği klima ...

http://www.daikinturkiye.com/category/urunler-eviniz-icin-isitma-ve-sogutma-duvar-tipi-klimalar-tek-oda-icin-ururu-sarara-ftxr-e

Fiyatları oldukça yüksek,bana sorarsanız gereksiz,kapı ve pencereleri 30 saniye açsanız bile odaya temiz hava geliyor yinede karar sizin.

• fiyat acayıp ucuk degmez temiz hava için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

fiyat acayıp ucuk degmez temiz hava için

• Arkadaşlar, elimde çok az kullanılmış sharp AY-AP12FHR klima var. 2009 yılı almış olduğum klimayı o yıl ve sonraki yıl kullandım fakat 2010 senesi ankara ya geldiğim ve sıcağım sorun olmadığı bir yere taşındığım için burada (Ankara ) montaj bile yaptırmadım. Ama şimdi makinenin boşuna yatmasını istemediğimden dolayı cihazı satmak istiyorum. ilgilenen olursa ve anlaşabilirsek makineyi satabilirim. ilgilenen olursa özelden görüşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.