Böylede oynanmazki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haven Türkçe Yama ( İstek ) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownÇevirdim hazır fakat bazı Tükçe karakterler gözükmüyor @BoomBookTR 'dan font için haber bekliyorum.
Alıntıları Gösterellerine sağlık hocam. konuyu ara ara takip ediyorum ne durumda diye, bu haberi gormek guzel geldi :) eminim cıktığında cok guzel bir yama olacaktır
-
Bir kaç haftadır PC'den uzak kaldım ve geldiğimde oyunun yaması üstünde çalıştığınızı görmek çok güzel elleriniz dert görmesin hocam. Güzel bir iş ortaya koyacağınızı biliyoruz, takipteyiz.
-
Oynanmaz. Bu translate yamalar yüzünden gerçekten yama yapmaktan vazgeçmeyin arkadaşlar. Translate yama da bir sürü yanlış olur. Çevirmeye niyeti olan çevirsin onunkiyle oynayalım ha yoksa kimse mecbur translate oynarız. Ama dediğiniz gibi bu harflerin sorunlarını çözmek lazım. Emeğiniz için teşekkürler.
-
Çevrilmeyecek bir oyundu bizde yaptık normal yaması çıkarsa açılacak konuyu silerim.
-
bekliyorum sinner kanka biterse alıntı yap haberim olsun hemen bitiricem bu oyunu
-
Oyunu 3 kere çevirdim attım boombooktr'a bir problem var çözemedi.Programcı değilsen uğraşma.
-
abi merhaba oyunu cok fazla oynamak istiyoruma ama ingilizcem yok denecek sevviyede turkce karakterler gozukmese bile olur yeterki 1-2 kelime bile turkce olsun lütfen yaptıgın ceviriyi bizlerle paylaşırmısın satın bile alabilirim ceviriyi o derce oynamak istiyorum
-
Kardeşim teknik bir problem var ama tekrar bakicaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliyor gelmekte olan.
-
Haven - Türkçe Yama Yayınlanmıştır
İndirmek İçin https://sinnerclownceviri.com/threads/haven-tuerkce-yama-yayinlandi.1957/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 21 Ağustos 2022; 0:24:32 > -
Helal Başkan.
-
biraz geç gördüm ama allerine sağlık abi valla öok oynamak istiyodum şimdi oynayabilcem ne kadar teşekkür etsem azdır
-
arkadaşlar birşey soracağım bu oyun epicden almayı düşünüyorum ama epic sürümü yamaya uymuyorsa almayacağım bilen var mı uyumlu mu
-
Yama uyumlu sürüm haven 1.1.302g
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X