Şimdi Ara

Havya/Lehim Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
8
Favori
11.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aliexpress işi olan ayarlilardan alabilirsiniz. Ben kullanıyorum epeydir. Sadece uçları biraz daha kaliteli almak lazım.
    Veyahut normal havya alip dimmerle ayar yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    Valla kademe ayarlı daha uzun ömürlü olur dediler ondan. Zd 70d almıştım 1 ay sonra bozuldu. Memnundum halbu ki yeni uç da almıştım ama hüsran oldu. Fişten saatlerce çekmediğim oldu bazen unutuluyor iş uzun sürüyor. İstasyon için de yerim yok. kademeli daha mantıklı geldi. Best Bst-102c alıcam sanırım onu övmüşler.
  • Arkadaşlar selam, evde arduino kodlama vs işlerinde kullanmak üzre bir havya arıyorum, öncelikle şunu söyleyeyim daha önce 1-2 kere lehim yaptım.

Konuyu baştan sona okudum genel fikir mutlaka ısı ayarlı bir ürün alnıması yönünde. Aşağıdaki ürün nasıldır tavsiye eder misiniz? Açıkcası 100tl üzerine de çok fazla çıkmak istemiyorum. Tavsiyelere de açığım.

https://urun.n11.com/lehim-havya-istasyonu/zd-98c-40watt-istasyonlu-dimmerli-kalem-havya-P486547198

şimdiden herkese çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordoabchao -- 17 Mayıs 2021; 1:4:30 >

• Teknik ve fiyat mevzu bitmez .
    20 yıl her marka havyayı kullandım , emin olun çöpe giden bozulan verip kurtulduğum havya sayısı belki 100 den fazladır . 1985 senesinde iş yerindeki eski alman ersa 25watt multitip havyayı hurdaya ayırdılar . rica edip kendime aldım . 35yıldır o eski havyayı kullanıyorum . Çin malı uç takıyorum eskiyince değiştiriyorum .
    Teknik özellikler ve fiyat çok uzun mevzu bir ersa satın alın rahat edin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordoabchao kullanıcısına yanıt

Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce havyamı değiştirmek zorunda kalmıştım. 936 klonlarını veya daha üst modelleri tavsiye ederim. Paylaştığınız ürünü kullanmadım, onun hakkında yorum yapamam ama arıza durumunda yedek parça işini de aklınızda bulundurun derim. Ben Class 936A modelini kullanıyorum.

936 havya istasyonuna geçmeden önce uzun süre proskit si-130b-25 ve dimmer ikilisini kullandım. (4000 W Dimmer - GittiGidiyor) Uçları hakko 936 uçlarıyla uyumlu olduğu için yurt dışından çeşit çeşit havya ucu sipariş edip dimmer devresinin de yardımıyla ömrünü bayağı uzatmıştım. Geçen yaz dikkatsizlik sonucunda ısıtıcı seramiğini kırdım ve yedek parçasını bulamadım. O havyaya yedek parça ararken her yerde 936 için yedek parça sattıklarını görünce, elimdeki havya uçlarıyla da uyumlu olduğu için en ucuzundan bir 936 almaya karar verdim. Havya ucundan ısıtıcı seramiğine, komple havya kalemine kadar her türlü parçası kolayca bulunuyor. Bendeki modelin malzeme kalitesi biraz dandik çıktı ama araştırırsanız daha özenli üretilmiş markaları da bulabilirsiniz. Kupon kampanya vs kovalayıp bu tür bir ürüne yönelmenizi tavsiye ederim. Konuda çok faydalı mesajlar var, 936 modellerini de araştırırsanız faydalı yorumlar bulursunuz, eski tarihli de olsa faydalı yorumlar görmüştüm geçen yıl.

Son olarak hangi marka model olursa olsun, dimmer devresi ile bile olsa ısı ayarından vaz geçmeyin, iyi günler.

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt

ts100 çok pahaı olabilir şu dönemde ama o tip küçük çok iş yapan daha ucuz modeller bulunuyor.

Siz ve diğer arkadaşlar denemiş midir??? Pek tabii ucuza kaçıldığında iş örmeyecektir bu aletler ama kalem gibi minyatür ve iş görür kalite çok cazip...

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Keşke herkesin TS100 ve aksesuarlarını almaya gücü yetse hocam ama bir çoğumuz için söz konusu bile değil.

birçok taklit ve benzeri internette çıkıyordu bi yerlerde. Kullanan birileri yok mudur benzerlerini?

Kusura bakmayın biraz geç cevap yazabildim, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, konuyu baştan sona okudum. Isı ayarlı almak en mantıklısı gibi, 936 klonları için baya iyi yorumlar var, 936 klonu bir cihaz bakmaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.