Şimdi Ara

Haxball türü oyunlarda büyük sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir haxball oynuyorum. Geçen gün pc'nin ramini ve ekran kartını değiştirdik. Her şey iyi ama Haxball'a giriyorum lag 350 lerde falan. Çok kasıyo çok takılıyor. İnternetinden derseniz değil kendim oda kuruyorum sadece kendim oynamaya çalışıyorum orda bile kasıyor. Araştırdım biraz adobe flash player'ın etkisi olabilir galiba. Bu sorunun çözümünü bilen varsa acil söylesin lütfen !!!

• Flashı güncelledinmi ? Hangi tarayıcıdan giriyosun ? Normalde kasmaması lazım kendin oda kurunca.
  • chrome kendi güncelliyo flashı diğerleri için de en günceli kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markusss

chrome kendi güncelliyo flashı diğerleri için de en günceli kurdum

Çok enteresan Kendi odanda kasmaması lazım
  • ben flashta bi dandiklik olduğunu düşünüyorum ayar falan bilen yok mu hiç
  • yok mu tedavisi
  • tarayici değistirmeyi dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen mozilla opera safari bunlardan birinde dene.

• beyler yok hepsini denedim. ama bi fikir geldi yazdığım gibi yeni ekran kartı takıldı. belki güncel değildir dedimhttp://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalyst126legacyproducts.aspx burdan güncellicem ama tıklıyorum sayfa gelmiyo
  • Format at %80 geçer
  • Aynı şeyden ben de muzdaribim. Mozilla ve Chrome'da takılı kalıyor kendi odamda kendim takılı kalarak oynuyorum sonradan format atmam gerekti aklıma geldi bir deneyeyim dedim ama hala aynı nerde sorun var anlamadım ??
  • ttnet hız testi yaptır normalden düşükse ara müşteri hizmetlerini hızlandırsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.