Şimdi Ara

Hay ben bu ios 7 nin dönemiyorum şimdi geriye :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4 8 gb telefonumu bugun ios 7 ye güncelledim ama çok kastı yedekte yok ne yaptım ne ettiysem bir türlü geçiremedim tüm ispw dosylarını indirdirdim i tunes ten yüklemek istediğim zaman "fimware dosyası uyumlu olmadığı için geri yükleme olmadı diyor" kaldıkmı gö... gibi ortada ya ben yanlış sürümü deniyorum yada patladı elimizde ne yapmak lazım bok gibi oldu telefon.

• ben forumdan arkadasım için indirdim ipsw dosyası ona restore ettim sorunsuz kullanıyor şu anda.onda da i4 var.forumda ana konuda ki GSM ve CDMA dışında isimsiz olan ipsw yi indir onunla kurabilirsin eğer modelin A1332 ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı bu link atamadım :)
     Hay ben bu ios 7 nin dönemiyorum şimdi geriye :(

• Merhabalar o dediğiniz ipsw yi bulamadım nereden temin edebilirim bu arada modelim modelim A1332

iPhone3,1_4.0.1_8A306_Restore

iPhone3,1_4.0_8A293_Restore

iPhone3,1_6.1.3_10B329_Restore

iPhone4,1_6.1.3_10B329_Restore

bu arada bunları denedim olmuyor :(
  • buradan temın edebılrısınız

http://www.icj.me/ios/all

yardım ıstıyorsanız bana buradan ulasınız

https://www.facebook.com/JudgmentDays
  • IOS 6 imzaları kapandı dostum , ancak tek sansın var iPhone 4 kullandıgın için oda, SHSH kaydın var ise 6.1.3 ün , dönüş yapabilirsin...

Bunun dışında dönme sansı maalesef kalmadı artık...
  • Aslinda hic vermemeliydiler bu guncellemeyi iphone 4 fazla geldi bu degisiklik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N'oldu ki şimdi buna ???
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu gün saat 07:30 itabariyle ios 6 imzaları kapandı artık kimse dönemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim telefonu merakımıza hiç ettik resmen yanlız pazar taktikleride gerçekten müthiş güncellemeyi sun sonra geri dönemezsin de 4'e yükleyen herkez eminim yakın zamanda telini değiştirecektir.
  • Tanıdığım birinin ip4üne baktım da benim telefonumdaki ios7 ile onunki arasında dağlar kadar fark var çok kastığını gördüm (telefonum 4s)

• Aynen çok vasat telden soğudum resmen kanaatimce %30 yavaşladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

IOS 6 imzaları kapandı dostum , ancak tek sansın var iPhone 4 kullandıgın için oda, SHSH kaydın var ise 6.1.3 ün , dönüş yapabilirsin...

Bunun dışında dönme sansı maalesef kalmadı artık...

Benim 6.1.3 shsh kaydı var ama dönemiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
  • yükseltmedim, 6.1.4üm ile mutluyum

en azından 7.0.1 vs ile birkaç düzeltme yapılana kadar da geçmem gibi duruyor.
  • Shsh kaydım var ne yaptıysAm dönemedim 6.1.3 e

• shsh kaydı olan arkadaslar ın telefon modellerı nedır yazarlarsa yardımcı olurum
  • Arkadaşlar shsh kaydı olan saygı değer İphone 4 sahipleri geri dönüş mümkün bunuda o elinizde olan uyğun shsh kaydını indirdiginiz sürümle imzalamak sonra cihazı dfu moda alıp isinizi görün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.