Şimdi Ara

Hay böyle oyun be yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • illallah dedirtecek duruma getirdiler ya yeter beeeeee...
    o bişi degilde olan benim bilgisayara oluyo her dc sonrasa bi tekme yiyo garibim yokmu buna el atacak merci ya
    bronz üyelik aldık sıfırdan char kasalım dedik lagdan dc den hiç bişi yapabildigimiz yok
    önerebileceginiz anlaşılması kolay e böyle lag dc olmayan online bi oyun biliyormsunuz aradaşlar yeter artık sıkıldım bu olanlardan sonra varsa bilgisi olan arkadşalarımzıda online bi oyun istiyorum..paralı üyelik gerektirmesin mümkünse

• katılıorum ayrıca güzel bi oyun Cs war ama laqsız durumlarda pk süper oluyor buqn bidaha anladm gerçi Eremar ve partisi rahat bırakmadılar ama yinede ew yi 10 kere ziyaret edip hepsindede elimiz boş dönmemişsek bnce güzel bi oyun ayrıca laq ve dc ler yılbaşı olaylarının alameti bence büyük bi patch hazırlıolar sizde hazır olun
  • oyunda son zamanlarda yapılan bence en büyük hata server sayısını 2 'e düşürmek 3 serverin tasıyabildigi kapasiteyi 2 servera zorlayınca ister istemez asırı yuklenmeden lag , dc olacak . tabi gülü seven dikenine katlanır misali baya zorlasa bile arada kafa dağıtmak için güzel bir oyun ;)
  • Birşey bilmedikleri apaçık ortada.
    Bıktım bu k2 nin lamerliklerinden yeter artık...
    Oyuna giriyorum 1 adım atamadan Dc..

Verdiğimiz Pre parasına mı yanalım , kaybettiğimiz zamana mı ?
  • ya serwerlar 2 oldu we kapasitesinide duşurduler sanki bole çok oynanıomuş hawası wermek için ayrıcada pre aldırmak için millet okuz gibi yuklenioo gold preli biri girince seni atıoo
    tek tıklı biri girince seni atıo eer oyunda herkes bronzsa o zmnda oyuna ilk gireni atıo
  • Her Sey K2 Den Değil Biraz da TTNeTe Kızın
  • ya DC DC yeter ya
    kablonete gecıcem bakalım adsl denmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyundanda Kaynaklanıyor TTnettende - yeni maradon gelmeden önce ne dc ne lag hiç bir şey yoktu ne zaman bu maradon patch çıktı ve ttnet greve başladı lag dcler iice arttı + serverlarıda ne akılla 2 ye indirdilerse 3 server warken zor alıyodu 2 servera nasıl sıgıcaz merak ediorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.