Şimdi Ara

Hay Day'de Facebooksuz nasıl arkadaş ekleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben Hayday'ı S3'te oynuyorum. Hay day'a da Google hesabımla bağlanıyorum ve Google hesabımdaki arkadaşlarımı oyundaki arkadaş listeme ekleyemiyorum. Market ilanlarında da bulamıyorum bir türlü çıkmıyor. Nasıl Google hesabımdaki kişileri oyuna ekleyebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hay Day'de Facebook Olmadan Arkadaş Ekleme

Hay Day'de oyun deneyimini zenginleştirmek için arkadaş eklemek önemlidir. Ancak Facebook hesabın yoksa, Hay Day'de arkadaş eklemek ilk bakışta zor görünebilir. İşte Facebook olmadan Hay Day'de arkadaş eklemenin kolay bir yolu:

• Oyun İçi Kimlik Kodunu Bul: Hay Day uygulamasını aç. Ekranın sol alt köşesindeki "Ayarlar" simgesine dokun. "Hesap" sekmesinde "Oyun Kimliği"ni bulacaksın.
    • Kimlik Kodunu Paylaş: Oyun Kimliği kodunu arkadaşlarınla paylaş. Kod, harf ve rakamlardan oluşan bir dizidir ve "HAYD#" ile başlar.
    • Arkadaşlarını Davet Et: Arkadaşlarını Hay Day'e davet etmek için "Arkadaşlar" sekmesine git ve "Arkadaş Davet Et" seçeneğine dokun. Arkadaşlarına bir davetiye göndermek için çeşitli yöntemler (e-posta, mesaj vb.) kullanabilirsin.
    • Davetleri Kabul Et: Arkadaşların davetiyelerini kabul ettikten sonra, otomatik olarak Hay Day'deki arkadaş listenine eklenecekler.

Facebook olmadan Hay Day'de arkadaş eklemek bu kadar kolay. Oyun Kimliği kodunu paylaşarak ve arkadaşları davet ederek, arkadaşlarınla etkileşim kurabilir, yardımlaşabilir ve oyunun tadını daha da çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.