Ben ettim hatta koordinatları ile verdim ve sonra cevap olarak bulamamışlar dendi. Tarım ve orman bu işlere bakmıyor diye biliyorum. Bu iş belediye de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. (5. sayfa)
-
-
Hayvan severlerin oyunu kaptılar hadi iyiler reis 'in böyle bir şeye musade etmeyeceği belliydi
Sırada emekli ve asgari ücretliler içinde bir şey vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ictiginiz sular Barajlardan geliyor. Barajlar köpek diskisindan gecilmiyor ve bu sular musluklarinizdan akiyor. Insanina deger vermeyen ülkeler, hijyene ve sagliga dikkat etmeyen ülkeler, üc bes esnaf ne der diye toplumu hastaliga sevk eden yönetimler cürüyüp yok olmaya mahkumdur. Artik soguk bir su icin.
x (formerly twitter)CevapMerkeziYoutube (@Cevap_Merkezi) on Xhttps://x.com/Cevap_Merkezi/status/1803163554381525434 -
rezillik. bunu görüp önlem alacak devlet otoritesi nerede?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülke sizin canice fantazilerinizi beslemeyecek.Köpekten korkan sokağa çıkmasın bu kadar basit.Avcunuzu yalarsınız
Son gülen iyi güler bu ülke lobilerin fantezilerini beslemeyecek.Eninde sonunda o canice dediğin ancak insancıl olan sonuçların yaşandığını göreceksiniz.
Bugün yabanci basinda sahipli bir köpegin saldirisi haberini okudum. Adam babasinin evine girince kapinin hemen arkasinda yatan köpek korkuyor ve adama saldirip yüzünden yaraliyor. Bu olay sonrasi olayin gectigi eyalet yeni düzenleme yapiyor ve yasayi 1. Temmuzdan önce meclisten gecirmeye calisiyor.
Haberin yorumlarinida okudum, aynen söyle yaziyor: Düsünceme göre insan hayati herseyden degerlidir (Ayi veya vahsi hayvanlar tarafindan hayatini kaybetmek, yaralanmak vs.) Daha siki yasalar gerekli ve gerekirse bu hayvanlarin vurulmasi gerekir.
Mevcut yasalar o ülkede zaten sokak köpegine izin vermiyor, sahipli köpeklerin insan yaralamasina hemen insiyatif alinmasina ragmen insanlar bunu bile yeterli görmüyor.
Simdi birde bizim ülkeyi düsünün. Sokaklar köpek dolu, icme suyu depolarina barajlarina, cocuklarin parkta oynadigi yerlere diskisini birakiyor, insanlari yaraliyor, öldürüyor. Yukardaki olayin gectigi ülkede sahipli köpek saldirisindan ölen insan sayisi 5 i gecmez, bunu 0 lamaya calisiyorlar, üstelik sokak köpegi diye bir sorunlarida yok, izin vermiyorlar buna. Bizde ise trafik kazalariyla yarisir duruma gelecek. Hepsinden öte hastanelerin acillerinde yerde yatan köpekler var. Hastanede ne kedinin nede köpegin isi olamaz! Bu durumlar böyle giderse ülkemiz acikhava timarhanesine benzeyecek. Ne akil var ne mantik ne insan hayatina verilen deger nede insan sagligina. Kuduz gibi ortacag hastaliklari, köpek diskilarindan yayilan parazitler insanlarin genelinde görülen birsey olmus. Siyasiler halen daha uyuyor, halk ne yaptigini bilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Haziran 2024; 10:17:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X